Een open aanhanger huren?

Ben je op zoek naar een open aanhanger? Wij hebben een ruim aanbod van open aanhangers die je voor een scherpe prijs kunt huren. De verschillende open aanhangers zijn ideaal om bouwafval en tuinafval naar de stort te brengen. Even snel de oude meubels van zolder naar de stort brengen of een aantal kuub brandhout ophalen voor de openhaard. Onze open aanhangers zijn zeer geschikt voor dit soort klussen. Een ladingnet huur je er makkelijk bij.

Daarnaast is de open aanhanger ook te huur voor langere periodes van bijvoorbeeld vier weken. Dit kan handig zijn op het moment dat je de open aanhanger tijdelijk nodig hebt voor een grote klus op het werk.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Onze keuze uit open aanhangers

Je hebt de keuze uit verschillende soorten open aanhangwagens. Voor kleine ladingen zijn onze enkelasser aanhangers het beste. Heb je een grote lading of zware spullen te vervoeren? Een tandemasser is dan waarschijnlijk een beter idee. Daarnaast verschillen de open aanhangers ook in het aantal kg dat ze kunnen vervoeren.

Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT, dit is een betrouwbaar en kwalitatief merk aanhanger. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om advies te vragen over de beste open aanhanger voor jouw situatie.

Accessoires bij onze open aanhangwagen

Naast het huren van onze open aanhangers kunt ook een aantal handige accessoires huren. Allereerst zit op elke aanhangwagen standaard een aanhangerslot en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7). Daarnaast is voor een scherpe prijs aanvullend een steekwagen te huren. Net als een paar extra spanbanden of een ladingnet.