Een elektrische schaarhoogwerker huren?

Huur bij ons een elektrische schaarhoogwerker van goede kwaliteit voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Wij verhuren maar liefst 11 soorten schaarhoogwerkers die zichzelf aandrijven op basis van een accu of elektromotor en zowel binnen als buiten inzetbaar zijn. Je kunt onze elektrische schaarhoogwerkers huren vanaf kleine en lichte hoogwerkers beschikbaar vanaf slechts € 50 per dag, tot aan grote en robuuste schaarhoogwerkers met een breed platform (tot meer dan zes meter breed). Daarnaast kun je kiezen uit schaarhoogwerkers vanaf 6,5 meter bereik tot aan 15,5 meter met een hefvermogen van 500 kg. Al onze elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Schaarhoogwerkers zijn ideaal voor klussen aan plafonds

De accu schaarhoogwerker is ideaal voor het installeren van elektra aan plafonds of het buitenschilderwerk van een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Ook voor het plaatsen van verwarmingsbuizen of het aanbrengen van een systeemplafonds is de schaarhoogwerker zeer geschikt. Dit type hoogwerker is populair bij schildersbedrijven en installateurs. Wil je een schaarlift huren voor binnenwerk, dan is deze emissieloze schaar hoogwerker perfect geschikt.

Accuschaarwerker: speciaal voor een gladde ondergrond

Belangrijk bij de elektrische schaarhoogwerker is dat de ondergrond waarop deze wordt gebruikt voldoende vlak is. Wil je een schaarhoogwerker gebruiken op een oneffen ondergrond (zoals een bouwterrein), bekijk dan ons aanbod diesel schaarhoogwerkers.

Mini en compacte schaarhoogwerkers: klein maar krachtig

Onze smalle modellen schaarhoogwerkers zijn eenvoudig te manoeuvreren, ook door smalle deuropeningen. Werken in krappe ruimtes is hiermee dus geen enkel probleem. Deze hoogwerkers kunnen worden vervoerd met een speciale machinetransporter.

Wat zijn de afmetingen van onze schaarhoogwerkers?

De afmetingen van onze schaarhoogwerkers variëren van 6 meter voor onze kleinste mini, tot 15,5 meter voor een variant met een extra groot platform. Bekijk ook het complete aanbod van al onze schaarhoogwerkers:

Voordelen van onze accu schaarwerkers?

Nog even de voordelen van onze schaarwerkers op een rij:

  • Compacte afmetingen, vooral in de breedte
  • Mini schaarhoogwerkers kunnen door deuren
  • Geschikt voor in gebouwen
  • Elektrisch aangedreven (elektromotor of accu)
  • Laag eigen gewicht

Accessoires voor de schaarhoogwerker

Bij ons kun je ook terecht voor het huren van verschillende accessoires voor de schaar hoogwerker, zoals een kunststof rijplaat. Een kunststof rijplaat is zeer handig voor het tijdelijk beschermen van de ondergrond waarop de hoogwerker staat. Dankzij de handgrepen aan alle zijden is de rijplaat eenvoudig te verplaatsen.

Flexibel een elektrische schaarhoogwerker huren

Bij Jekuntmijhuren hebben wij flexibele huurtermijnen. Dit houdt in dat je de huurperiode altijd nog wijzigen, als er iets uitloopt in je planning. Bel ons om dit door te geven, en wij regelen het voor je. Wil je de schaarhoogwerker voor langere tijd huren, dan kunnen we je een mooi aanbod doen.

Schaar hoogwerker of schaarsteiger?

Misschien ken je deze schaar hoogewerkers wel onder een andere naam? Schaarsteiger, of elektrische steiger? In de volksmond worden ze inderdaad wel eens anders genoemd. Wanneer je een elektrische steiger wilt huren dan zit je dus goed met deze schaarhoogwerkers. Heb je vragen, of wil je weten of dit wel echt is wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Gaat een 8 meter schaarhoogwerker tot 8 meter?

Nee, een 8m schaarhoogwerker komt tot 8 meter werkhoogte. Dat houdt dus in dat als je de handen boven je hoofd houdt, je tot 8 meter hoogte komt. De bak zal dus ongeveer op 6 meter hoogte komen in dit geval.

Zit er standaard een veiligheidsvest bij?

Bij de schaarhoogwerker die je bij ons huurt zit niet standaard een veiligheidsvest. Het veiligheidsvest hebben we wel beschikbaar en kun je er uiteraard bij huren.

Kan de bak uitschuiven?

Ja dat is mogelijk. De bak is uit te schuiven om beter bij de gevel te komen of om andere werkzaamheden gemakkelijker te maken.

Kan deze ook buiten gebruikt worden ?

De meeste schaarhoogwerkers die wij verhuren kunnen buiten gebruikt worden, tenzij anders aangegeven. Let er wel op dat schaarhoogwerkers alleen te gebruiken zijn bij een vlakke en stevige ondergrond.

Hoe lang kun je met een schaarhoogwerker accu werken?

Goeie vraag! Dat hangt er net van af hoe intensief en hoe zwaar ‘ie gebruikt gaat worden. Neem voor de zekerheid even contact met ons op, dan kunnen we je per schaarhoogwerker ongeveer vertellen hoe lang de accu mee gaat.