Wat klanten vertellen

10

Top service

Afgelopen week een 12 meter aanhanger hoogwerker gehuurd voor schilderwerk. De website bevat eerlijke en duidelijke informatie. Prijzen zijn ook werkelijk zoals ze zijn vermeld zonder bijkomende kosten. De gehuurde hoogwerker verkeerde is zeer nette en goede staat. Ook het reserveren, ophalen en retour brengen ging vlot door vriendelijke medewerkers. Als ik nog weer eens een hoogwerker nodig heb zal ik hier zeker terugkomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heelsum - 22 mei 2020
10

Hele goede service en afspraken

Ik ben netjes geholpen, advies gehad en vriendelijk personeel. De schaarwerker werd netjes bezorgd na een telefoontje. Ik zeg voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 25 maart 2020
9

Mooi en fijn bedrijf

Je kan vrij voor alles terecht bij hun, Goede communicatie, Nette aanhangwagens en goeie service, Ik zeg top bedrijf!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 22 augustus 2019
10

Uitstekend!

In de nacht van te voren online gereserveerd, sochtends een mail dat die aanhanger al in gebruik was maar dat ik voor hetzelfde tarief een ander kon huren. Om 13.00 uur stond ik voor de deur en om 13.15 reed ik met de aanhanger de weg op! Wat een service om de aanhanger ook nog vast te maken en mij spanbanden mee te geven!!! Rond 17.15 was ik weer terug, werd de aanhanger voor mij losgekoppeld, kreeg ik een nette factuue en tikte ik minder dan 25 euro af. In een woord geweldig! Zelden zoveel klantvriendelijkheid meegemaakt en dat voor een super nette prijs! Hartstikke bedankt en tot ziens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 7 augustus 2019
10

goede service en als garantie nodig is verlenen ze die ook zeer netjes!

Voor mij zeer belangrijk dat de aanhanger altijd rijdt. Ze staan altijd voor je klaar. Maken de dingen goed. De goede service (garantie) en adviezen zijn voor mij belangrijker dan de scherpste prijs, maar zelfs deze is goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 27 juli 2019
10

Goed geïnformeerd en volgens afspraak

Zij hebben de situatie goed ingeschat, zodat ik beiden projecten achter mekaar kon uitvoeren. Goede uitleg bij de levering van de hoogwerker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 26 juni 2019
10

Super aanhangers en geweldige en flexibele service

Ik huur nu een maand of vier regelmatig aanhangers bij Cluistra/Jekuntmijhuren.nl. Iedere keer een andere, afhankelijk van wat het formaat dat ik moet leveren. Cluistra heeft voor elke lading een oplossing, de jongens denken heel goed mee en reageren snel op reserveringsvragen. Nog nooit naast een aanhanger gegrepen, ook niet op zeer korte termijn, en altijd actueel en goed onderhouden materiaal van kwaliteitsmerk Hapert mee. Ophalen gaat supersnel bij Marien, en inleveren ook. En altijd een vriendelijk gezicht, ook als je net rond sluitingstijd komt. Dat zijn de zakelijke partners waar je op kunt bouwen. Ik raad Cluistra/Jekuntmijhuren.nl bij iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 6 juni 2019
10

Duidelijk, goede communicatie en netjes geholpen.

Goede uitleg, zowel vooraf als bij het ophalen netjes geholpen. De hoogwerker deed wat 'ie moest doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overberg - 23 mei 2019
10

Dik tevreden

Ontzettend tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 14 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het Team gaat voor vriendelijkheid - kwaliteit - service -
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 5 november 2018
123 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten