0318 - 511 302

28 meter Aanhanger Verhuislift

De naam verhuislift geeft al aan dat je tijdens het verhuizen een lift hebt voor het verplaatsen van meubels en andere zaken. De aanhanger verhuislift kan eenvoudig achter de auto worden meegenomen. Vervolgens kan de machine op locatie worden afgestempeld en de mast worden gepositioneerd. De lift kan als bakje worden gebruikt voor losse spullen, maar is ook uitklapbaar voor bijvoorbeeld meubels.

Goedkoop op hoogte werken

Naast verhuizen is de verhuislift ook uitermate geschikt voor het bevoorraden van daken, bijvoorbeeld voor de dakdekker, installateur van zonnepanelen en andere vakmannen. De 28 meter aanhanger verhuislift is bovendien veel sneller dan je zelf trap kunt lopen. Met de verhuislift voorkom je zo veel sjouwwerk van en naar het dak met materialen en gereedschappen.

De belangrijkste eigenschappen van de 28 meter aanhanger verhuislift zijn:

  • Geremd
  • Met geldig Nederlands BE-rijbewijs te vervoeren
  • Benzinemotor
  • Variabele afstempeling
  • MINIMALE WERKHOOGTE 4 METER

Bekijk hoe deze verhuislift werkt

Onze verhuisliften van het gerenommeerde merk Paus zijn veelzijdig inzetbaar. Ze worden geleverd door All-up, onze leverancier voor dit type ladderlift. Bekijk hieronder hoe de verhuislift werkt.

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 140,00
1 dag € 160,00
2 dagen € 290,00
1 (werk)week € 510,00
4 (werk)weken € 1.620,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 29.00 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Benzine
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 4.00 - 28.00 m
Afstand tot gebouw Max 7 meter
Hefvermogen 200 kg
Eigen gewicht ± 1.760 kg
Draaikrans (eindloos draaibaar) 360º
Meubel plateau afmeting (dicht) 0.76 x 1.08 x 0.47 m
Meubel plateau afmeting (open) 1.55 x 2.02 m
Uitgestempelde breedte 3.25 - 3.75 m
Transporthoogte 2.33 m
Transportlengte 6.70 m
Transportbreedte 1.85 m
Merk Paus 28 WH Easy Big
Transporthoogte (bak uitgeklapt) 1.98 m

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 140,00
1 dag € 160,00
2 dagen € 290,00
1 (werk)week € 510,00
4 (werk)weken € 1.620,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de verhuislift ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een verhuislift slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze verhuisliften per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een verhuislift voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de verhuislift op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste verhuislift!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Handige hulp bij verhuizen

Onze 28 meter aanhanger verhuislift is een méér dan een handige hulp bij verhuizen. Je kunt de bak niet alleen volstapelen met spullen, maar ook uitvouwen tot een meubel plateau zodat je er makkelijk een kast of bank op kunt plaatsen. Het hefvermogen is 200 kilogram zodat je ook grote apparaten of zware meubels met de lift kunt verplaatsen. Denk je dat deze verhuislift te groot is voor jouw verhuizing? Kijk dan of de 18 meter aanhanger verhuislift beter bij je situatie past.

Verhuizen in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem en Amersfoort

Wij zijn met onze verhuislift vooral actief in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem. Echter, je kunt onze verhuisliften overal in Nederland tegenkomen want ook professionals huren onze liften voor klussen door heel Nederland. Ook handig bij verhuizen zijn onze aanhangwagens met huif. Deze aanhangwagens hebben we ook in grote formaten!