Knikarmhoogwerker met diesel aandrijving huren

Een knikarmhoogwerker nodig voor werkzaamheden op een buitenterrein? Bij ons kun je verschillende 4×4 knikarmhoogwerkers huren. Onze knikhoogwerkers zijn flexibele alleskunners met verschillende werkhoogtes van 12, 15, 17 én 21 meter. Wij verhuren onze knikarmhoogwerkers vaak aan glazenwassers, installateurs en hoveniers.

Je kunt de knikarmhoogwerker ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Zit er stroom in de bak van deze diesel knikarm hoogwerker?

Ja, bij de meeste hoogwerkers zit er een generator in. Wanneer je specifieke wensen hebt laat het ons dan even weten, dan denken we met je mee.

Zijn de knikarmhoogwerkers te gebruiken op ruw terrein?

De knikarmhoogwerkers 4×4 zijn inderdaad prima te gebruiken op ruw terrein.

Waarom een knikarm hoogwerker?

De ondermast van deze hoogwerkers gaat recht omhoog en maakt daarna een ‘knik’, zodat je ergens overheen kunt werken.

Flexibele hoogwerker huren

Dankzij de grote wielen met een grof profiel rijden de hoogwerkers gemakkelijk door oneffen en ruw terrein. Het is niet nodig deze hoogwerker te stempelen, hierdoor neemt hij relatief weinig ruimte in.

De knikarm constructie maakt deze hoogwerkers erg flexibel. Het helpt je om ook op de lastig te bereiken plekken te komen. Het ruime platform met een afmeting van 180×70 cm zorgt voor een prettig werkplek als je op grote hoogte aan het werk bent. Een veiligheidsharnas biedt daarnaast nog eens extra veiligheid. Bekijk ons gehele aanbod aan accessoires, zodat je veilig en efficiënt aan de slag kunt gaan.

Meer dan knikarmhoogwerkers

Wij verhuren naast onze diesel knikarmhoogwerkers een breed assortiment aan andere types (accu)hoogwerkers. Denk hierbij aan schaarhoogwerkersspinhoogwerkersauto hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers. Voor kortere verhuurperioden van een halve dag tot lange periodes van meer dan vier weken, neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.