Bagagewagen huren voor op vakantie

Ga je op vakantie met een tent of heb je zoveel bagage dat het niet in de auto past? Huur één van onze gesloten bagagewagens en je hebt genoeg ruimte voor je bagage. Een bagagewagen huren kan ook handig zijn wanneer je fietsen mee wilt nemen op vakantie. In plaats van op de auto of de trekhaak kun je fietsen met een fietsenrek of spanbanden ook op de bagage aanhanger zetten.

Je kunt de bagagewagen ophalen in Veenendaal. 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Hoeveel verschillende soorten bagagewagens hebben jullie in de verhuur?

We hebben 5 verschillende types bagagewagens in de verhuur.

Mogen alle 5 de types gereden worden met B rijbewijs?

Ja, alle types bagagewagens die wij verhuren mogen met B-rijbewijs bestuurd worden.

Vijf verschillende bagage aanhangers

Om één van onze bagagewagens te huren heb je een rijbewijs B nodig. De regel met betrekking tot het rijden met rijbewijscategorie B is dat de aanhanger maximaal 750 kg mag wegen (totaalgewicht). Weegt de aanhanger meer dan 750 kg dan mag dat alleen als de aanhanger én auto samen niet boven de 3500 kg uitkomen

In ons assortiment hebben wij vijf verschillende bagage aanhangers van de merken Hoka en Amigo te huur. Afhankelijk van de inhoud die je nodig hebt en het laadvermogen van de aanhanger, kies je de juiste bagagewagen. Binnen ons aanbod beschikken wij over een aanhanger met 725 liter inhoud en een laadvermogen van 570 kg.

Daarnaast hebben wij ook een aanhangwagen met inhoud van 850 liter en een lager laadvermogen van 535 kg. Als derde is een aanhanger te huur met inhoud van 975 liter en laadvermogen van 500 kg, voor als je veel lichte spullen hebt. En als vierde een van 1.040 l inhoud en 600 kg laadvermogen.

Als vijfde en laatste bagagewagen beschikken wij over een lichte bagage aanhanger met een inhoud van 1410 liter en een laadvermogen van 605 kg. De aluminium wand aan de achterzijde is uitklapbaar, zodat je hier de bagage makkelijk in kunt schuiven. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bagagewagens mét reservewiel

Bij onze bagagewagens zit standaard een reservewiel voor het geval je onderweg pech krijgt. Meestal rijd je lange afstanden met de bagagewagen en dan is het prettig om te weten dat je een extra reservewiel bij je hebt. Daarnaast zit er standaard een imperiaal, een koppelingsslot en een dekselslot bij elke bagagewagen.