Een elektrische schaarhoogwerker huren?

Huur bij ons een elektrische schaarhoogwerker van goede kwaliteit voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Wij verhuren schaarhoogwerkers die zichzelf aandrijven op basis van een accu en zowel binnen als buiten inzetbaar zijn. Je kunt onze schaarhoogwerkers huren vanaf kleine en lichte hoogwerkers tot aan grote en robuuste schaarhoogwerkers met een breed platform (tot meer dan drie meter breed). Daarnaast kun je kiezen uit schaarhoogwerkers vanaf 6,5 meter bereik tot aan 14 meter met een hefvermogen van 318 kg. Al onze elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Schaarhoogwerkers zijn ideaal voor klussen aan plafonds

De schaarhoogwerker is ideaal voor het installeren van elektra aan plafonds of het buitenschilderwerk van een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Ook voor het plaatsen van verwarmingsbuizen of het aanbrengen van een systeemplafonds is de schaarhoogwerker zeer geschikt. Belangrijk bij de elektrische schaarhoogwerker is dat de ondergrond waarop hij wordt gebruikt voldoende vlak is. Wil je een schaarhoogwerker gebruiken op een oneffen ondergrond (zoals een bouwterrein), bekijk dan ons aanbod diesel schaarhoogwerkers.

Onze smalle modellen schaarhoogwerkers zijn zeer eenvoudig te manoeuvreren, ook door smalle deuropeningen. Deze hoogwerkers kunnen worden vervoerd met één van onze speciale aanhangwagens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van een aanhangwagen of schaarhoogwerker.

Accessoires voor de schaarhoogwerker

Bij ons kun je ook terecht voor het huren van verschillende accessoires voor de schaarhoogwerker, zoals een kunststof rijplaat. Een kunststof rijplaat is zeer handig voor het tijdelijk beschermen van de ondergrond waarop de hoogwerker staat. Dankzij de handgrepen aan alle zijden is de rijplaat eenvoudig te verplaatsen.