Verhuislift huren

Je wilt een verhuislift huren voor je verhuizing? Onze compacte verhuisliften hebben een maximale werkhoogte van 18 of 28 meter. Behalve voor verhuizingen is onze lift ook perfect in te zetten voor zonnepanelen, dakdekkers en loodgieters werkzaamheden. De verhuislift kun je als aanhanger aan je auto of bus koppelen en je mag deze combinatie besturen met een B-rijbewijs.

Je kunt de verhuislift ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Handige hulp bij verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Maak het jezelf makkelijk. Door een verhuislift te huren, staan jouw spullen binnen no time op je nieuwe stekkie. Onze verhuislift is zelfs méér dan een handige hulp bij verhuizen. Je kunt de bak niet alleen volstapelen met spullen, maar ook uitvouwen tot een meubel plateau zodat je er een kast of bank op kunt plaatsen. Dankzij de uitschuifbare ladder takel je je huisraad zo naar binnen.

Ook handig bij verhuizen zijn onze aanhangwagens met huif. Die hebben we ook in grote formaten. Vervoer met de aanhangwagen je spullen naar de juiste locatie en transporteer ze met de verhuislift omhoog.

Maximaal hefvermogen

Je kunt bij ons een verhuislift huren van het merk Paus. Deze liften staan bekend om hun capaciteit. Wij bieden een ladderlift van 18 of 28 meter aan. Perfect om tot de bovenste verdieping van een woning te komen.

Beide verhuisliften hebben een maximaal hefvermogen van 200 kilo. Voor jouw beeldvorming: een gemiddelde wasmachine weegt tussen de 65 en 80 kilo. Daar kun je er dus bijna drie tegelijk van naar boven takelen! Met een verhuislift heb je meer dan voldoende capaciteit om zware meubels of apparatuur te tillen.

Ladderlift huren als bedrijf

Ook voor bedrijven is een ladderlift een prettig hulpmiddel. Ben je aan het werk op de tweede verdieping als loodgieter? Leg je zonnepanelen op het dak als installateur? Of ben je pannen aan het vernieuwen als dakdekker? Dan komt een ladderlift huren goed van pas. Hiermee kun je eenvoudig materialen tot op het dak brengen. Geen gesjouw en geploeter meer.

Je kunt bij ons een ladderlift huren per dagdeel, maar ook voor langere tijd. Ideaal als je verschillende klussen verspreid over de week of dag hebt. Haal de lift op en koppel ‘m achter je bus. Op naar het volgende project!

Verschillen tussen de twee ladderliften

Zoals gezegd verhuren wij twee soorten verhuisliften. Het grootste verschil tussen deze twee is de maximale werkhoogte. Maar er zijn meer kenmerken, waar je op kunt letten.

18 meter aanhanger verhuislift

Deze verhuislift heeft een maximale werkhoogte van 19 meter. De minimale werkhoogte is 4 meter. Je kunt het plateau uitklappen tot 1,55 bij 2,02 meter. De lift heeft een elektromotor van 230V. De energie wordt opgewekt door elektriciteit en daardoor is de lift uitstootvrij en maakt het weinig omgevingsgeluid. Perfect voor klussen of verhuizen in de vroege ochtend. Zo stoor je niemand.

Je mag de 18 meter aanhanger verhuislift trekken met een B-rijbewijs. Zet je de ladder voor je woning? Bij deze lift mag de afstand tot het gebouw maximaal 4 meter zijn.

28 meter aanhanger verhuislift

Deze verhuislift heeft een maximale werkhoogte van 29 meter. De minimale werkhoogte is 4 meter. Je kunt het plateau uitklappen tot 1.55 x 2.02 meter. Deze verhuislift heeft een benzinemotor.

Voor de 28 meter aanhanger verhuislift heb je een BE-rijbewijs nodig. Zet je de ladder voor je woning? Bij deze lift mag de afstand tot het gebouw maximaal 7 meter zijn.

Twijfel je welke ladderlift huren het beste is? Neem contact met ons op! We adviseren je graag.

Kosten verhuislift huren

Wat een verhuislift huren kost? Dat begint bij 100,- (excl. btw) per dagdeel. Je kunt een lift reserveren tot 4 weken – of neem even contact met ons op als je ‘m langer nodig hebt. Haal de ladderlift op in Veenendaal of laat ‘m bezorgen op locatie.

Verhuizen in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem

Wij zijn met onze verhuislift vooral actief in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem. Maar je kunt onze verhuisliften overal in Nederland tegenkomen, want ook professionals huren onze ladderliften voor klussen door heel het land.