Wil je een autohoogwerker huren?

Een auto hoogwerker huren is dé oplossing als je als ondernemer op één dag meerdere klussen hebt op verschillende locaties. Deze hoogwerker met telescooparm is op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen gemonteerd. Je kunt de hoogwerker met werkhoogtes tussen de 22 en 25 meter makkelijk van de ene naar de andere plek rijden. De variabele en de automatische afstempeling maken het mogelijk om met deze compacte autohoogwerker ook op smalle en kleine locaties te werken. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden in woonwijken of winkelcentra. Een vrachtwagen hoogwerker huren kan al vanaf € 200 voor een halve dag!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker op auto, ideaal voor glazenwassers, hoveniers en professionele schilders

Onze autohoogwerker biedt optimale mobiliteit voor diverse beroepsgroepen, zoals de hovenier, de glazenwasser en de schilder. Hoge bomen zijn eenvoudig én snel te snoeien met onze hoogwerker auto. Gevels kunnen gemakkelijk worden geschilderd en gereinigd. Dit type hoogwerker is ook perfect in te zetten voor het bestrijden van plaaginsecten zoals Eikenprocessierupsen. Ook voor reclamebedrijven en evenementenbureaus is deze hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van spandoeken of aanbrengen van folies op ramen. Je mag een hoogwerkerwagen besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Autohoogwerkers: met twee personen tegelijk op hoogte werken

Je kunt met één of twee personen in de korf van de hoogwerker werken zodat je sneller en efficiënter kunt werken. De compacte afstempeling zorgt ervoor dat de wagen relatief weinig ruimte inneemt op de locatie, ideaal voor werkzaamheden in stedelijk gebied. De maximale werkhoogte van de ‘kleinste’ autohoogwerker is 22 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 8,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 12,9 meter).

25 meter autohoogwerker voor net wat meer bereik

Hier houdt het niet mee op. De ‘middelste’ autohoogwerker heeft namelijk een maximale werkhoogte van 25 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 9,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 14,10 meter).

Nóg meer reikwijdte nodig? Dat kan!

Een grote reikwijdte is voor onze grootste autohoogwerker een enorm voordeel. Het werkbereik van de telescopische arm van deze hoogwerker is maar liefst 19 meter, vanuit het hart van de machine (belasting 100 kg). De maximale werkhoogte is 25 meter en het maximale hefvermogen is 250 kg, zodat er ook met gereedschap op hoogte kan worden gewerkt. De voordelen van deze zwaargewicht hoogwerker op een rij:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Grootste bereik in zijn klasse
  • Automatische afstempeling, maar uitschuiflengte van iedere stempel is ook individueel aanpasbaar
  • Coming home functie, één knop voor inklappen

Autohoogwerker huren prijs?

De huurprijs van de hoogwerkerauto’s varieert van € 230 voor een dag, tot en met € 345. Bekijk alle prijzen van onze 3 hoogwerkers:

Wil je auto hoogwerkers voor een langere tijd huren? Neem dan contact op om te overleggen en om een prijsafspraak met ons te maken.

Wat zijn de voordelen van autohoogwerker verhuur?

Het hoogwerker auto huren bij Jekuntmijhuren heeft vele voordelen:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Automatisch opstempelen
  • Geen afzonderlijk transport nodig
  • In te zetten op meerdere locaties per dag
  • Hoogwerker achter auto, dus geen extra aanhangers nodig

Meer dan alleen auto hoogwerker verhuur

Wij verhuren naast onze autohoogwerkers een breed assortiment aan andere type hoogwerkers. Ook voor schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers kun je bij ons terecht. Bekijk gerust onze gehele aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Zijn deze autohoogwerkers met B rijbewijs te besturen?

Jazeker, een B rijbewijs is voldoende om deze auto hoogwerker te mogen besturen.

Is het mogelijk om een autohoogwerker te laten bezorgen?

Nee, deze moeten bij onze vestiging in Veenendaal worden opgehaald.

Is deze autohoogwerker makkelijk te bedienen?

Ja, deze zijn eenvoudig te bedienen, ook als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Wil je een autohoogwerker huren, dan geven we je uitleg wanneer je ‘m op komt halen

Is de autohoogwerker ook voor een halve dag te huur?

Ja, deze auto hoogwerkers kunnen ook voor een have dag gehuurd worden, daarvoor geldt een aangepast tarief. Dit kun je eenvoudig aangeven bij het online of telefonisch reserveren.

Wat weegt een autohoogwerker ongeveer?

Een auto met hoogwerker weegt ongeveer 3500 kg.