Wat klanten vertellen

10

Gewoon ALTIJD goed!

Al enige jaren maken wij gebruik van de diensten van Cluistra/jekuntmijhuren.nl Zelden, maar dan ook echt zelden zo'n fantastisch bedrijf meegemaakt, mega vriendelijke medewerkers, allemaal. Goed meedenken met de klant, geen onvolkomenheden. We hebben zelf al heel wat klanten doorgestuurd naar dit bedrijf omdat wij er super tevreden mee zijn. Ga zo door! Gr. René Soeters Soeters Inter-Door www.soetersinterdoor.nl www.sidverhuur.nl www.kassakot.nl
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Putten - 29 januari 2024
10

top geholpen goede uitleg kortom top bedrijf!

goed personeel aardig en betrouwbaar snel telefonisch bereikbaar mocht in de toekomst nog x hoogwerker nodig hebben huur ik hem bij je kuntmijnhuren.nl
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 10 juli 2023
10

Superaardig, betrouwbaar, goede prijs

Stipt op tijd, goed materiaal, goede uitleg van de spinhoogwerker. Geinstalleerd door hun, geduldig....kortom alleen maar postieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 31 augustus 2022
10

Uitstekend van A tot Z

Ze reageren heel snel op vragen per mail. Zijn telefonisch goed bereikbaar en denken mee in oplossingen. Ze komen afspraken na en zijn buitengewoon klantvriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lent - 18 mei 2022
10

Uitstekende, vriendelijke service. Fijne en zeer werkbare aanhangers !

Ik krijg snel antwoord op reserveringsaanvragen, word snel op weg geholpen bij het ophalen (en terugbrengen) van de aanhanger en vriendelijk te woord gestaan (ook al was ik iets te vroeg..). De aanhangers zijn van robuuste kwaliteit en heel prettig om mee te werken, er is duidelijk nagedacht over zo multifunctioneel mogelijk gebruik zonder kwaliteitsverlies, in tegendeel. Al met al een hele prettige ervaring en de volgende aanhanger is al weer gereserveerd !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 2 mei 2022
10

Geweldig bedrijf met goed materieel en service

Ik heb al vaker een aanhanger of hoogwerker gehuurd bij Jekuntmijhuren.nl. Ze hebben goede mooie en schone spullen. De kwaliteit is zeer goed. Service en klantgerichtheid ben ik zeer tevreden over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 29 april 2022
9

Goede service!

Aantal weken geleden de 18M³ gesloten aanhanger gehuurd. Bij aankomst direct en vriendelijk geholpen door een medewerker. Bij terugkomst precies hetzelfde, vriendelijk personeel en een goede service. Zeker een aanrader om hier nogmaals een aanhanger te huren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 14 maart 2022
10

Goede spullen, goede service!

Goed onderhouden apparatuur en prima advies en service. De telescoophoogwerker die we nodig hadden, zag er goed onderhouden uit en bevestigde een veilig gevoel. Chauffeur was zeer vriendelijk, prima service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ilpendam - 7 maart 2022
10

Uitstekende ervaringen met Cluistra

Inmiddels heb ik zo'n vijf keer een aanhangwagen nodig gehad en was die ook altijd beschikbaar. Dat is natuurlijk ook een beetje geluk hebben, maar personeel denkt ook altijd mee als dat nodig blijkt. Hoe dan ook, mijn ervaringen zijn snelle, prima en vriendelijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 14 januari 2022
9

Helemaal goed

Goed materiaal dat goed is onderhouden dus geen afgeschreven spullen. Dat werkt prettig. De service is goed, via een mailtje reserveren en snel reactie dat de hoogwerker beschikbaar was. En het belangrijkste, toen de rekening wat hoog uitviel werd dit terstond gecorrigeerd en het teveel betaalde direct teruggestort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terschuur - 3 januari 2022
160 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten