14 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Een aanhanger knikschuifarm hoogwerker is goed in te zetten in allerlei omgevingen. De hoogwerker is eenvoudig mee te nemen achter de auto of bus. Door het lage eigen gewicht hoeft de machine niet perse met een grote auto worden vervoerd. Bovendien kun je deze hoogwerkers eenvoudig op meerdere locaties per dag inzetten.

Ideaal rondom huis

Deze Nifty 14 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker is voorzien van een werkbak van 1,4 x 0,7 meter. Het hefvermogen is 225 kg. In combinatie met de werkhoogte van 14,7 meter en de compacte afmetingen is de machine ideaal rondom huis. De hoogwerker heeft voldoende werkhoogte om het volledige huis binnen bereik te brengen.

De belangrijkste eigenschappen van de 15 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Grote werkbak met 225 kg hefvermogen
  • Knikschuifarm constructie
  • Leverbaar met zowel elektrische als brandstof aandrijving
  • Geldig Nederlands rijbewijs BE verplicht

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 110,00
1 dag € 135,00
2 dagen € 250,00
1 (werk)week € 490,00
4 (werk)weken € 1.560,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 14.70 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 7.53 m
Eigen gewicht ± 1.800 kg
Afstempelbreedte 4.05 m
Platformafmeting 1.40 x 0.70 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Accu, Benzine
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 12.70 m
Knikhoogte 5.50 m
Hefvermogen 225 kg
Transporthoogte 2.04 m
Transportlengte 5.55 m
Transportbreedte 1.60 m
Merk Nifty 150T

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 110,00
1 dag € 135,00
2 dagen € 250,00
1 (werk)week € 490,00
4 (werk)weken € 1.560,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de knikarmhoogwerker op aanhanger ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Aanhangerhoogwerker voor flexibel werken

Een aanhangerhoogwerker huren doe je omdat je de vrijheid wilt om je werk in te plannen zoals jij wilt. Met de hoogwerker op een aanhangwagen ben je heel flexibel in je gaan en staan. Je koppelt de machine achter je auto en je rijdt vervolgens naar de klus. Wil je op meerdere projecten aan het werk, dan is het ideaal dat je niet steeds van een transport afhankelijk bent. Door het lichte gewicht kan de aanhangwagen hoogwerker achter de meeste auto’s met een trekhaak worden gebruikt. Controleer wel altijd eerst even of de 1.800 kg die deze machine weegt overeenkomt met het maximaal toelaatbare trekgewicht van jouw auto of bus.

De voordelen van een hoogwerker op een aanhangwagen

Je kiest een aanhangwagen hoogwerker omdat deze je de volgende voordelen biedt:

  • De machine is compact en eenvoudig op te stellen
  • Je bent flexibel in je werk omdat je niet afhankelijk van transport bent
  • Klus in het buitenland is voordeliger als je een eigen hoogwerker mee kan nemen
  • Door de knikschuifarm constructie heb je minder last van de mast
  • Elektrische aandrijving voor het precisie manoeuvreren

Aanhangerhoogwerker huren?

De aanhanger hoogwerker huren doe je door online te reserveren, maar je kunt ons ook bellen en e-mailen. We plannen de machine in op de door jouw gewenste datum. Als de machine daadwerkelijk beschikbaar is, dan ontvang je een bevestiging van de reservering. Is er geen machine van dit type beschikbaar, dan nemen we contact op om een alternatief voor je te organiseren. Op de afgesproken datum zorgen wij dat de hoogwerker klaar staat en je direct naar de klus kunt rijden. Indien je wilt krijg je van één van onze medewerkers instructies over het vervoeren, opstellen, bedienen en inklappen van de machine.

Andere veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Aanhanger hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Als je wilt kunnen we de hoogwerker ook voor je op de gewenste locatie brengen en opstellen. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.