Open aanhanger huren

Ben je op zoek naar een open aanhanger? Wij hebben een ruim aanbod van open aanhangwagens die je voor een scherpe prijs kunt huren. De verschillende open aanhangers zijn ideaal om bouwafval en tuinafval naar de stort te brengen. Een ladingnet huur je er makkelijk bij. Onze open aanhangers zijn ook te huur voor langere periodes.

Je kunt de open aanhangwagen ophalen in Veenendaal. 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Is het mogelijk om een open aanhangwagen voor een halve dag te huren?

Jazeker! Je kunt onze open aanhangwagens voor een halve dag huren, bijvoorbeeld van 8.00 tot 12.00u, of 13.00 tot 17.00u. Dit kun je tijdens het reserveren eenvoudig aangeven.

Is het betalen van borg verplicht?

Nee. We doen niet aan borg. We verwachten natuurlijk wel dat je de gehuurde aanhangwagen netjes en heel terug brengt.

Zit er een 7- of 13-polige stekker bij de open aanhangwagens?

Wanneer je een open aanhangwagen bij ons huurt dan zit er een 13-polige stekker bij. Mocht je een verloopje nodig hebben naar een 7-polige stekker, laat het dan even weten. We hebben voldoende verloopjes liggen die je kunt gebruiken.

Is het mogelijk om, naast een open aanhangwagen, ook een steekwagen huren?

Jazeker. Het huren van een steekwagen is een van de opties tijdens het online reserveren van onze aanhangers. Eenvoudig een ‘vinkje’ zetten bij die optie en het is geregeld.

Is het mogelijk om spanbanden mee te huren?

Ja, ook spanbanden kun je eenvoudig mee huren. Geef het tijdens het online reserveren even aan, zet het vinkje aan en het is geregeld.

Welke open aanhanger kan ik het beste kiezen?

We krijgen van klanten vaak de vraag: welke aanhanger kan ik nu het beste kiezen? Het eerste wat we in die gevallen doen, is een tegenvraag stellen. Want welke aanhangwagen het meest geschikt is voor jouw klus, hangt nogal af van wat je van plan bent.

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten open aanhangwagens. Voor kleine ladingen zijn onze enkelasser aanhangers het beste, vooral wanneer de te vervoeren materialen licht zijn.

Heb je een grote lading of moet je meer massieve, zware spullen vervoeren? Een tandemasser is dan waarschijnlijk een beter idee, vanwege de betere stabiliteit van de wagen. Daarnaast verschillen de open aanhangers ook in het aantal kg dat ze kunnen vervoeren.

Geremd of ongeremd? Wetgeving bij aanhangers

Voldoet een ongeremde aanhangwagen aan je eisen of moet dit een geremde aanhanger zijn? Als de aanhangwagen meer dan 750 kilo weegt, is het wettelijk verplicht dat deze geremd is. Dit omdat je hiermee medeweggebruikers niet onnodig in gevaar brengt en ongelukken met de lading bij het remmen voorkomt. Een huur aanhangwagen bij Jekuntmijhuren voldoet altijd aan de wettelijke eisen.

BOVAG-erkend bedrijf

Al onze aanhangers worden daarnaast gecontroleerd volgens alle geldende BOVAG-eisen. Dat maakt Jekuntmijhuren een BOVAG-erkende vakgarage. De voordelen van een BOVAG-erkende vakgarage: altijd garantie op onderhoudsbeurten en reparaties, en de zekerheid van topservice.

HAPERT aanhangwagens: gegarandeerd topkwaliteit

Al onze aanhangers, dus ook open aanhangwagens, zijn van het merk HAPERT. Dit is een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend merk aanhanger, dat zijn degelijkheid al meer dan 50 jaar aantoont.

Het volledig gelaste en zelfdragende frame verzekert je van een stevige aanhanger. We werken graag met zo’n topmerk, en leveren diverse typen aanhangwagens van Hapert. Bij ons weet je daarom zeker dat we voor elke klus de perfecte aanhangwagen in huis hebben, vaak op voorraad.

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om advies te vragen over de beste open aanhanger voor jouw situatie.

Accessoires bij onze open aanhangwagen

Naast het huren van onze open aanhangers kun je ook een aantal handige accessoires huren. Allereerst zit op elke aanhangwagen standaard een aanhangerslot en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7).

Daarnaast is voor een scherpe prijs aanvullend een steekwagen te huren. Net als een paar extra spanbanden of een ladingnet.

Jekuntmijhuren en Cluistra: betrouwbaar familiebedrijf

Al meer dan 25 jaar is Cluistra een bekende naam in de aanhangers in de regio Midden-Nederland. Cluistra Aanhangwagens is Hapert-dealer en verkoopt nieuwe en tweedehands aanhangwagens. Jekuntmijhuren verhuurt deze.

Overigens is het verhuurassortiment sinds zoon Diederik Cluistra instapte flink uitgebreid met diverse andere machines: ook hoogwerkers en verhuisliften hebben wij tot onze beschikking. Dus kom nog eens langs als je gaat verhuizen!