Autotransporter huren voor transport van voertuigen

Bij ons kun je terecht voor het huren van diverse modellen autotransporters voor een flexibele verhuurperiode. Een autotransporter is een aanhanger voor het vervoeren van auto’s.

De aanhanger is ook geschikt voor het transporteren van je motor of quad. Zelfs het vervoeren van tractoren, kleine shovels en kranen is mogelijk.

Je kunt de autotransporter ophalen in Veenendaal. 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Is het mogelijk om autospanbanden te huren bij een autotransporter?

Jazeker. Tijdens het reserveren kun je aangeven dat je autospanbanden wilt huren.

Hebben jullie ook autotransporters voor lage sportauto’s?

Ja, wanneer je een autotransporter zoekt voor lage sportwagens dan kun je het beste onze kantel aanhangwagens met lichte oprijhoek gebruiken.

Zit er een lier op de autotransporters?

Ja, er zit standaard een lier op onze verhuur autotransporters.

Autotransporter huren voor korte of langere tijd?

Een autotransporter noemen wij ook wel oprijwagen, plateauwagens of auto ambulance. Deze vlakke aanhangers zijn geschikt om verschillende voertuigen mee te vervoeren.

Wanneer je een auto moet vervoeren of afslepen omdat deze pech heeft en ergens gestrand is, kan dit heel eenvoudig met deze platte aanhangwagen.

Bij Jekuntmijhuren hanteren wij flexibele verhuurperioden, dus je kunt zelf kiezen hoe lang je de autotransporter wilt houden. Wil je alleen een auto afslepen, dan is het ideaal dat je de aanhanger voor slechts een halve dag kunt huren. In zo’n geval ben je voor 50 euro al klaar*, of voor 60 euro per dag*. Maar stel dat je een motorvakantie houdt met een stel vrienden en meerdere motoren wilt meenemen, is het ook prettig als je zo’n aanhanger voor enkele weken kunt houden. Zodat je makkelijk weer naar huis rijdt met de motoren achterop. Wanneer je de transporter voor langere tijd wilt huren, bijvoorbeeld voor meerdere weken, geef dit dan van tevoren even aan. Dan proberen we een scherpe prijs met je af te spreken.

Ook als je de autotransporter langer wilt houden dan oorspronkelijk afgesproken, bel ons dan even. Wij kijken graag met jou wat de mogelijkheden zijn!

(*Let op: omdat wij voornamelijk met ondernemers werken, is deze prijs exclusief 21% btw)

BOVAG-gekeurde autotransporters

Bij Jekuntmijhuren verhuren wij alleen BOVAG-gekeurde aanhangwagens. Ook onze autotransporters worden bij ons in de werkplaats onderhouden volgens de BOVAG-voorschriften.

Kantelbare en niet-kantelbare varianten

Ons assortiment bestaat uit drie verschillende soorten aanhangwagens voor autotransport: twee tandemassers (dubbele wielas) en een tridemasser (drie wielassen). Deze zijn beschikbaar in een kantelbare of een niet-kantelbare versie (de tridemasser is wel kantelbaar). Het voordeel van een kantelbare auto transporter of auto ambulance is dat de vloer zelf neerklapt, dus de auto kan er makkelijk op rijden. Dit heeft als voordeel dat dit bij het oprijden stabieler is dan wanneer er met losse oprijplaten wordt gewerkt.

Tandemasser autotransporters

De twee tandemasser transporters die wij leveren zijn vlak met een kleine reling en hebben een laadvermogen van rond de 1950 kg. Standaard leveren wij een handlier bij de aanhangwagens, om de auto gemakkelijk op de transporter te krijgen.

Het verschil tussen de twee tandemasser aanhangers zit hem in de lengte van 400 cm met oprijplanken, versus 450 cm met extra lange oprijplanken. De aanhangwagen met een plateaulengte van 450 cm is ook nog eens hydraulisch kantelbaar door middel van een handpomp. In combinatie met de lange oprijplanken is deze autotransporter zeer geschikt voor lage auto’s.

