Rollend materieel huren? Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is een onderdeel van Cluistra Aanhangwagens. Vanuit Veenendaal (Utrecht) verhuren wij hoogwerkers, aanhangers, verhuisliften en auto/opleggers door geheel Midden Nederland. Ons verkoop en verhuurbedrijf bestaat reeds 25 jaar, waarbij we ons de laatste 15 jaar ook in hoogwerker verhuur hebben gespecialiseerd.

Hieronder ziet u onze verhuurassortiment materieel, mocht u een bepaald type dat u wilt huren niet kunnen vinden, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag met een goed advies.

Wij verhuren aan alle bedrijven én particulieren

In de vijftien jaar dat we actief zijn als hoogwerker verhuurbedrijf hebben we een brede klantenkring opgebouwd. Van particulieren die hun huis opknappen of bomen snoeien tot ZZP’ers en multinationals. Allen weten ze Jekuntmijhuren.nl te vinden.
Waarom? Wij denken dat onze relaties onze service, onze kennis van zaken, ons perfect onderhouden materieel en ons credo “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” zeer kunnen waarderen. Daarnaast is het vertrouwen dat Cluistra Aanhangwagens in de regio geniet natuurlijk een mooie basis voor een goede relatie met onze klanten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten