Een bagagewagen huren voor op vakantie

Gaat u op vakantie met de tent of heeft u zoveel bagage dat het niet allemaal meer in de auto past? Huur één van onze gesloten bagagewagens en u heeft altijd genoeg ruimte voor uw bagage. Een bagagewagen huren kan ook handig zijn op het moment dat u fietsen mee wilt nemen op vakantie of het weekendje weg. In plaats van op de auto of de trekhaak, kunt u uw fietsen met een fietsenrek of spanbanden ook op de bagage aanhanger zetten.

Om één van onze bagagewagens te huren heeft u beschikking nodig over een rijbewijs B. De regel met betrekking tot het rijden met rijbewijscategorie B is dat de aanhanger maximaal 750 kg mag wegen (totaalgewicht). Weegt de aanhanger meer dan 750 kg dan mag dat alleen als de aanhanger én auto samen niet boven de 3500 kg uitkomen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Vier verschillende bagage aanhangers

In ons assortiment hebben wij vier verschillende bagage aanhangers van de merken Hoka en Amigo te huur. Afhankelijk van de inhoud die u nodig heeft en het laadvermogen van de aanhanger, kiest u de juiste bagagewagen. Binnen ons aanbod beschikken wij over een aanhanger met 725 liter inhoud en een laadvermogen van 570 kg. Daarnaast hebben wij ook een aanhangwagen met inhoud van 850 liter en een lager laadvermogen van 535 kg. Als derde is een aanhanger te huur met inhoud van 975 liter en laadvermogen van 500 kg, voor als u veel lichte spullen heeft.

Als vierde bagagewagen beschikken wij over een lichte bagage aanhanger met een inhoud van 1410 liter en een laadvermogen van 605 kg. De aluminium wand aan de achterzijde is uitklapbaar, zodat u uw bagage makkelijk in kan schuiven. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bagagewagens mét reservewiel

Bij onze bagagewagens zit standaard een reservewiel voor het geval u onderweg pech krijgt. Meestal rijdt u lange afstanden met de bagagewagen en dan is het prettig om te weten dat u een extra reservewiel bij u heeft. Daarnaast zit er standaard een imperiaal, een koppelingsslot en een dekselslot bij elke bagagewagen.