Tridemasser autotransporter

De tridemasser autotransporter is ons paradepaardje onder de aanhangers voor auto’s omdat deze kantelbaar is en het meeste laadvermogen heeft. Onze oprijwagen met drie assen is maar liefst 2 bij 5 (!!) meter lang, waardoor zelfs de langste personenwagens op deze aanhanger passen. Eventueel kunnen ook kleinere bedrijfswagens worden vervoerd, afhankelijk van het gewicht. Het laadvermogen van de plateauwagen is ruim 2300 kilogram.

De aanhanger heeft oprijbeveiliging, waardoor je niet zomaar van de wagen af kunt rijden. Daarnaast leveren wij de auto aanhanger met 2,5 meter aluminium oprijplaten, zodat zelfs die verlaagde bolide op de transporter kan komen. De oprijwagen is voorzien van een extra zwaar neuswiel, zodat de wagen stabiel vervoerd kan worden. Ook bij een flinke belading.

Kortom, voor al je auto transport hebben wij de juiste oplossing. Of je nu een eenvoudige personenwagen vervoert of een wat grotere langere wagen, wij hebben altijd de juiste auto aanhangwagen te huur!

Wat is het verschil tussen een autotransporter en een auto ambulance?

Misschien wil je een oprijwagen of een plateauwagen of autoambulance huren. Je vraagt je af wat het verschil is tussen deze aanhangers en een auto transporter? Heel eenvoudig: deze aanhangwagens zijn precies hetzelfde als een autotransporter, alleen klinkt de ene benaming iets dramatischer dan de andere. De auto oplegger wordt wel autoambulance genoemd omdat je er ‘zieke’ auto’s mee afvoert.

Rijbewijs B of rijbewijs BE nodig?

Je hebt jouw aanhangwagen gekozen, maar kun je er wel mee rijden? De meeste van onze klanten zijn ondernemers in de industrie of handel en hebben al een BE-rijbewijs. Maar toch is het belangrijk om even te melden: voor alle autotransporters heb je een BE rijbewijs nodig.

Let op het trekgewicht!

Let er bij het huren van deze autotransporter ook op dat je auto, busje of andere wagen de auto aanhangwagen mag trekken. Want het is onverantwoord om de weg op te gaan met een auto achter je wagen, wanneer het maximale trekgewicht ervan wordt overschreden. Het maximale trekgewicht op kenteken van je auto of busje kun je op twee manieren achterhalen: je kunt dit vinden op je kentekenbewijs of controleren via de website van de RDW.

Aanvullende accessoires huren voor je veiligheid

Bij het vervoeren van auto’s en andere vervoersmiddelen is veiligheid extra belangrijk, omdat deze een flink gewicht hebben. Het stevig vastzetten van de auto of de kleine machine op de auto oplegger is daarom essentieel. Je hebt hiervoor goede auto spanbanden nodig, die stevig blijven zitten. Wellicht heb je daarnaast nog extra spanbanden nodig. Je kunt deze en andere accessoires allemaal bij ons huren.

Wat zeggen klanten over onze huur autotransporters?

Klanten van jekuntmijhuren zijn goed te spreken over onze huuraanhangwagens, waaronder de te huren autotransporters. Zoals Aart uit Overberg zei: “Duidelijk, snel, accuraat en de kwaliteit en staat van onderhoud van het verhuur materieel wordt zeer gewaardeerd.” Niet voor niets is onze gemiddelde klantbeoordeling een 9,2! Overtuig jezelf en lees meer beoordelingen van onze klanten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

25 jaar geleden begon Marien Cluistra met zijn bedrijf ‘Cluistra Aanhangwagens‘. Hier is 10 jaar later de verhuurtak Jekuntmijhuren bij gekomen. De zoon van eigenaar, Diederik Cluistra, heeft ervoor gezorgd dat de verhuur van aanhangers steeds groter werd in de regio. In de hele regio Midden-Nederland (Veenendaal, Ede, Lunteren, Barneveld, maar ook Leusden, Doorn, Zeist, Soest en zelfs tot aan Duiven) staat Jekuntmijhuren dan ook bekend om zijn kwalitatieve aanhangwagens en de vriendelijke en flexibele service.

Jekuntmijhuren verhuurt niet alleen maar aanhangwagens. Onder het verhuuraanbod zijn ook hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties te vinden.