Schaarhoogwerker diesel huren

Een schaarhoogwerker huren met dieselaandrijving? U bent bij ons aan het juiste adres. De diesel schaarhoogwerker is geschikt voor gebruik op ruig terrein en schuine ondergronden. Dankzij de 4×4 aandrijving en de grove wielen kan de schaarhoogwerker gemakkelijk over elk bouwterrein rijden. Dankzij de automatische afstempeling staat hij stabiel op elke ondergrond.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

De 4×4 schaarhoogwerker

Onze diesel schaarhoogwerkers hebben allemaal vierwielaandrijving en zijn zeer geschikt voor werkzaamheden die buiten moeten worden verricht. Denk hierbij aan buiten schilderwerkglasbewassing en gevelreiniging.

De krachtige hoogwerker is ook perfect voor werkzaamheden aan de buitenzijden van kantoorpanden, het plaatsen van airconditionings en het reinigen van dakgoten. Onze diesel schaarhoogwerker kunt u automatisch stempelen voor meer stabiliteit. Dankzij het uitschuifbare plateau kunt u aan een grote oppervlakte werken zonder dat u de hoogwerker hoeft te verplaatsen. Kortom, een schaarhoogwerker maakt uw werk makkelijker.

Standaard meegeleverde accessoires

Bij onze 4×4 schaarhoogwerker (diesel) met bereik van 10, 12 of 15,5 meter, krijgt u standaard een aantal accessoires bijgeleverd. U krijgt standaard 20 liter diesel in een kan met schenktuit (alleen bij meer dan twee dagen huren). Voor alle vier de stempels krijgt u standaard een kunststofplaat ter bescherming van de ondergrond. Uiteraard kunt u er zelf nog voor kiezen om ook pilonen en gereedschapsbakken bij ons te huren.