Hoogwerker huren in Woudenberg

Een hoogwerker in Woudenberg huren? Dat kan bij Jekuntmijhuren.nl! Wij hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 40 soorten hoogwerkers voor diverse toepassingen. Van glazenwassen van hoge bedrijfsgebouwen, tot bomen snoeien op 20 meter hoogte of het opbouwen van een podium voor een lokaal festival. Overleg met ons welke hoogwerker voor jouw klus het meest geschikt is!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Woudenberg

Een hoogwerker in Woudenberg huren kan al op 15 minuten rijafstand. Jekuntmijhuren.nl bevindt zich namelijk aan de Rondweg in Veenendaal. Of je nu een binnen- of een buitenklus hebt, of van project naar project rijdt op een dag. Wij hebben altijd een passende hoogwerker voor jou. Vele ondernemers gingen je al voor! Bekijk ook alle projecten.

Spinhoogwerker, de krachtige alleskunner

De spinhoogwerker is een zeer veelzijdige hoogwerker die wij veel verhuren. Ons aanbod spinhoogwerkers is dan ook één van de grootste in de regio. Deze hoogwerkers zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, dankzij een elektrische accu voor binnen en een dieselmotor voor buiten. Onze spinhoogwerkers zijn al gebruikt voor diverse klussen. Bijvoorbeeld in een atrium, bij een particulier in de achtertuin en in de kerk. Bekijk ook onze unieke 33 meter spinhoogwerker die wij kortgeleden hebben aangeschaft. Regelmatig kopen wij nieuw verhuur materieel aan of verkopen we onze hoogwerkers of aanhangers die uit de verhuur komen. Wil je hiervan op de hoogte blijven, volg ons dan via de nieuwspagina.

Veiligheid voor alles

Werk je op hoogte, dan is veiligheid van groot belang. Daarom hebben wij voor je de veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van een hoogwerker op een rijtje gezet. Neem deze van tevoren goed door zodat je niets over het hoofd ziet. En als je een hoogwerker huurt, maak deze dan compleet met accessoires zoals een veiligheidsharnas, pylonen en extra rijplaten. Ook een gereedschapsbak en extra brandstof kun je eenvoudig bijbestellen.

Cluistra en Jekuntmijhuren.nl: BOVAG-erkend

Jekuntmijhuren is 15 jaar geleden opgericht als aanvulling op Cluistra, dat aanhangwagens verkoopt. Beide zijn BOVAG-erkende familiebedrijven. De tweede generatie is inmiddels aan het werk, namelijk Diederik Cluistra. Ons credo is “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” en wij vinden dit heel gewoon. Onze klanten beamen dit: “zij zijn direct in oplossingen, geen verkooppraatjes, snel met antwoorden”, is bijvoorbeeld een commentaar op onze dienstverlening. Lees ook de andere klantreferenties en overtuig jezelf! Of kom eens langs bij onze werkplaats om onze machines met eigen ogen te zien en ons bevlogen personeel te ontmoeten.