Hoogwerker Barneveld

Heb je voor jouw klus in de buurt van Barneveld een hoogwerker nodig? Bij Jekuntmijhuren.nl hebben wij hoogwerkers voor iedere toepassing, of je nu bomen snoeit of onderhoud pleegt aan bedrijfskantoren. Wij verhuren diverse typen hoogwerkers, in werkhoogtes van 5 tot maar liefst 26 meter, de laatste biedt ook een reikwijdte van 14 meter. Zo kom je ook bij lastig bereikbare plekken. Vertel ons de werkzaamheden die je wilt uitvoeren, dan bepalen we samen welke hoogwerker voor jouw situatie het meest geschikt is.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren in Barneveld

Je huurt onze hoogwerkers,  zoals een spinhoogwerker, op slechts een kwartier rijden van Barneveld. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, aan de Rondweg. Veel klanten die hoogwerkers bij ons huren komen uit de directe omgeving. Bijvoorbeeld uit Rhenen, Amerongen, Ede, Lunteren en Bennekom. We zijn naast het leveren van hoogwerkers dé Bovag aanhangwagenspecialist van Midden Nederland, waar we een goede naam hebben opgebouwd van Utrecht tot aan Amersfoort, Apeldoorn en Nijmegen.

Betrouwbare machines, binnen en buiten te gebruiken

Onze machines zijn betrouwbaar en altijd in topconditie dankzij onze ervaren monteurs en keurmeester. U kunt de hoogwerker op elk mogelijk terrein gebruiken, zowel binnen als buiten. Het gazon van de klant waar u voor de deur staat blijft zo nagenoeg ongeschonden, en kwetsbare binnenvloeren blijven intact. Bovendien zorgen de rupsbanden voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en extra stabiliteit.

Veiligheid cruciaal

Als u werk op grote hoogte uitvoert, is veiligheid cruciaal. Een voorbeeld hiervan is het dragen van een veiligheidsharnas. Wanneer je bij ons een hoogwerker huurt, bestel je hier gemakkelijk accessoires bij zoals een veiligheidsharnas, pilonnen en kunststof rijplaten. Bekijk onze accessoires.

Al 25 jaar de beste prijs-kwaliteit bij Jekuntmijhuren.nl

Met Jekuntmijhuren.nl bieden wij al 15 jaar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor machines en wagens. Het verhuurbedrijf begon 25 jaar geleden onder leiding van Marien Cluistra als specialist in aanhangwagens en heette Cluistra Aanhangwagens. Sinds zoon Diederik Cluistra zich 5 jaar geleden aansloot is onze verhuurvloot en het werkgebied stukje bij beetje uitgebreid. Ook kunnen we nu spreken van een echt familiebedrijf!