15 afbeeldingen

Zomerseizoen 2018 in beeld

Net als iedere onderneming kunnen wij niet zonder onze klanten. Ook in de afgelopen periode zijn wij volop in de weer geweest om al onze klanten van de juiste machines te voorzien. Om een impressie te geven van onze bezigheden hebben we een aantal beelden op een rij gezet van de afgelopen periode.

Spinhoogwerker in de kerk

Jekuntmijhuren.nl heeft een groot aanbod aan spinhoogwerkers. Één van onze spinhoogwerkers is een tijdje geleden ingezet tijdens een schilderklus in een kerk. Vanwege de compacte afmetingen was het geen probleem om de machine naar binnen te brengen. Omdat de machine elektrisch bediend kan worden was dit de ideale machine voor de taak in het gebouw.

Schaarhoogwerkers in actie

Naast spinhoogwerkers hebben we al jaren veel schaarhoogwerkers te huur. De elektrisch aangedreven machines worden dagelijks overal in gebouwen gebruikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Dit geldt niet alleen voor bedrijfshallen en magazijnen, maar ook in kantoren of zelfs woonhuizen. Overigens hebben wij ook ruwterrein schaarhoogwerkers voor klussen in en rondom gebouwen.

Aanhangerhoogwerkers zijn efficiënt

We merken steeds vaker dat onze klanten een hoogwerker op meerdere locaties per dag willen inzetten. Een aanhangerhoogwerker is daar een ideale machine voor. Mits het trekkende voertuig is geschikt, kan de klant de hoogwerker zelf meenemen naar de klus. Moet er later op de dag nog een klus worden gedaan, dan kan dat met dezelfde hoogwerker worden uitgevoerd. Dit maakt het gebruik van de hoogwerker erg efficiënt.

Onze verhuurvloot

Naast de genoemde hoogwerkers bieden wij nog veel meer machines aan. Onze klanten maken iedere dag weer gebruik van al deze machines. Bijvoorbeeld onze autohoogwerkers, maar ook knikarmschuifhoogwerkers, telescoophoogwerkers en masthoogwerkers. Iedere machine heeft unieke eigenschappen die voor een bepaalde klus nodig zijn. Bekijk hier ons assortiment om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Zie foto’s van hoogwerkers in actie.

Heb jij ook een klus waarbij er op hoogte moet worden gewerkt? Neem dan contact met ons op via verhuur@cluistra.com of bel met 0318-511 302 voor meer informatie, een prijs of vrijblijvend advies. Samen met u kijken we naar jouw situatie om de juiste machine in te zetten.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten