Masthoogwerker huren

Wil je een masthoogwerker huren? Met onze Genie masthoogwerker met jib kun je tot wel 10 meter hoog veilig werken. Onze mast hoogwerkers zijn perfect voor het schoonmaken in overdekte winkelcentra en het wassen van ramen in een atrium. Of denk aan elektrobedrijven die op grote hoogte lampen vervangen. De masthoogwerker Genie GR-26 is wendbaar, flexibel en heeft een reikwijdte van 3,15 meter.

Je kunt de aanhangwagen ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kunnen er 2 personen in de bak van de masthoogwerker?

Nee, de bak van deze masthoogwerker is geschikt voor maximaal 1 persoon.

Kan deze mast hoogwerker ook buiten gebruikt worden ?

Nee. Dit type mast hoogwerker is erg compact en relatief licht. Bij de ontwikkeling van de 1 persoonshoogwerker is specifiek rekening gehouden met werkzaamheden binnen in panden. Dit type hoogwerker is dan ook bedoeld voor inpandig gebruik en niet voor buiten.

Heeft deze masthoogwerker een knikarm?

Nee, de masthoogwerker heeft geen knikarm, maar de ondermast schuift omhoog, en door de jib heeft deze hoogwerker voldoende reikwijdte

Genie GR-26 Masthoogwerker

De masthoogwerker met jib of jip -mensen schrijven het op verschillende manieren- heeft compacte afmetingen van 2 meter hoog bij 2,82 lang en 1 meter breed. Hierdoor is dit type hoogwerker heel gemakkelijk te vervoeren met een bijbehorende aanhangwagen.Het gezamenlijke gewicht komt dan op 3350 kg. Let op: de mast hoogwerker wordt met een accu aangedreven en kan alleen binnen worden ingezet.

Wij verhuren masthoogwerkers van het merk Genie, type GR-26. Genie is wereldwijd een toonaangevend merk voor hoogwerkers. Omdat het garant staat voor kwaliteit en innovatie past het uitstekend in ons assortiment hoogwerkers. Het Amerikaanse merk Genie produceert al sinds 1966 masthoogwerkers, materiaalliften en andere soorten hoogwerkers en is te herkennen aan de blauwe kleur.

De Genie GR-26 mast hoogwerker is relatief licht en compact. Daardoor is ‘ie heel geschikt om te gebruiken voor moeilijk te bereiken plekken. De handige ‘non-marking’ banden laten geen sporen na op de vloer of ondergrond. Ideaal dus voor binnengebruik.

In totaal mag onze masthoogwerker 200 kilo tillen. De oppervlakte van het platform van de korf is 75 bij 80 cm. Klaar maar fijn dus. Kortom, het is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke masthoogwerker voor professionals. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over het huren van deze masthoogwerker.

Accessoires bij masthoogwerker huren

Om veilig gebruik te maken van onze masthoogwerker bieden wij ook de mogelijkheid om diverse accessoires te huren. Denk aan een veilheidsharnas als je op grote hoogte aan het werk bent of afzetpionnen om de ruimte om de hoogwerker heen af te schermen.