Aanhangerhoogwerker huren

Heb je een hoogwerker nodig die gemakkelijk te vervoeren is? Dan zijn onze aanhanger hoogwerkers een uitstekende oplossing. Je kunt onze aanhanger hoogwerkers eenvoudig achter een auto of bus koppelen, zodat je op meerdere locaties per dag kunt werken. Ons aanbod van aanhangerhoogwerkers bestaat uit vijf verschillende types met knikschuifarmen en telescooparmen van 12, 14, 15, 17, 21 en 25 meter.

Je kunt de aanhangerhoogwerken ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kunnen deze aanhanger hoogwerkers bezorgd worden?

Ja, dat is zeker mogelijk. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plek waar je de aanhanger hoogwerker nodig hebt. Vraag naar de bezorgkosten bij het reserveren.

Hoe zwaar zijn de aanhanger hoogwerkers?

De aanhanger hoogwerkers die wij verhuren hebben verschillende gewichten. De lichtste variant is 1.800 kg en de zwaarste 3.500 kg. Die informatie vind je op de productpagina’s, bij de Technische Specificaties.

Kunnen wij deze hoogwerker zelf ophalen?

Ja, mits je een BE-rijbewijs hebt en uw auto het gewicht mag trekken. Check het maximumtrekgewicht van de auto op het kentekenbewijs of kentekencard.

Is de hoogwerker ook voor een halve dag te huren?

Ja, dat is mogelijk. Hiervoor werken we met een halve-dag-tarief. Met dit tarief hoef je een aanhanger hoogwerker niet een hele dag te huren als je deze maar een halve dag nodig hebt. Dit kun je eenvoudig selecteren tijdens het online reserveren.

Nieuw: extra hoge hoogwerker van 25 meter

Nieuw in ons assortiment; je kunt nu ook een hoogwerker op aanhanger huren van 25 meter hoog. De 25 meter versie heeft een reikwijdte van 12,6 meter. Voor goed en veilig gebruik is het belangrijk dat deze aanhanger hoogwerker voldoende ruimte heeft op de werkplek om hem goed te kunnen stempelen voor de stabiliteit.

Kosten huren hoogwerker aanhangwagen

Een aanhanger hoogwerker huren kan al vanaf €95,- per dagdeel. Je kunt er ook voor kiezen om de hoogwerker op locatie te laten brengen, als het je zelf niet lukt om de aanhanger hoogwerker op te halen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Verhuur hoogwerker op aanhangwagen, ideaal voor schilderen en glasbewassing

Dankzij onze aanhangerhoogwerker verplaats je je makkelijk van de ene klus naar de volgende klus. De combinatie aanhanger en hoogwerker is daarom zeer geschikt voor glazenwassers, hoveniers en schilders die behoefte hebben aan mobiliteit en verschillende klussen op één dag hebben gepland. Ook particulieren maken vaak gebruik van dit type hoogwerker, omdat deze eenvoudig door henzelf is op te halen.

Aanhangerhoogwerker huren per dagdeel

Onze hoogwerkers zijn ook per dagdeel te huren. Heb je juist interesse in een lange huurperiode? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je een goed aanbod kunnen doen. Naast onze aanhanger hoogwerkers kun je bij ons ook terecht voor het huren van diverse accessoires die het werken met een hoogwerker makkelijker maken. Denk hierbij aan een veiligheidsharnas.

Hoogwerker achter auto

Het handige van een hoogwerker op aanhangwagen huren is dat je twee vliegen in één klap slaat. Je hoeft niet een aparte aanhanger te huren of je eigen aanhanger mee te nemen. Gewoon langsrijden, aankoppelen en aan de slag! Een hoogwerker op aanhanger wordt steeds vaker ingezet, daarom hebben we ook een uitgebreid assortiment voorradig. Zo hebben we een aanhangwagen hoogwerker met knikschuifarm in verschillende hoogtes, van 12 tot 18 meter. Daarnaast hebben Daarnaast kun je een hoogwerker aanhanger huren met telescoop hoogwerkers, van 21 of 25 meter lengte. Een hoogwerker op aanhangwagen uren kun je altijd in overleg doen. We denken graag met je mee zodat je zeker weet dat je voor je klus de aanhangwagen hoogwerker huurt die je nodig hebt.