Rollend materieel huren? Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is een onderdeel van Cluistra Aanhangwagens. Vanuit Veenendaal (Utrecht) verhuren wij hoogwerkers, aanhangers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers door geheel Midden Nederland. Ons verkoop en verhuurbedrijf bestaat reeds 25 jaar, waarbij we ons de laatste 15 jaar ook in hoogwerker verhuur hebben gespecialiseerd.

Hieronder ziet u onze verhuurassortiment materieel, mocht u een bepaald type dat u wilt huren niet kunnen vinden, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag met een goed advies.

Wij verhuren aan alle bedrijven én particulieren

In de vijftien jaar dat we actief zijn als hoogwerker verhuurbedrijf hebben we een brede klantenkring opgebouwd. Van particulieren die hun huis opknappen of bomen snoeien tot ZZP’ers en multinationals. Allen weten ze Jekuntmijhuren.nl te vinden.
Waarom? Wij denken dat onze relaties onze service, onze kennis van zaken, ons perfect onderhouden materieel en ons credo “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” zeer kunnen waarderen. Daarnaast is het vertrouwen dat Cluistra Aanhangwagens in de regio geniet natuurlijk een mooie basis voor een goede relatie met onze klanten.