Hoveniers gebruiken onze aanhangers en hoogwerkers

hoveniers-verhuur-1Verschillende professionele beroepsgroepen gebruiken onze aanhangers en hoogwerkers ter ondersteuning van hun werkzaamheden, zo ook de hoveniers én stratenmakers. Afhankelijk van de klus of het project, hebben hoveniers keuze uit maar liefst negen verschillende soorten hoogwerkers en twaalf soorten aanhangwagens. Hoveniers kiezen voor de aanhangerhoogwerker of de autohoogwerker, vanwege hun flexibiliteit om snel van het ene project naar het andere project te kunnen rijden. De zelfrijdende telescoophoogwerker is voor hoveniers ideaal om zich op de werkplek van boom naar boom te verplaatsen. Voor het vervoeren of transporteren van ‘groen’ of straatstenen worden kippers en schamelwagens ingezet, die gemakkelijk te laden en te lossen zijn.

Inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden

De meeste hoveniers gebruiken onze hoogwerkers voor het snoeien en onderhouden van (hoge) bomen. Aanhangwagens worden gebruikt om het groenafval weg te brengen of juist nieuwe bomen en planten mee te vervoeren. Bij echt grote projecten worden de aanhangers en schamelwagens ook gebruikt om grond, gruis en zelfs minigravers mee te vervoeren. Zelfs onze machine transporters worden ingeschakeld voor het vervoeren van bijvoorbeeld grasmaaiers. Voor het aanleggen van straten of het betegelen van een tuin gebruiken stratenmakers onze aanhangwagens om tegels op hun plaats van bestemming te brengen.

hoveniers-verhuur-2    hoveniers-verhuur-3    hoveniers-verhuur-4

Dankzij de meegeleverde oprijplanken en de kiepstand van onze kippers (kiepaanhangwagens) is laden en lossen snel en eenvoudig. Kortom, voor elke klus hebben wij de juiste hoogwerker of aanhanger beschikbaar. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies en huurtarieven.

Deskundig advies van onze medewerkers

Wanneer kies je voor een schamelwagens en wanneer voor een kipper? Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en eisen, zodat we je de juiste aanhanger kunnen aanbieden. Voor onze hoogwerkers geldt hetzelfde. Een (4×4) telescoophoogwerker is bijvoorbeeld geschikt voor werkplaatsen met ruige ondergronden en moeilijk te bereiken plekken. Een schaarhoogwerker daarentegen heeft juist weer als voordeel dat de korf gemakkelijk op verschillende hoogtes is in te stellen, wat ideaal is voor het snoeien van bomen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en kunde om jou van deskundig advies te voorzien.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten