Schamelwagen huren

Een schamelwagen huren voor het vervoeren van groot en lang materiaal? Bij ons ben je aan het juiste adres voor schamelwagens. Dit zijn lange aanhangwagens met twee assen die ver uit elkaar staan. Hierdoor moeten de voorste twee wielen wel meedraaien in de bocht. Een schamelwagen onderscheidt zich dan ook van onze andere aanhangwagens vanwege het draaien van de voorste as en de dissel.

Het voordeel van de twee assen aan beide uiteindes van de schamelwagen is dat gewichtsverschil op de laadvloer mogelijk is. Het gewicht van de lading hoeft niet gelijk verdeeld te worden, waardoor je allerlei soorten goederen en lichte machines met de schamelwagen kunt vervoeren. Ook heb je hierdoor nooit last van teveel of te weinig kogeldruk tijdens het vervoer van je ladingen. Daarnaast hebben onze schamelwagens een eigen remsysteem, dat ook wel oplooprem wordt genoemd. In de dissel zit een mechanisme dat bij tegendruk van de aanhanger automatisch de rem in werking zet.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Vier soorten schamelwagens te huur

Ons aanbod varieert in vier verschillende soorten schamelwagens. Allereerst een lichtgewicht schamelwagen met aluminium borden die open kunnen klappen om het laden en lossen makkelijker te maken. Deze lichte aanhanger is 6,5 meter lang, weegt 880 kg en heeft een laadvermogen van 2620 kg. De tweede schamelwagen is iets zwaarder (1500 kg) en is 8 meter lang. Het laadvermogen van deze aanhanger is 2000 kg. Bij deze schamelwagen zit standaard een handlier en twee oprijplanken. Hij is verlaagd en geschikt voor het vervoeren van auto’s of machines. De derde schamelwagen is vergelijkbaar met de 1500 kg versie, maar heeft een hoog en een laag deel (zwanenhals).

Unieke extra lange 9 meter schamelwagen

Onze vierde en laatste schamelwagen is vrij uniek. Deze is 9 meter lang, waardoor hij drie kleine of twee grote auto’s in één keer kan vervoeren. Ideaal voor autobedrijven. De lengte van deze schamelwagen is voor leveranciers van sandwichpanelen en profielplaten erg gunstig. Panelen van 10 meter lang (mag 1 meter uitsteken) kunnen gemakkelijk getransporteerd worden met deze specifieke schamelwagen. Om een schamelwagen te huren heb je een rijbewijs BE nodig.

HAPERT schamelwagens

De schamelwagens die je bij ons kunt huren zijn van het merk HAPERT. Je bent dus verzekerd van een goede kwaliteit aanhangwagen en een veilig transport van uw goederen. Een schamelwagen huren kan al vanaf een halve dag. Bekijk gerust onze tarieven of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.