Knikarmhoogwerker met diesel aandrijving huren

Een knikarmhoogwerker nodig voor werkzaamheden op een buitenterrein? Bij ons kunt u verschillende 4×4 knikarmhoogwerkers huren. Onze knikhoogwerkers zijn flexibele alleskunners met verschillende werkhoogtes van 15, 17 én 21 meter. Wij verhuren onze knikarmhoogwerkers vaak aan glazenwassers, installateurs en hoveniers. Dankzij de grote wielen met een grof profiel rijden de hoogwerkers gemakkelijk door oneffen en ruw terrein. Het is niet nodig deze hoogwerker te stempelen, hierdoor neemt hij relatief weinig ruimte in.

Flexibele hoogwerker huren

De knikarm constructie maakt deze hoogwerkers erg flexibel. Het helpt u om ook op de lastig te bereiken plekken te komen. Het ruime platform met een afmeting van 180×70 cm zorgt voor een prettig werkplek als u op grote hoogte aan het werk bent. Een veiligheidsharnas biedt daarnaast nog eens extra veiligheid. Bekijk ons gehele aanbod aan accessoires, zodat veilig en efficiënt aan de slag kunt gaan.

Meer dan knikarmhoogwerkers

Wij verhuren naast onze diesel knikarmhoogwerkers een breed assortiment aan andere types (accu)hoogwerkers. Denk hierbij aan schaarhoogwerkersspinhoogwerkersauto hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers. Voor kortere verhuurperioden van een halve dag tot lange periodes van meer dan vier weken, neem u contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio