Hoogwerker met XL werkbak huren

Meer ruimte op hoogte nodig? We hebben hoogwerkers met XL werkbak waarmee je een ruimte van 4 bij 0,8 meter ter beschikking hebt. Ideaal voor het werken op hoogte met je collega’s, gereedschap en grote producten. Bovendien ook nog eens efficiënt omdat de machine veel minder vaak hoeft te worden verplaatst. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle andere beschikbare hoogwerkers.

Je kunt de hoogwerker met XL werkbak ophalen (als je geschikt vervoer hebt) in Veenendaal of door ons op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten