Klanten uit verschillende branches

Wij verhuren hoogwerkers, aanhangwagens en verhuisliften aan particulieren én vakmensen uit verschillende branches. Onze spinhoogwerkers worden bijvoorbeeld regelmatig gehuurd door bouwbedrijven, glazenwassers en hoveniers, vanwege de flexibiliteit van de telescopische knikarm en de stabiliteit van de rupsbanden. Onze autotransporters worden weer gehuurd door autobedrijven en particulieren, die personenauto’s of machines willen vervoeren. Kortom, elke klus vraagt weer om een specifieke oplossing die onze aanhangers en hoogwerkers kunnen bieden.

Voor ieder project de beste oplossing

Het maakt niet uit of je eenmalig brandhout wilt vervoeren of dat je minimaal twee weken een aanhangwagen nodig hebt voor het transport van bouwafval, want voor ieder project hebben wij een passende oplossing. Ons brede assortiment bestaat uit verschillende typen hoogwerkers en aanhangwagens. Denk hierbij aan 1-persoonshoogwerkers, schaarhoogwerkers op elektriciteit of diesel, spinhoogwerkers, open- en gesloten aanhangwagens, schamelwagens en meer.

Wij hanteren ook flexibele huurperioden, waardoor je al vanaf een halve dag een aanhanger of hoogwerker kunt huren. Zelfs als je langer dan vier weken een aanhanger nodig hebt, kun je bij ons terecht. Kom gerust eens bij ons langs of neem telefonisch contact op.

Accessoires huren

Voor accessoires van hoogwerkers en aanhangwagens ben je bij ons ook aan het juiste adres. Denk aan spanbanden, ladingnetten, veiligheidsharnassen, kruiwagens en nog veel meer hulpmiddelen. Neem gerust eens een kijkje in ons overig verhuur assortiment.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten