Trax hoogwerker huren

Een trax  hoogwerker huren is handig als je regelmatig werkzaamheden moet uitvoeren op moeilijk te bereiken plekken. Een trax  hoogwerker huren is eenvoudig: bel, mail of reserveer direct. We hebben trax hoogwerkers van verschillende hoogtes. Dankzij de uitschuifbare telescopische arm kom je met trax hoogwerkers op moeilijk te bereiken plaatsen.

Je kunt de trax hoogwerker op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Vier rupsen (trax) met eigen aandrijving

De vier onafhankelijke rubber rupsen, met eigen aandrijving, zorgen voor prima rijeigenschappen waardoor u de ondergrond minder snel beschadigt. Ideaal in te zetten voor buitenwerkzaamheden, zoals het snoeien van bomen of het reinigen en wassen van de gevels van kantoorpanden.