Masthoogwerker huren met jip

Onze masthoogwerker huren? Een masthoogwerker is ideaal voor het schoonmaken in overdekte winkelcentra tot en met 10 meter hoog. Ook voor het wassen van ramen in een atrium is de éénpersoons masthoogwerker zeer geschikt. Daarnaast wordt onze masthoogwerker ook vaak gebruikt door elektrobedrijven voor bijvoorbeeld het vervangen van lampen. Onze masthoogwerker is wendbaar, flexibel en heeft een reikwijdte van 3,15 meter.

De masthoogwerker met jib heeft compacte afmetingen van 2 meter hoog bij 2,82 lang en 1 meter breed. Hierdoor is dit type hoogwerker heel gemakkelijk te vervoeren met een bijbehorende aanhangwagen waarbij het gezamenlijke gewicht komt op 3350 kg. Daarnaast is de masthoogwerker accu aangedreven en kan hij alleen binnen worden ingezet.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Masthoogwerker Genie GR-26

Onze masthoogwerkers zijn van het merk Genie. Genie is een bekend merk in de hoogwerkersbranche, dat staat voor kwaliteit en innovatie. Het Amerikaanse merk produceert al sinds 1966 materiaalliften en diverse hoogwerkers en is te herkennen aan de blauwe kleur.

De Genie GR-26 masthoogwerker in ons huurassortiment is relatief licht en compact, waardoor hij zeer geschikt is voor moeilijk te bereiken plekken. Daarnaast laten de ‘non-marking’ banden geen sporen na op de vloer of ondergrond. In totaal mag onze masthoogwerker 200 kg. tillen en het oppervlak van het platform van de korf is 75 bij 80 cm. Kortom, het is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke masthoogwerker voor professionals. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over het huren van deze masthoogwerker.

Accessoires bij masthoogwerker huren

Om veilig gebruik te maken van onze masthoogwerker bieden wij ook de mogelijkheid om diverse accessoires te huren. Denk aan een veilheidsharnas als je op grote hoogte aan het werk bent of afzetpionnen om de ruimte om de hoogwerker heen af te schermen.