Een bagagewagen huren voor op vakantie

Ga je op vakantie met de tent of heb je zoveel bagage dat het niet allemaal meer in de auto past? Huur één van onze gesloten bagagewagens en je hebt altijd genoeg ruimte voor je bagage. Een bagagewagen huren kan ook handig zijn op het moment dat je fietsen mee wilt nemen op vakantie of het weekendje weg. In plaats van op de auto of de trekhaak, kun je  fietsen met een fietsenrek of spanbanden ook op de bagage aanhanger zetten.

Om één van onze bagagewagens te huren heb je beschikking nodig over een rijbewijs B. De regel met betrekking tot het rijden met rijbewijscategorie B is dat de aanhanger maximaal 750 kg mag wegen (totaalgewicht). Weegt de aanhanger meer dan 750 kg dan mag dat alleen als de aanhanger én auto samen niet boven de 3500 kg uitkomen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Vijf verschillende bagage aanhangers

In ons assortiment hebben wij vijf verschillende bagage aanhangers van de merken Hoka en Amigo te huur. Afhankelijk van de inhoud die je nodig hebt en het laadvermogen van de aanhanger, kies je de juiste bagagewagen. Binnen ons aanbod beschikken wij over een aanhanger met 725 liter inhoud en een laadvermogen van 570 kg. Daarnaast hebben wij ook een aanhangwagen met inhoud van 850 liter en een lager laadvermogen van 535 kg. Als derde is een aanhanger te huur met inhoud van 975 liter en laadvermogen van 500 kg, voor als je veel lichte spullen hebt. En als vierde een van 1.040 l inhoud en 600 kg laadvermogen.

Als vijfde en laatste bagagewagen beschikken wij over een lichte bagage aanhanger met een inhoud van 1410 liter en een laadvermogen van 605 kg. De aluminium wand aan de achterzijde is uitklapbaar, zodat je hier de bagage makkelijk in kunt schuiven. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bagagewagens mét reservewiel

Bij onze bagagewagens zit standaard een reservewiel voor het geval je onderweg pech krijgt. Meestal rijd je lange afstanden met de bagagewagen en dan is het prettig om te weten dat je een extra reservewiel bij je hebt. Daarnaast zit er standaard een imperiaal, een koppelingsslot en een dekselslot bij elke bagagewagen.

Hoeveel verschillende soorten bagagewagens hebben jullie in de verhuur?

We hebben 5 verschillende types bagagewagens in de verhuur.

Mogen alle 5 de types gereden worden met B rijbewijs?

Ja, alle types bagagewagens die wij verhuren mogen met B-rijbewijs bestuurd worden.

Is het mogelijk om fietsen mee te nemen op de bagagewagen?

Jazeker! Je kunt tijdens het reserveren aangeven of je er een fietsenrek bij wilt huren. Wil je meer info, neem dan even contact met ons op.