Kiepaanhanger huren

Bij ons kun je terecht voor het huren van een kipper aanhanger, oftewel een kiepaanhanger. We hebben verschillende kiepaanhangers die je helpen om grote en kleine ladingen te vervoeren. Een aantal kuub zand verplaatsen of grote lading stenen vervoeren? Een kipper is geschikt voor het transporteren van losse goederen. Dankzij de cilinder onderaan de laadbak kan de laadbak zijwaarts of achterwaarts kiepen. Hierdoor is een lading in een simpele kiepbeweging te lossen.

Je kunt de kiepaanhanger ophalen in Veenendaal.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Hoe vaak kunnen we kiepen tot de accu leeg is van deze kiepaanhangers?

Met een volle accu kun je deze aanhangwagens ongeveer 20 keer kiepen.

Kan er puin en zand mee vervoerd worden?

Jazeker, deze kiepaanhangwagens zijn geschikt om zand en puin mee te vervoeren.

Heb ik voor een kiepaanhangwagen BE Rijbewijs nodig?

Ja, voor het rijdens met onze kiep aanhang wagens heb je een BE rijbewijs nodig. Lees hier meer over rijbewijzen en aanhangwagens.

Kan ik voor de kiepaanhangwagen een net erbij huren?

Ja, je kunt tijdens het reserveren eenvoudig aanvinken dat je er een net bij wilt huren.

Een kiepaanhanger huren voor thuis of zakelijk gebruik

Ondernemers als hoveniers en stratenmakers huren onze kipper aanhangers, die van een horizontale positie heel eenvoudig naar een schuine stand kiepen. Vergt jouw tuinklus wat laadvermogen, dan is het huren van een kiepaanhanger een goede optie. Bijvoorbeeld omdat je een vijver wilt aanleggen en het graafzand moet afvoeren. We verhuren deze kiepbare aanhangwagens in achterwaarts kiepend en driezijdig kippende varianten.

Driezijdige en achterwaartse kiepwagen

Onze 2 kiepaanhangers zijn de kleine achterwaartse en de grotere driezijdige kiepwagen. De kleine kiepaanhanger heeft een handkippende functie en de grotere variant werkt op een elektronische hydraulische pomp om het kiepgemak te vergroten. De scharnierbare aluminium borden van onze kippers maken laden en lossen nog eens extra gemakkelijk.

Ideaal voor gravers: oprijplanken!

De driezijdige kipper heeft als aanvulling ook twee oprijplanken, handig voor als je de lading met de kruiwagen in- en uitlaadt. Maar ook heb je hiermee de mogelijkheid om eenvoudig kleine machines vervoeren. Je krijgt hiermee dus een multifunctionele aanhangwagen, waarmee je je makkelijk van klus naar klus kunt verplaatsen. Huur wat extra spanbanden bij de kiepaanhanger voor het vervoer van je minigraver, en los en laad daarna met dezelfde wagen je lading zand of grind!

Hoeveel kuub kan ik kwijt in de kiepwagen?

De totale inhoud van de bak van de kleine kiepaanhanger (260 x 150 x 30 cm), volledig vlak afgevuld tot de rand is 1,17 kuub. Deze aanhanger is dus ideaal voor kleinere hoeveelheden materiaal.

Het laadvermogen van de grotere driezijdige kiepaanhanger is 2460 kg en de lengte van de laadbak is 335 cm. Hierin kun je dan ook een stuk meer lading kwijt: zo’n 1,8 kuub. Mocht je dus een straat moeten ophogen, is de grotere kiepwagen mogelijk praktischer.

Extra hulpmiddelen voor laden en lossen

Een extra kruiwagen of een gazen ladingnet kan het laden, lossen én vervoeren een stuk makkelijk maken. Naast kiepaanhangers verhuren wij daarom ook verschillende accessoires. Het is bijvoorbeeld verplicht om een lading af te dekken met een ladingnet om te voorkomen dat de lading er afvalt. Ook op het moment dat de lading verder dan één meter achter de aanhanger uitsteekt is een speciaal lange lading bord verplicht.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of een persoonlijk advies.

Is een BE rijbewijs verplicht voor de kiepaanhanger?

Zowel voor de achterwaartse kiepaanhanger als voor de driezijdige kipper is een BE rijbewijs verplicht.