Wat klanten vertellen

10

De klantvriendelijkheid en service is uitstekend.

Dankzij de medewerking en service van Jekuntmijhuren.nl hebben wij een onvergetelijke kerst kunnen vieren met mijn schoonmoeder bij ons thuis. Dit in deze rare en vervelende tijd. Mijn schoonmoeder en mijn vrouw hebben hier super van genoten en weer een mooi geluksmoment gehad samen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 28 december 2020
8

De eerste keer dat wij iets huurde bij Jekuntmijhuren.nl

Keurige begeleiding via mail en telefoon en advies welke machine geschikt is. Mooi op tijd geleverd volgens afspraak en een duidelijke uitleg door de chauffeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 14 december 2020
10

Geheel volgens verwachtingen

De spullen die verhuurd worden zijn in goede staat en ze bieden zeer scherpe prijzen. Geen problemen met het verlengen van de huurtermijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velp GLD - 25 november 2020
10

Uitstekende positieve ervaring

Direct telefonisch contact met jekuntmijhuren persoon die duidelijke vragen stelde om het juiste product te verhuren. Foto's van de situatie doorgestuurd en direct een reactie met een voorstel hoogwerker. levering op afgesproken tijdstip, duidelijke instructie uitleg. Apparatuur is schoon, goed onderhouden en functioneert probleemloos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Randwijk - 4 november 2020
10

Goede advisering en service

Ik ben snel en goed geholpen door op korte termijn een spinhoogwerker te leveren voor een schilderklus. Op afgesproken tijd geleverd en goede instructies en in bedrijf stellen. Ook het ophalen na een telefoontje en weer keurig alles opgeruimd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groot Wesseldijk - 24 oktober 2020
10

Dan liever zo de lucht in.

Zo'n spinhoogwerker via jekuntmijhuren.nl is een superfijne en veilige manier om je dak schoon te maken of andere werkzaamheden op hoogte uit te voeren met veel minder risico's zoals je die met (lange) ladders hebt. Je hebt bovendien een veel betere werkafstand tot het dak. De excellente service die daarnaast verleend wordt maakt dat ik mij een volgend keer weer graag tot dit bedrijf zal wenden; ik kreeg een prima uitleg over de werking van de machine en een telefoontje halverwege de dag hoe de werkzaamheden verliepen en nadat ik het signaal af gaf werd de hoogwerker op tijd weer opgehaald. Al met al een prima ervaring en zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 22 oktober 2020
10

Klanvriendelijke firma met de juiste focus

De firma Cluistra bedient hun klanten correct en zorgvuldig. Met enige regelmaat huren wij hier hoogwerkers wat altijd prettig verloopt. Nette mensen met professionele machines die altijd klaar staan om je te helpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maartensdijk - 13 oktober 2020
10

Uitstekende en betrouwbare leverancier

Onze vaste leverancier. Eerlijke prijzen en uitstekende materialen. Team staat altijd klaar als er iets op korte termijn geregeld moet worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor - 28 september 2020
9

Prima service en alles zoals afgesproken

Keurig op tijd, goede uitleg alles prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonhoven - 17 augustus 2020
10

Prachtig, goede hoogwerker

Mooie hoogwerker. Ik belde voor een spinhoogwerker van 14meter maar die was al weg. Ik kreeg er een van 17 meter voor de prijs van een hoogwerker van 14 meter. Prachtig apparaat en ook de haal en breng service ging goed. Ik had mijn auto kort gereden en moest daar een beroep op doen. Hoe het ook zij, ik had er plezier van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doorn - 11 augustus 2020
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten