Rollend materieel huren? Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is een onderdeel van Cluistra Aanhangwagens. Vanuit Veenendaal (Utrecht) verhuren wij hoogwerkers, aanhangers en verhuisliften door geheel Midden Nederland. Ons verkoop en verhuurbedrijf bestaat reeds 25 jaar, waarbij we ons de laatste 15 jaar ook in hoogwerker verhuur hebben gespecialiseerd.

Hieronder zie je ons verhuurassortiment, mocht je een bepaald type rollend materieel dat je wilt huren niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op. We helpen jou graag met een goed advies.

Wij verhuren aan alle bedrijven én particulieren

In de vijftien jaar dat we actief zijn als hoogwerker verhuurbedrijf hebben we een brede klantenkring opgebouwd. Van particulieren die hun huis opknappen of bomen snoeien tot ZZP’ers en multinationals. Allen weten ze Jekuntmijhuren.nl te vinden.
Waarom? Wij denken dat onze relaties onze service, onze kennis van zaken, ons perfect onderhouden materieel en ons credo “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” zeer kunnen waarderen. Daarnaast is het vertrouwen dat Cluistra Aanhangwagens in de regio geniet natuurlijk een mooie basis voor een goede relatie met onze klanten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten