Hoogwerker Lunteren

Bent u op zoek naar een hoogwerker in de omgeving van Lunteren? Wij verhuren een ruime keuze aan hoogwerkers met diverse werkhoogtes en reikwijdtes. Ook hefvermogen is een belangrijke eigenschap, waarin wij veel keuzemogelijkheid bieden. Hoogwerkers van Jekuntmijhuren.nl zijn namelijk geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zowel binnen als buiten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Lunteren via Jekuntmijhuren.nl

Als professional heeft u een hoogwerker nodig voor uw opdracht in Lunteren. Goed nieuws: bij ons zult u zeker slagen. Met ons assortiment van maar liefst 41 verschillende hoogwerkers verhuren wij altijd de juiste hoogwerker voor uw klus. Bij Jekuntmijhuren.nl doen wij ons uiterste best om deze machines in optimale staat aan u te leveren. Wij zijn niet zomaar een BOVAG-erkend bedrijf. Onze ervaren en gedreven monteurs doen er al 25 jaar alles aan om onze hoogwerkers in topconditie te houden. Wij hebben zelfs een eigen keurmeester in huis.
Ook bieden wij graag de allerbeste service. Zo kan het voorkomen dat uw ideale hoogwerker toch niet in ons assortiment zit. Schroom dan niet, en neem toch contact met ons op. Het komt regelmatig voor dat we de hoogwerker toch voor u kunnen regelen. Zit uw klus wat tegen en heeft u de hoogwerker toch nog een dagje extra nodig? Geen probleem, wij maken het in orde. Eén van onze klanten schreef het onlangs in een referentie: “Supersnel wordt alles geregeld en flexibele mensen”.

Verhuur hoogwerker tegen scherpe prijs

Wij verhuren hoogwerkers met topservice tegen een zeer scherpe prijs. U huurt al een hoogwerker vanaf €50,- per dag. Wilt u deze een halve dag huren, of misschien wel een aantal weken? Overleg het met ons, wij zijn flexibel.
Heeft u onze aanhangwagens al eens zien rijden? Of misschien zag u onze hoogwerkers al eens in actie. Dat is geen toeval, wij zijn namelijk toonaangevend in de regio Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist, Arnhem. Hebben wij u overtuigd en neemt u een hoogwerker mee, dan kunt u deze achter uw eigen auto of bus hangen. Ook kunt u een aanhangwagen huren. Of misschien heeft u al gekozen voor de autohoogwerker, zodat u zich eenvoudig van opdracht naar opdracht kunt verplaatsen.

Wilt u zien waarvoor onze hoogwerkers afgelopen zomer allemaal zijn gebruikt? Bekijk dan ons bericht “Zomerseizoen 2018 in beeld”.