Knikarmhoogwerker met diesel aandrijving huren

Een knikarmhoogwerker nodig voor werkzaamheden op een buitenterrein? Bij ons kunt u verschillende 4×4 knikarmhoogwerkers huren. Onze knikhoogwerkers zijn flexibele alleskunners met verschillende werkhoogtes van 15, 17 én 21 meter. Wij verhuren onze knikarmhoogwerkers vaak aan glazenwassers, installateurs en hoveniers. Dankzij de grote wielen met een grof profiel rijden de hoogwerkers gemakkelijk door oneffen en ruw terrein. Het is niet nodig deze hoogwerker te stempelen, hierdoor neemt hij relatief weinig ruimte in.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Flexibele hoogwerker huren

De knikarm constructie maakt deze hoogwerkers erg flexibel. Het helpt je om ook op de lastig te bereiken plekken te komen. Het ruime platform met een afmeting van 180×70 cm zorgt voor een prettig werkplek als je op grote hoogte aan het werk bent. Een veiligheidsharnas biedt daarnaast nog eens extra veiligheid. Bekijk ons gehele aanbod aan accessoires, zodat je veilig en efficiënt aan de slag kunt gaan.

Meer dan knikarmhoogwerkers

Wij verhuren naast onze diesel knikarmhoogwerkers een breed assortiment aan andere types (accu)hoogwerkers. Denk hierbij aan schaarhoogwerkersspinhoogwerkersauto hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers. Voor kortere verhuurperioden van een halve dag tot lange periodes van meer dan vier weken, neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

Zit er stroom in de bak van deze diesel knikarm hoogwerker?

Ja, bij de meeste hoogwerkers zit er een generator in. Wanneer je specifieke wensen hebt laat het ons dan even weten, dan denken we met je mee.

Zijn de knikarmhoogwerkers te gebruiken op ruw terrein?

De knikarmhoogwerkers 4×4 zijn inderdaad prima te gebruiken op ruw terrein.

Waarom een knikarm hoogwerker?

De ondermast van deze hoogwerkers gaat recht omhoog en maakt daarna een ‘knik’, zodat je ergens overheen kunt werken.