Autohoogwerker huren

Een auto hoogwerker huren is dé oplossing als je meerdere klussen op één dag hebt. Deze hoogwerker met telescooparm is op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen gemonteerd. Dankzij de variabele en de automatische afstempeling kun je met deze autohoogwerker op smalle en kleine locaties werken. Zoals in winkelcentra. Een vrachtwagen hoogwerker huren kan ook voor een halve dag!

Je kunt de hoogwerker ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Zijn deze autohoogwerkers met B rijbewijs te besturen?

Jazeker, een B rijbewijs is voldoende om deze auto hoogwerker te mogen besturen.

Is het mogelijk om een autohoogwerker te laten bezorgen?

Nee, deze moeten bij onze vestiging in Veenendaal worden opgehaald.

Is deze autohoogwerker makkelijk te bedienen?

Ja, deze zijn eenvoudig te bedienen, ook als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Wil je een autohoogwerker huren, dan geven we je uitleg wanneer je ‘m op komt halen

Is de autohoogwerker ook voor een halve dag te huur?

Ja, deze auto hoogwerkers kunnen ook voor een have dag gehuurd worden, daarvoor geldt een aangepast tarief. Dit kun je eenvoudig aangeven bij het online of telefonisch reserveren.

Wat weegt een autohoogwerker ongeveer?

Een auto met hoogwerker weegt ongeveer 3500 kg.

Hoogwerker op auto, ideaal voor glazenwassers, hoveniers en professionele schilders

Onze autohoogwerker biedt optimale mobiliteit voor diverse beroepsgroepen, zoals de hovenier, de glazenwasser en de schilder. Hoge bomen zijn eenvoudig én snel te snoeien met onze hoogwerker auto. Gevels kunnen gemakkelijk worden geschilderd en gereinigd. Dit type hoogwerker is ook perfect in te zetten voor het bestrijden van plaaginsecten zoals Eikenprocessierupsen. Ook voor reclamebedrijven en evenementenbureaus is deze hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van spandoeken of aanbrengen van folies op ramen. Je mag een hoogwerkerwagen besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Autohoogwerkers: met twee personen tegelijk op hoogte werken

Je kunt met één of twee personen in de korf van de hoogwerker werken zodat je sneller en efficiënter kunt werken. De compacte afstempeling zorgt ervoor dat de wagen relatief weinig ruimte inneemt op de locatie, ideaal voor werkzaamheden in stedelijk gebied. De maximale werkhoogte van de ‘kleinste’ autohoogwerker is 22 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 8,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 12,9 meter).

25 meter autohoogwerker voor net wat meer bereik

Hier houdt het niet mee op. De ‘middelste’ autohoogwerker heeft namelijk een maximale werkhoogte van 25 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 9,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 14,10 meter).

Nóg meer reikwijdte nodig? Dat kan!

Een grote reikwijdte is voor onze grootste autohoogwerker een enorm voordeel. Het werkbereik van de telescopische arm van deze hoogwerker is maar liefst 19 meter, vanuit het hart van de machine (belasting 100 kg). De maximale werkhoogte is 25 meter en het maximale hefvermogen is 250 kg, zodat er ook met gereedschap op hoogte kan worden gewerkt. De voordelen van deze zwaargewicht hoogwerker op een rij:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Grootste bereik in zijn klasse
  • Automatische afstempeling, maar uitschuiflengte van iedere stempel is ook individueel aanpasbaar
  • Coming home functie, één knop voor inklappen

Autohoogwerker huren prijs?

De huurprijs van de hoogwerkerauto’s varieert van € 230 voor een dag, tot en met € 345. Bekijk alle prijzen van onze 3 hoogwerkers:

Wil je auto hoogwerkers voor een langere tijd huren? Neem dan contact op om te overleggen en om een prijsafspraak met ons te maken.

Wat zijn de voordelen van autohoogwerker verhuur?

Het hoogwerker auto huren bij Jekuntmijhuren heeft vele voordelen:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Automatisch opstempelen
  • Geen afzonderlijk transport nodig
  • In te zetten op meerdere locaties per dag
  • Hoogwerker achter auto, dus geen extra aanhangers nodig

Meer dan alleen auto hoogwerker verhuur

Wij verhuren naast onze autohoogwerkers een breed assortiment aan andere type hoogwerkers. Ook voor schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers kun je bij ons terecht. Bekijk gerust onze gehele aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.