Koelwagen huren voor mobiele koeling

Wil je een koelwagen huren, omdat je op locatie de catering verzorgt? Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor je. Dit type aanhangwagen is geïsoleerd en heeft een 230 volt koelmotor. De wagen koelt alleen wanneer hij is aangesloten op het netstroom. Koel de koelwagen voor, zodat eten ook onderweg gekoeld blijft. Bekijk hieronder ons assortiment en reserveer direct één van onze koelaanhangers!

Je kunt de koelwagen ophalen in Veenendaal.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Is het mogelijk om de lading vast te zetten in de koelwagen?

Ja, de koelwagens zijn voorzien van bindrails en drukstangen. Daarmee kun je je lading goed vast zetten.

Is het mogelijk om de koelwagens te laten bezorgen op locatie?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kunt de koelwagens ophalen bij onze vakgarage in Veenendaal.

Is het mogelijk de koelwagen onderweg te koelen?

Nee dat kan helaas niet. Voorkoelen kan uiteraard wel, daarvoor moet de koelwagen op het netstroom aangesloten zijn.

Koelwagen versus koelaanhanger

Bij een koelwagen denk je misschien aan een bestelwagen of vrachtwagen die intern gekoeld kan worden. Bij Jekuntmijhuren, zijn wij echter gespecialiseerd in aanhangwagens. Koelaanhangers hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van koelwagens. Ze zijn namelijk eenvoudig af te koppelen, zodat je je auto of bestelwagen weer kunt gebruiken zodra de gekoelde goederen op locatie zijn. Ook is de binnenruimte van de koelwagen volledig te benutten, in tegenstelling tot sommige bestelbusjes. De koelwagen is hiermee dus erg ruimte-efficiënt.

Huur koelaanhanger voor evenementen: de voordelen

Een koelwagen huren is voordelig op het moment dat je af en toe etenswaren koel moet houden op een feest of evenement. Over het algemeen huren mensen die bij een groot feest de catering moeten verzorgen onze koelwagens. Ook snackbareigenaren en marktkooplui gebruiken onze koelaanhangers regelmatig. Zelfs op een beurs kan onze koelaanhangwagen goed van pas komen. Met onze koelwagen worden naast diverse etenswaren ook verschillende dranken, wijnen en bieren vervoerd.

 • Kostenefficiënt in vergelijking met het kopen van een koelwagen.
 • Geen opslag nodig voor de koelwagen als je deze bijvoorbeeld maar een dagje nodig hebt.
 • Ook inzetbaar wanneer een ‘vaste’ koelcel defect is en etenswaren tijdelijk naar de koelaanhanger worden overgebracht, totdat de koelcel weer gerepareerd is.

Welke type koelaanhangers biedt Jekuntmijhuren?

Wij hebben 3 typen koelaanhangers in ons huurassortiment, twee enkelasser koelwagens en één tandemasser. Alle koelaanhangers zijn geïsoleerd en uitgerust met een 1000W (230 volt) koelmotor. het gewicht van de koelwagens varieert tussen de 1500 en 2700 kg.

Heb ik voor de koelaanhangwagen een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig?

Voor de tandemasser koelwagen heb je sowieso het BE-rijbewijs nodig, de enkelassers kun je mogelijk ook trekken met een B-rijbewijs. Dit hangt af van het totale gewicht van het trekkende voertuig en de koelwagen samen (maximaal 3500 kg). Let hierbij ook op het maximale trekgewicht van je auto of bestelwagen! Bekijk dit ook op de website van de RDW.

Wat is de temperatuur van de koeling?

De temperatuur van de mobiele koeling kan geregeld worden tussen de 0 °C en de 20 °C.

Wat zijn de afmetingen en het laadvermogen van de koelwagen?

De afmetingen van de koelwagens variëren van 246 x 124 x 145 cm tot 300 x 150 x 180 cm. Het laadvermogen van de koelwagens varieert van 940 kilo tot maximaal 2.090 kilo. Aan de binnenzijde van de aanhanger is een bindrails en drukstang te vinden om de verschillende soorten vracht van elkaar te scheiden. Bekijk hieronder het overzicht van onze aanhangers met onder andere de afmetingen en laadvermogen.

enkelasser koelwagen klein enkelasser koelwagen groot tandemasser koelwagen
Afmeting 246 x 124 x 145 cm 296 x 124 x 175 cm 300 x 150 x 180 cm
Totaalgewicht 1.500 kg 1.800 kg 2.700 kg
Laadvermogen 940 kg 1.150 kg 2.090 kg
Inhoud 4,5 m3 6,5 m3 8 m3
Rijbewijs B-(E) B-(E) BE
Aandrijving 230V 230V 230V
Levering op locatie mogelijk Ja Ja Ja

Wat kost het huren van een koelaanhanger?

De kosten van het huren van een koelaanhanger Bekijk hierboven het overzicht voor de tarieven, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Huurprijzen enkelasser koelwagen klein enkelasser koelwagen groot tandemasser koelwagen
1/2 dag € 60,00 € 65,00 € 70,00
1 dag € 70,00 € 75,00 € 80,00
2 dagen € 120,00 € 130,00 € 140,00
1 week € 220,00 € 240,00 € 260,00
4 weken € 660,00 € 720,00 € 780,00

Flexibele

Jazeker. Bij Jekuntmijhuren werken wij met flexibele huurtermijnen. Dus of je nu de koelwagen voor een paar weken nodig hebt, of maar voor een halve dag. Alles is mogelijk! Als jouw huurtermijn hierboven niet genoemd staat, stemmen we een prijs met je af voor de gewenste huurperiode.

Hoe reserveer ik een koelwagen online?

Met onze reserveringsmodule kun je heel precies aangeven wanneer en hoe lang je de koelwagen precies wilt huren. Ideaal, zeker ook als je de wagen maar kort gebruikt. Volg de onderstaande stappen:

 1. Klik hierboven op de gewenste koelaanhanger
 2. Klik op ‘Online reserveren’. Je komt nu in de reserveringsmodule terecht.
 3. Klik op ‘Start’ en selecteer de gewenste startdatum.
 4. Klik op ‘Volgende stap’ en selecteer de starttijd.
 5. Klik op ‘Volgende stap’ en selecteer de gewenste einddatum.
 6. Klik op ‘Volgende stap’ en selecteer de eindtijd.
 7. Klik op ‘Volgende stap’ en selecteer de gewenste accessoires. Standaard voor de koelaanhangwagen zijn dit het aanhangerslot en verloopstekker.
 8. Klik op ‘Volgende stap’. Je kunt hier kun je aangeven of je wilt dat wij de koelaanhanger bezorgen. Ook laat je hier je contactgegevens achter, zodat wij contact kunnen opnemen. Daarnaast is er ruimte voor vragen of opmerkingen, waar we rekening mee houden wanneer we je bellen.
 9. Klik op ‘Verzenden’. Je reservering is verstuurd! Wij bellen je zo snel mogelijk terug om alles rond te maken voor de huur van de koelwagen.

Moet ik de koelwagen zelf komen ophalen?

Het is bij de koelwagen mogelijk om deze op te halen bij onze vakgarage in Veenendaal.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Soest, Zeist, Hilversum, tot aan Tiel, Arnhem en zelfs Duiven.