0318 - 511 302

10 meter Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker is toepasbaar voor allerlei werkzaamheden. Bekende voorbeelden zijn onderhoudsklussen in gebouwen en montage van installatie aan het plafond van bedrijfspanden. Omdat bedrijfspanden vrij hoog kunnen zijn, is een goede hoogwerker onmisbaar. De Genie hoogwerkers in ons assortiment hebben bovendien compacte afmetingen en zijn tot grote hoogte inzetbaar.

Krachtpatser voor werken op hoogte

De 10 schaarhoogwerker is een machine met groot (uitschuifbaar) platform. De werkbreedte van 3,18 meter is uitermate geschikt om met twee mensen tegelijkertijd te werken. De werkhoogte van bijna 10 meter is imposant te noemen. Het platform is bovendien 1,15 meter breed, dit is in combinatie met het hefvermogen van 455 kg de perfecte combinatie voor het werken op hoogte.

De belangrijkste eigenschappen van de 10 meter Schaarhoogwerker zijn:

  • Groot hefvermogen
  • Groot en uitschuifbaar platform
  • Zelfaandrijving
  • Elektrisch aangedreven (Accu)
  • Transport naar locatie mogelijk!

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 70,00
1 dag € 75,00
2 dagen € 130,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 760,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 9.92 m
Eigen gewicht ± 2.490 kg
Platform (ingeschoven) 2.26 m
Platform (uitgeschoven) 3.18 m
Platformbreedte 1.15 m
Aandrijving Accu
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 7.92 m
Hefvermogen 450 kg
Hoogte leuning ingeklapt 1.75 m
Hoogte met leuning 2.36 m
Transportlengte 2.46 m
Transportbreedte 1.17 m
Merk Genie GS 2646
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ± 3.250 kg
Non-marking banden JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 70,00
1 dag € 75,00
2 dagen € 130,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 760,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze schaarhoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze schaarhoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Andere afmeting schaarhoogwerker (accu) nodig?
Zoek je net een andere hoogte? Bekijk hier welke elektrische schaarhoogwerkers we nog meer verhuren.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

10 meter schaarhoogwerker huren

Een schaarhoogwerker is een machine waarmee je goed en stabiel op hoogte kan werken. De schaarconstructie werkt snel en veilig en zorgt voor een stevige werkruimte op hoogte. Deze 8 meter machine heeft een royale werkbak waardoor je eenvoudig met meerdere mensen, gereedschap en materialen kunt werken. Heb je nog werkruimte tekort, dan kan de werkbak worden uitgeschoven voor nog meer spullen en mensen. En met de overhang van de uitgeschoven werkbak kun je ook nog eens in hoeken komen waar de machine niet helemaal naar toe kan rijden.

Duurzaam en gezond werken

De elektrisch aangedreven machines beschikken over een accu waarmee emissievrij gewerkt kan worden. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het werkcomfort. Vanwege de configuratie worden schaarhoogwerkers het meest inpandig ingezet. Door het ontbreken van rookgassen en luide motoren is dit vooral erg prettig werken. Steeds vaker gelden er bovendien eisen rondom uitstoot vanwege milieu wetgeving. Dan is een elektrische machine een must.

Veel gehuurde hoogwerkers!

De volgende hoogwerkers zijn de meest verhuurde modellen van ons verhuuraanbod:

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.