Duurzaam huren bij Jekuntmijhuren.nl

Bij Jekuntmijhuren.nl ben je aan het juiste adres wanneer je duurzaam wilt huren. Onze producten en diensten zijn gericht op het tegengaan van verspilling. Niet voor niets blinken wij uit in het opknappen en onderhouden van talloze aanhangwagens en hoogwerkers. Waarom weggooien of slopen wat nog prima opgeknapt en hergebruikt kan worden? En dat natuurlijk altijd met het behoud van de beste kwaliteit. Behalve duurzaamheid is betrouwbaarheid onze voornaamste kernwaarde.

Krachtige accu’s

Ook investeren we in steeds meer hoogwerkers die door accu’s aangedreven worden. Nogmaals, altijd met kwaliteit, kracht en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Toch kan er tegenwoordig heel veel gedaan worden door te werken met stille machines, met sterke accu’s. Hoogwerkers die daarmee aangedreven worden doen qua kracht vaak niets onder voor de diesel-aangedreven varianten, maar werken natuurlijk een stuk schoner. De druk op het milieu, de uitstoot, is een stuk minder en dus beter.

Minder CO2, beter voor het milieu:

 • Onze accu-hoogwerkers hebben een sterke Lithium krachtbron. De belangrijkste voordelen van deze oplossing zijn:
  • Hoge arbeidsproductiviteit, zonder problemen een hele dag werken.
  • Energie-efficiënt, alleen kracht gebruiken wanneer je ’t nodig hebt, geen verspilling.
  • Lange levensduur en lagere exploitatiekosten, dus lagere huurkosten
  • Hogere prestaties dan loodzuur accu’s, dus je klus is sneller klaar
  • 99% energie-efficiënt, geen 30% energieverlies bij opladen
  • Geen risico op schade aan de accu
 • Onze hoogwerkers laden we op met groene energie. Ze zijn dus volledig CO2-neutraal.
 • Jekuntmijhuren.nl / Cluistra is centraal geleden in Veenendaal, dichtbij de A12, en goed bereikbaar. Dat scheelt kilometers rijden, en dat is dus minder uitstoot.
 • Het gebruiken van accu’s in plaats van diesel machines zorgt voor minder uitstoot van fijnstof en stikstof.

Werken aan duurzaamheid

Jekuntmijhuren.nl is vijftien jaar geleden ontstaan uit Cluistra Aanhangwagens. Cluistra aanhangwagens is ruim 25 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra. Door een gestage groei gebaseerd op kwaliteit en kennis van zaken groeide ons bedrijf uit tot dé Bovag aanhangwagenspecialist van Midden Nederland. De laatste jaren zijn we steeds meer bezig met het werken aan duurzaamheid. Hergebruik van onderdelen, een uitstekende reparatie afdeling en uiteraard het inzetten van steeds meer accu-aangedreven producten helpen ons om steeds duurzamer te werken.

Vragen over onze duurzame oplossingen?

Wanneer u vragen hebt of meer wilt weten over hoe we duurzaamheid vormgeven in ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer. Kom eens langs bij onze werkplaats in Veenendaal, vul het formulier in op onze contactpagina of bel naar 0318-511302.

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten