Schaarhoogwerker diesel huren

Een schaarhoogwerker huren met dieselaandrijving? Je bent bij ons aan het juiste adres. De diesel schaarhoogwerker is geschikt voor gebruik op ruig terrein en schuine ondergronden. Dankzij de 4×4 aandrijving en de grove wielen kan de schaarhoogwerker gemakkelijk over elk bouwterrein rijden. Dankzij de automatische afstempeling staat hij stabiel op elke ondergrond.

Je kunt de schaarhoogwerker ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kunnen deze hoogwerkers over een bouw terrein rijden?

Ja, met onze diesel schaarhoogwerkers is dat zeker mogelijk.

Kunnen deze hoogwerkers op een schuine ondergrond werken?

Ja, dat is mogelijk doordat de hoogwerker kan stempelen.

Stempelt de schaarhoogwerker automatisch?

Ja, deze hoogwerkers stempelen automatisch.

De 4×4 schaarhoogwerker

Onze diesel schaarhoogwerkers hebben allemaal vierwielaandrijving en zijn zeer geschikt voor werkzaamheden die buiten moeten worden verricht. Denk hierbij aan buiten schilderwerkglasbewassing en gevelreiniging.

De krachtige hoogwerker is ook perfect voor werkzaamheden aan de buitenzijden van kantoorpanden, het plaatsen van airconditionings en het reinigen van dakgoten. Onze diesel schaarhoogwerker kunt u automatisch stempelen voor meer stabiliteit. Dankzij het uitschuifbare plateau kun je aan een grote oppervlakte werken zonder dat je de hoogwerker van JeKuntMijHuren.nl hoeft te verplaatsen. Kortom, een schaarhoogwerker maakt jouw werk een stuk makkelijker.

Standaard meegeleverde accessoires

Bij onze 4×4 schaarhoogwerker (diesel) met bereik van 10, 12 of 15,5 meter, krijg je standaard een aantal accessoires bijgeleverd. Zo krijg je standaard 20 liter diesel in een kan met schenktuit (alleen bij meer dan twee dagen huren). Voor alle vier de stempels krijg je standaard een kunststofplaat ter bescherming van de ondergrond. Uiteraard kun je er zelf nog voor kiezen om ook pilonen bij ons te huren.