Nieuw: extra hoge hoogwerker van 25 meter

Nieuw in ons assortiment is de aanhanger hoogwerker van 25 meter hoog. De 25 meter versie heeft een reikwijdte van 12,6 meter. Voor goed en veilig gebruik is het belangrijk dat deze aanhanger hoogwerker voldoende ruimte heeft op de werkplek om hem goed te kunnen stempelen voor de stabiliteit.

Een aanhanger hoogwerker huren kan al vanaf €95,- per dagdeel. U kunt er ook voor kiezen om de hoogwerker op locatie te laten brengen, als het uzelf niet lukt om de aanhanger hoogwerker op te halen. Vraag ons gerust om meer informatie.

De ideale hoogwerker voor schilderen en glasbewassing

Dankzij onze aanhangerhoogwerker verplaatst u zich makkelijk van de ene klus naar de volgende klus. De combinatie aanhanger en hoogwerker is daarom zeer geschikt voor glazenwassers, hoveniers en schilders die behoefte hebben aan mobiliteit en verschillende klussen op één dag hebben gepland. Ook particulieren maken vaak gebruik van dit type hoogwerker, omdat deze eenvoudig door henzelf is op te halen.

Aanhangerhoogwerker huren per dagdeel

Onze hoogwerkers zijn ook per dagdeel te huren. Heeft u juist interesse in een lange huurperiode? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u een goed aanbod kunnen doen. Naast onze aanhanger hoogwerkers kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse accessoires die het werken met een hoogwerker makkelijker maken. Denk hierbij aan een veiligheidsharnas en een aluminium gereedschapsbak.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio