Wil je een kiepaanhanger huren?

Bij ons kun je terecht voor het huren van een kipper, oftewel een kiepaanhanger. We stellen verschillende soorten en maten kiepaanhangers beschikbaar die je helpen om grote en kleine ladingen te vervoeren. Een aantal kuub zand verplaatsen of grote lading stenen vervoeren? Een kipper is uitermate geschikt voor het transporteren van losse goederen. Dankzij de cilinder onder aan de laadbak kan de laadbak zijwaarts of achterwaarts kiepen. In plaats van met de hand, is de lading nu heel erg gemakkelijk in een simpele kiepbeweging te lossen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een kiepaanhanger huren voor thuis of zakelijk gebruik

Ondernemers als hoveniers en stratenmakers huren onze kippers, die van een horizontale positie heel eenvoudig naar een schuine stand kiepen. Vergt jouw tuinklus wat laadvermogen, dan is het huren van een kiepkar een goede optie. Bijvoorbeeld omdat je een vijver wilt aanleggen en het graafzand moet afvoeren. We verhuren deze kiepbare aanhangwagens in achterwaarts kiepend en driezijdig kippende varianten.

Driezijdige en achterwaartse kiepwagen

In ons aanhanger aanbod zitten wij achterwaartse kiepaanhangers én driezijdige kiepwagens. Beide soorten kiepaanhangers werken op een elektronische hydraulische pomp om het kiepgemak te vergroten. De scharnierbare aluminium borden van onze kippers maken laden en lossen nog eens extra gemakkelijk. Zowel voor de achterwaartse als voor de driezijdige kipper is een BE rijbewijs verplicht.

De driezijdige kipper heeft als aanvulling ook twee oprijplanken, waardoor ook kleine machines vervoerd kunnen worden. Daarnaast is het laden van zand met de kruiwagen hierdoor ook een stuk gemakkelijker. Het laadvermogen van de driezijdige kiepaanhanger is 2460 kg en de lengte van de laadbak is 375 cm.

Extra hulpmiddelen voor laden en lossen

Een extra kruiwagen of een gazen ladingnet kan het laden, lossen én vervoeren een stuk makkelijk maken. Naast kiepaanhangers verhuren wij daarom ook verschillende accessoires. Het is bijvoorbeeld verplicht om een lading af te dekken met een ladingnet om te voorkomen dat de lading er afvalt. Ook op het moment dat de lading verder dan één meter achter de aanhanger uitsteekt is een special lange lading bord verplicht.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of een persoonlijk advies.

Is een BE rijbewijs verplicht voor de kiepaanhanger?

Een BE-rijbewijs is verplicht wanneer het gewicht van de auto en de kipper samen inclusief lading hoger is dan 3.500 kilo. Dat was je misschien al bekend. Onze kiepaanhangers wegen 2.000 en 3.500 kilo, ook dat is te lezen. Voor laatste is dus per definitie een BE-rijbewijs verplicht. Daarnaast is het voor de kiepaanhanger van 2.000 kilo ook onverantwoord om deze met een wagen van 1.500 kilo te trekken. Conclusie: het BE-rijbewijs is voor beide huur kiepaanhangers verplicht.