Wil je een open aanhanger huren?

Ben je op zoek naar een open aanhanger? Wij hebben een ruim aanbod van open aanhangwagens die je voor een scherpe prijs kunt huren. De verschillende open aanhangers zijn ideaal om bouwafval en tuinafval naar de stort te brengen. Even snel de oude meubels van zolder naar de stort brengen of een aantal kuub brandhout ophalen voor de open haard. Onze open aanhangers zijn zeer geschikt voor dit soort klussen. Een ladingnet huur je er makkelijk bij.

Daarnaast is de open aanhanger ook te huur voor langere periodes van bijvoorbeeld vier weken. Dit kan handig zijn op het moment dat je deze tijdelijk nodig hebt voor een grote klus op het werk.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Welke open aanhanger kan ik het beste kiezen?

We krijgen van klanten vaak de vraag: welke aanhanger kan ik nu het beste kiezen? Het eerste wat we in die gevallen doen, is een tegenvraag stellen. Want welke aanhangwagen het meest geschikt is voor jouw klus, hangt nogal af van wat je van plan bent. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten open aanhangwagens. Voor kleine ladingen zijn onze enkelasser aanhangers het beste, vooral wanneer de te vervoeren materialen licht zijn. Heb je een grote lading of moet je meer massieve, zware spullen vervoeren? Een tandemasser is dan waarschijnlijk een beter idee, vanwege de betere stabiliteit van de wagen. Daarnaast verschillen de open aanhangers ook in het aantal kg dat ze kunnen vervoeren.

Geremd of ongeremd? Wetgeving bij aanhangers

Voldoet een ongeremde aanhangwagen aan je eisen, of moet dit een geremde aanhanger zijn? Als de aanhangwagen meer dan 750 kilo weegt, is het wettelijk verplicht dat deze geremd is. Dit omdat je hiermee medeweggebruikers niet onnodig in gevaar brengt en ongelukken met de lading bij het remmen voorkomt. Een huur aanhangwagen bij Jekuntmijhuren voldoet altijd aan de wettelijke eisen.

BOVAG-erkend bedrijf

Al onze aanhangers worden daarnaast gecontroleerd volgens alle geldende BOVAG-eisen. Dat maakt Jekuntmijhuren een BOVAG-erkende vakgarage. De voordelen van een BOVAG-erkende vakgarage: altijd garantie op onderhoudsbeurten en reparaties, en de zekerheid van topservice.

HAPERT aanhangwagens: gegarandeerd topkwaliteit

Al onze aanhangers, dus ook open aanhangwagens, zijn van het merk HAPERT. Dit is een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend merk aanhanger, dat zijn degelijkheid al meer dan 50 jaar aantoont. Het volledig gelaste en zelfdragende frame verzekert je van een stevige aanhanger. We werken graag met zo’n topmerk, en leveren diverse typen aanhangwagens van Hapert. Bij ons weet je daarom zeker dat we voor elke klus de perfecte aanhangwagen in huis hebben, vaak op voorraad. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om advies te vragen over de beste open aanhanger voor jouw situatie.

Accessoires bij onze open aanhangwagen

Naast het huren van onze open aanhangers kun je ook een aantal handige accessoires huren. Allereerst zit op elke aanhangwagen standaard een aanhangerslot en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7). Daarnaast is voor een scherpe prijs aanvullend een steekwagen te huren. Net als een paar extra spanbanden of een ladingnet.

Jekuntmijhuren en Cluistra: betrouwbaar familiebedrijf

Al meer dan 25 jaar is Cluistra een bekende naam in de aanhangers in de regio Midden-Nederland. Cluistra Aanhangwagens is Hapert-dealer en verkoopt nieuwe en tweedehands aanhangwagens. Jekuntmijhuren verhuurt deze. Overigens is het verhuurassortiment sinds zoon Diederik Cluistra instapte flink uitgebreid met diverse andere machines: ook hoogwerkers en verhuisliften hebben wij tot onze beschikking. Dus kom nog eens langs als je gaat verhuizen!