Wilt u een autohoogwerker huren?

Onze autohoogwerker is dé oplossing als u als ondernemer op één dag meerdere opdrachten heeft op verschillende locaties. De hoogwerker met een telescopische arm is heel gemakkelijk van de ene naar de andere plek te rijden. De variabele en de automatische afstempeling maken het mogelijk om met deze compacte hoogwerker ook op smalle en kleine locaties te werken. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden in woonwijken of winkelcentra.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ideaal voor glazenwassers, hoveniers en professionele schilders

Onze autohoogwerker biedt optimale mobiliteit voor diverse beroepsgroepen, zoals de hovenier, de glazenwasser en de schilder. Hoge bomen zijn eenvoudig én snel te snoeien met onze autohoogwerker. Gevels kunnen gemakkelijk worden geschilderd en gereinigd. Dit type hoogwerkers is ook perfect in te zetten voor het bestrijden van plaaginsecten zoals Eikenprocessierupsen. Ook voor reclamebedrijven en evenementenbureaus is deze hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van spandoeken of aanbrengen van folies op ramen. U mag onze autohoogwerker besturen als u in het bezit bent van een rijbewijs B.

Met twee personen tegelijk op hoogte werken

U kunt met één of twee personen in de korf van de hoogwerker werken zodat u sneller en efficiënter kunt werken. De compacte afstempeling zorgt er voor dat de wagen relatief weinig ruimte inneemt op de locatie, ideaal voor werkzaamheden in stedelijk gebied. De maximale werkhoogte van de autohoogwerker is 21 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 6,3 /9,1 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 8,8 /12 meter).

Meer dan alleen autohoogwerkers

Wij verhuren naast onze autohoogwerker een breed assortiment aan andere types hoogwerkers. Ook voor schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers kunt u bij ons terecht. Bekijk gerust onze gehele aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.