Elektrische knikarm-hoogwerker  huren

Bent u op zoek naar een knikarmhoogwerker die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Onze elektrische knikarmhoogwerker s zijn uitermate geschikt voor grote fabrieken en panden met smalle gangpaden en lange rijen machines. De non-marking-banden voorkomen zwarte strepen. U kunt deze hoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Voor u betekent dat efficiënter werken en het scheelt u veel tijd.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Genie Z34/22

De Genie Z34/22 heeft zelfaandrijving op basis elektriciteit en kan zich gemakkelijk over vlakke oppervlakken maneuvreren. De maximale werkhoogte is 12,5 meter en de horizontale reikwijdte is 7,4 meter vanaf het ‘hart’ van de machine. Het totale hefvermogen van deze knikarmhoogwerker is 227 kg. De Genie Z34/22 beschikt daarnaast over een jip arm.

Genie Z33/18

De Genie Z33/18 is een elektrische knikarmhoogwerker  met een hefvermogen van 200 kg, een werkhoogte van 12 meter en een reikwijdte van 6,1 meter. Deze knikarmhoogwerker is zeer geschikt voor toepassingen op gevoelige oppervlakken als luchthavens, winkelcentra en theaters.

Beweeglijk en compact dankzij knikarm constructie

Onze knikhoogwerkers zijn zeer compact en dankzij de knikarm constructie uiterst beweeglijk. Hierdoor is de arm erg flexibel en kunt u eenvoudig op de lastig te bereiken plekken komen. Het platform van de hoogwerkers geeft de bestuurder een ruime en comfortabele werkplek. Veilig en stabiel.

Wilt u een knikarmhoogwerker  huren? Wij kunnen het bij u op locatie bezorgen. We offreren een exacte prijs voor transport op basis van het afleveradres. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.