Wilt u een kiepaanhanger huren?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een kipper, oftewel een kiepaanhanger. We stellen verschillende soorten en maten kiepaanhangers beschikbaar die u helpen om grote en kleine ladingen te vervoeren. Een aantal kuub zand verplaatsen of grote lading stenen vervoeren? Een kipper is uitermate geschikt voor het transporteren van losse goederen. Dankzij de cilinder onder aan de laadbak kan de laadbak zijwaarts of achterwaarts kiepen. In plaats van met de hand, is de lading nu heel erg gemakkelijk in een simpele kiepbeweging te lossen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Driezijdige en achterwaartse kiepaanhanger

In ons aanhanger aanbod bieden wij achterwaartse kiepaanhangers én driezijdige kiepaanhangers aan. Beide soorten kiepaanhangers werken op een elektronische hydraulische pomp om het kiepgemak te vergroten. De scharnierbare aluminium borden van onze kiepaanhangers maken laden en lossen nog eens extra gemakkelijk. Zowel voor de achterwaartse als voor de driezijdige kipper is een BE rijbewijs verplicht.

De driezijdige kipper heeft als aanvulling ook twee oprijplanken, waardoor ook kleine machines vervoerd kunnen worden. Daarnaast is het laden van zand met de kruiwagen hierdoor ook een stuk gemakkelijker. Het laadvermogen van de driezijdige kiepaanhanger is 2460 kg en de lengte van de laadbak is 375 cm.

Extra hulpmiddelen voor laden en lossen

Een extra kruiwagen of een gazen ladingnet kan het laden, lossen én vervoeren een stuk makkelijk maken. Naast kiepaanhangers verhuren wij daarom ook verschillende accessoires. Het is bijvoorbeeld verplicht om een lading af te dekken met een ladingnet om te voorkomen dat de lading er afvalt. Ook op het moment dat de lading verder dan één meter achter de aanhanger uitsteekt is een special lange lading bord verplicht.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of een persoonlijk advies.