Aanhangerhoogwerker huren

Heb je een hoogwerker nodig die gemakkelijk te vervoeren is? Dan zijn onze aanhanger hoogwerkers een uitstekende oplossing. U kunt onze aanhanger hoogwerkers eenvoudig achter een auto of bus koppelen, zodat je op meerdere locaties per dag kunt werken. Ons aanbod van aanhangerhoogwerkers bestaat uit vijf verschillende types met knikschuifarmen en telescooparmen van 12, 15, 17, 21 en 25 meter. Voor elke situatie hebben wij een passend aanbod.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Nieuw: extra hoge hoogwerker van 25 meter

Nieuw in ons assortiment is de aanhanger hoogwerker van 25 meter hoog. De 25 meter versie heeft een reikwijdte van 12,6 meter. Voor goed en veilig gebruik is het belangrijk dat deze aanhanger hoogwerker voldoende ruimte heeft op de werkplek om hem goed te kunnen stempelen voor de stabiliteit.

Een aanhanger hoogwerker huren kan al vanaf €95,- per dagdeel. Je kunt er ook voor kiezen om de hoogwerker op locatie te laten brengen, als het je zelf niet lukt om de aanhanger hoogwerker op te halen. Vraag ons gerust om meer informatie.

De ideale hoogwerker voor schilderen en glasbewassing

Dankzij onze aanhangerhoogwerker verplaats je je makkelijk van de ene klus naar de volgende klus. De combinatie aanhanger en hoogwerker is daarom zeer geschikt voor glazenwassers, hoveniers en schilders die behoefte hebben aan mobiliteit en verschillende klussen op één dag hebben gepland. Ook particulieren maken vaak gebruik van dit type hoogwerker, omdat deze eenvoudig door henzelf is op te halen.

Aanhangerhoogwerker huren per dagdeel

Onze hoogwerkers zijn ook per dagdeel te huren. Heb je juist interesse in een lange huurperiode? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je een goed aanbod kunnen doen. Naast onze aanhanger hoogwerkers kun je bij ons ook terecht voor het huren van diverse accessoires die het werken met een hoogwerker makkelijker maken. Denk hierbij aan een veiligheidsharnas en een aluminium gereedschapsbak.