Aanhangwagen met huif huren

Ga je verhuizen? Een aanhanger met huif huren is ideaal. Onze aanhangwagens zijn praktisch en vanwege de huif ook gegarandeerd droog van binnen.

De aanhanger met huif is als gesloten aanhangwagen geschikt voor het verhuizen of vervoeren van kleine spullen. Wil je spullen naar een andere verdieping verhuizen? Overweeg dan onze verhuisliften in te zetten.

Je kunt de aanhangwagen met huif ophalen in Veenendaal.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Welke aanhangwagen met huif mag ik met B rijbewijs besturen?

Met een B rijbewijs mag je een enkelassige aanhanger trekken. Let op, het hangt wel af van welke auto en welke belading je hebt. Lees hier meer over aanhangwagens en rijbewijzen.

Kan ik dozen tegen de zijkant stapelen in deze aanhangers?

Ja dat kan gewoon. Wanneer het buiten erg hard regent of de straten erg nat zijn heb je wel kans dat de dozen die tegen de zijkant gestapeld zijn nat worden. Let dus even goed op het weer.

Waardoor blijft de huif overeind staan?

De huif op deze aanhangwagens blijft overeind staan door het metalen frame en de planken ertussen.

Kan een enkelassige aanhangwagen met huif bij harde wind omwaaien?

Als het erg hard waait dan kan dat inderdaad gebeuren. Het is dus altijd slim om het weer goed in de gaten te houden wanneer je met een enkelassige huif aanhangwagen gaat rijden.

Wanneer heb ik rijbewijs E achter B nodig?

E achter B is verplicht voor het rijden met een combinatie waarvan de maximum toelaatbare massa ( Leeggewicht + Laadvermogen ) opgeteld meer is dan 3500 kg in geval van een aanhanger waarvan de maximum toelaatbare massa meer is dan 750 KG. Lees meer op deze pagina.

Voor wie is een aanhanger met huif geschikt?

Een huifwagen is multifunctioneel: omdat de huif afneembaar is kun je deze overdekte aanhanger ook gebruiken als aanhanger zonder opbouw. De aanhangwagen met losse huif is daarom ook voor diverse toepassingen geschikt. Of je nu grote meubels vervoert bij een verhuizing of kleinere spullen moet verplaatsen.

Heb ik een enkelasser of een tandemasser huifwagen nodig?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen wanneer je een aanhanger met huif huurt, is of dit een enkelasser of een tandemasser huifwagen moet zijn. Of je voor een enkel- of een dubbelasser kiest, heeft voornamelijk te maken met de inhoud en het gewicht van de wagen. Enkelassers zijn lichter en kunnen dus minder gewicht aan, waardoor deze niet voor iedereen geschikt zijn. Heb je dus een wat zwaardere lading, kies dan voor een tandemasser huifwagen. Let op: hiervoor moet je vaak wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs!

Aanhangwagens met huif van klein tot groot

Ons aanbod van aanhangwagens met huif is heel divers en de wagens hebben dan ook uiteenlopende afmetingen. Het voordeel is dat ze relatief hoog zijn. Je kunt dus veel spullen kwijt, terwijl de wagen in de lengte niet enorm veel ruimte inneemt.

Specialist in aanhangers met huif met groot volume en laadvermogen

Heb je veel kleine spullen? Dan zijn onze enkelasser huifwagens van 250 cm lang voldoende. Maar voor de heavy duty verhuisklussen, zijn de tandemasser huifwagens of plateauwagen met volumehuif wellicht beter geschikt. Met onze grootste huifaanhangers, ook wel plateauwagen met huif genoemd, kun je ook droog auto’s vervoeren. Deze mega huifaanhanger heeft naast een laadbak van 605 cm lang en 220 breed, een laadvermogen van maar liefst 2400 kg!

Check je maximum treklast
Als je van plan bent om hele zware spullen te vervoeren, is het verstandig om vooraf te controleren wat de maximale treklast van uw auto of bus is. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van je auto of bedrijfswagen is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Aanhangwagen huren per dagdeel vanaf € 25

De huurtermijnen bij jekuntmijhuren zijn flexibel: je kunt onze aanhangwagens dus ook per dagdeel huren, vanaf slechts € 25! Ideaal voor een kleine klus, waar je binnen een paar uur mee klaar bent. Uiteraard is het ook mogelijk om onze aanhangwagens met huif juist voor een langere periode te huren.

Wat zijn alle prijzen?

De prijs van een huur aanhanger met huif loopt uiteen. Klik op het type aanhangwagen dat je graag wilt huren, en vind de huurtarieven. Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT: dit betekent een topkwaliteit aanhanger voor een scherp tarief.

Wil je een aanhangwagen huren voor een langere periode? Bel ons dan voor een speciale prijs. Naast het huren van onze aanhangwagens tijdens je verhuizing, zijn onze verhuisliften voor jou misschien ook wel interessant?

Accessoires bij een aanhanger met huif

Al onze aanhangers met huif worden standaard geleverd met een aanhangerslot en een verloopstekker. Je kunt desgewenst diverse accessoires bijbestellen, zoals spanbanden, een steekwagen, een palletwagen of een meubelhondje. Dit kun je eenvoudig doen bij je reservering. Reserveer nu jouw plateauwagen met huif!