Wil je een autohoogwerker huren?

Onze autohoogwerkers zijn dé oplossing als je als ondernemer op één dag meerdere klussen hebt op verschillende locaties. Deze hoogwerker met telescooparm is op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen gemonteerd. Je kunt de hoogwerker met werkhoogtes tussen de 22 en 25 meter makkelijk van de ene naar de andere plek rijden. De variabele en de automatische afstempeling maken het mogelijk om met deze compacte autohoogwerker ook op smalle en kleine locaties te werken. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden in woonwijken of winkelcentra. Huur direct een autohoogwerker vanaf € 200 voor een halve dag!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Autohoogwerkers ideaal voor glazenwassers, hoveniers en professionele schilders

Onze autohoogwerker biedt optimale mobiliteit voor diverse beroepsgroepen, zoals de hovenier, de glazenwasser en de schilder. Hoge bomen zijn eenvoudig én snel te snoeien met onze autohoogwerker. Gevels kunnen gemakkelijk worden geschilderd en gereinigd. Dit type hoogwerker is ook perfect in te zetten voor het bestrijden van plaaginsecten zoals Eikenprocessierupsen. Ook voor reclamebedrijven en evenementenbureaus is deze hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van spandoeken of aanbrengen van folies op ramen. Je mag een hoogwerkerwagen besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Autohoogwerkers: met twee personen tegelijk op hoogte werken

Je kunt met één of twee personen in de korf van de hoogwerker werken zodat je sneller en efficiënter kunt werken. De compacte afstempeling zorgt ervoor dat de wagen relatief weinig ruimte inneemt op de locatie, ideaal voor werkzaamheden in stedelijk gebied. De maximale werkhoogte van de ‘kleinste’ autohoogwerker is 22 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 8,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 12,9 meter).

25 meter autohoogwerker voor net wat meer bereik

Hier houdt het niet mee op. De ‘middelste’ autohoogwerker heeft namelijk een maximale werkhoogte van 25 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 9,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 14,10 meter).

Nóg meer reikwijdte nodig? Dat kan!

Een grote reikwijdte is voor onze grootste autohoogwerker een enorm voordeel. Het werkbereik van de telescopische arm van deze hoogwerker is maar liefst 19 meter, vanuit het hart van de machine (belasting 100 kg). De maximale werkhoogte is 25 meter en het maximale hefvermogen is 250 kg, zodat er ook met gereedschap op hoogte kan worden gewerkt. De voordelen van deze zwaargewicht hoogwerker op een rij:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Grootste bereik in zijn klasse
  • Automatische afstempeling, maar uitschuiflengte van iedere stempel is ook individueel aanpasbaar
  • Coming home functie, één knop voor inklappen

Wat kost het huren van de autohoogwerker?

De huurprijs van de hoogwerkerauto’s varieert van € 230 voor een dag, tot en met € 345. Bekijk alle prijzen van onze 3 hoogwerkers:

Wil je de autohoogwerker voor een langere tijd huren? Neem dan contact op om te overleggen en om een prijsafspraak met ons te maken.

Wat zijn de voordelen van een autohoogwerker?

Het huren van een autohoogwerker bij Jekuntmijhuren heeft vele voordelen:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Automatisch opstempelen
  • Geen afzonderlijk transport nodig
  • In te zetten op meerdere locaties per dag

Meer dan alleen autohoogwerkers

Wij verhuren naast onze autohoogwerker een breed assortiment aan andere type hoogwerkers. Ook voor schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers kun je bij ons terecht. Bekijk gerust onze gehele aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.