Aanhangwagen met huif huren

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Een aanhanger met huif huren is dan zeker een goed idee. Onze aanhangwagens zijn zeer praktisch en vanwege de huif ook gegarandeerd droog van binnen. De gesloten aanhangwagen is geschikt voor het verhuizen of vervoeren van kleine spullen, zoals stoelen, lampen, verhuisdozen etc. Niet onbelangrijk, alles blijft helemaal droog op het moment dat het gaat regenen. Wel zo fijn! Wil je spullen naar een andere verdieping verhuizen? Overweeg dan onze verhuisliften in te zetten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Voor wie is een aanhanger met huif geschikt?

Een huifwagen is multifunctioneel: omdat de huif afneembaar is kun je de overdekte aanhanger ook gebruiken als aanhanger zonder opbouw. Deze aanhangwagen is daarom ook voor diverse toepassingen geschikt. Of je nu grote meubels vervoert bij een verhuizing of kleinere spullen moet verplaatsen.

Heb ik een enkelasser of een tandemasser huifwagen nodig?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen wanneer je een aanhangwagen met huif huurt, is of dit een enkelasser of een tandemasser huifwagen moet zijn. Of je voor een enkel- of een dubbelasser kiest heeft voornamelijk te maken met de inhoud en het gewicht van de wagen. Enkelassers zijn lichter en kunnen dus minder gewicht aan, waardoor deze niet voor iedereen geschikt zijn. Heb je dus een wat zwaardere lading, kies dan voor een tandemasser huifwagen. Let op: hiervoor moet je vaak wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs!

Afmetingen en gewicht van onze aanhangwagens met huif

Ons aanbod van aanhangwagens met huif is heel divers en de wagens hebben dan ook uiteenlopende afmetingen. Het voordeel is dat ze relatief hoog zijn dus je kunt veel kwijt terwijl de wagen in de lengte niet enorm veel ruimte inneemt. Heb je veel kleine spullen? Dan zijn onze enkelasser huifwagens van 250 cm lang en voldoende. Wil je meer of grotere verhuisspullen vervoeren, dan zijn de tandemasser huifwagens wellicht beter geschikt. Deze aanhangwagens hebben een groter volume met een laadbak van 605 cm lang.

Let op het laadvermogen van de huifaanhanger!

Het is belangrijk om op het laadvermogen te letten per aanhangwagen. Als je van plan bent om hele zware spullen te vervoeren, is het verstandig om vooraf te controleren welk gewicht is toegestaan voor de aanhanger. Daarnaast is het ook goed om te weten wat de maximale treklast van uw auto of bus is. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van uw auto of bus is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Aanhangwagen huren per dagdeel is mogelijk

De huurtermijnen bij jekuntmijhuren zijn flexibel: je kunt onze aanhangwagens dus ook per dagdeel huren. Ideaal voor een kleine klus, waar je binnen een paar uur mee klaar bent. Uiteraard is het ook mogelijk om onze aanhangwagens met huif juist voor een langere periode te huren.

Wat zijn alle prijzen?

De prijs van een huur aanhanger met huif loopt uiteen. Klik op het type aanhangwagen te dat je graag wilt huren, en vind de huurtarieven. Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT: dit betekent een topkwaliteit aanhanger voor een scherp tarief.

Wil je een aanhangwagen huren voor een langere periode? Bel ons dan voor een speciale prijs. Naast het huren van onze aanhangwagens tijdens je verhuizing, zijn onze verhuisliften voor jou misschien ook wel interessant?