Een autotransporter huren

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een autotransporter voor flexibele verhuurperioden. Onze auto aanhangers zijn geschikt voor het vervoeren van verschillende vervoersmiddelen. Een personenauto vervoeren is heel eenvoudig met onze transporter. Het kan ook zijn dat u onze auto aanhanger wilt huren voor het transporteren van uw motor of quad. Zelfs het vervoeren van tractoren en kleine shovels en kranen is mogelijk met onze aanhangers.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Twee soorten auto aanhangers

Ons assortiment bestaat uit twee verschillende soorten autotransporters. Beide transporters zijn vlak met een kleine reling en hebben een laadvermogen van rond de 1950 kg. Bij beide aanhangwagens zit standaard een handlier om uw auto gemakkelijk op de transporter te krijgen.

Het verschil tussen de twee aanhangers zit hem in de lengte van 400 cm met oprijplanken én 450 cm met extra lange oprijplanken. De aanhangwagen met een plateaulengte van 450 cm is ook nog eens hydraulisch kantelbaar door middel van een handpomp. In combinatie met de lange oprijplanken is deze autotransporter zeer geschikt voor lage auto’s. Niet onbelangrijk: beide auto aanhangers vereisen een BE rijbewijs.

Aanvullende accessoires huren

Om uw auto goed en stevig vast te zetten op onze autotransporter heeft u goede auto spanbanden nodig, want bij het vervoeren van auto’s en andere vervoersmiddelen is veiligheid extra belangrijk. U kunt de auto spanbanden vinden bij onze aanvullende accessoires. Wellicht heeft nog extra spanbanden nodig, u kunt deze en andere accessoires allemaal bij ons huren.