Elektrische knikarm-hoogwerker  huren

Ben je op zoek naar een knikarmhoogwerker die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Onze elektrische knikarmhoogwerker s zijn uitermate geschikt voor grote fabrieken en panden met smalle gangpaden en lange rijen machines. De non-marking-banden voorkomen zwarte strepen. Je kunt deze hoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Voor jou betekent dat efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Genie Z34/22

De Genie Z34/22 heeft zelfaandrijving op basis elektriciteit en kan zich gemakkelijk over vlakke oppervlakken maneuvreren. De maximale werkhoogte is 12,5 meter en de horizontale reikwijdte is 7,4 meter vanaf het ‘hart’ van de machine. Het totale hefvermogen van deze knikarmhoogwerker is 227 kg. De Genie Z34/22 beschikt daarnaast over een jip arm.

Genie Z33/18

De Genie Z33/18 is een elektrische knikarmhoogwerker  met een hefvermogen van 200 kg, een werkhoogte van 12 meter en een reikwijdte van 6,1 meter. Deze knikarmhoogwerker is zeer geschikt voor toepassingen op gevoelige oppervlakken als luchthavens, winkelcentra en theaters.

Beweeglijk en compact dankzij knikarm constructie

Onze knikhoogwerkers zijn zeer compact en dankzij de knikarm constructie uiterst beweeglijk. Hierdoor is de arm erg flexibel en kunt u eenvoudig op de lastig te bereiken plekken komen. Het platform van de hoogwerker geeft de bestuurder een ruime en comfortabele werkplek. Veilig en stabiel.

Wil je een knikarmhoogwerker  huren? Wij kunnen deze bij jou op locatie bezorgen. We offreren een exacte prijs voor transport op basis van het afleveradres. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Kan deze knikarmhoogwerker ook buiten gebruikt worden ?

De meeste knikarmhoogwerkers kunnen inderdaad buiten gebruikt worden, tenzij anders aangegeven. Let op: wel alleen bij vlakke en stevige ondergrond!

Hoelang gaat de accu mee?

Met de accu van deze knikarmhoogwerker kun je prima een normale werkdag aan de slag!

Waarom een knikarm hoogwerker huren?

Het voordeel van deze knikarmhoogwerkers is dat de ondermast recht omhoog gaat en daarna ‘knikt’, zodat je ergens overheen kunt werken.