Aanhangwagen met huif huren

Gaat u verhuizen? Een aanhangwagen met huif huren is dan zeker een goed idee. Onze aanhangwagens zijn zeer praktisch en vanwege de huif ook gegarandeerd droog van binnen. De aanhangwagen met huif is geschikt voor het verhuizen of vervoeren van kleine spullen, zoals stoelen, lampen, verhuisdozen etc. Niet onbelangrijk, alles blijft helemaal droog op het moment dat het gaat regenen. Wel zo fijn! Wilt u spullen naar een verdieping verhuizen? Overweeg dan onze verhuisliften in te zetten.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Soorten en maten aanhangwagen met huif

Ons aanbod van aanhangwagens met huif is heel divers. Heeft u veel kleine spullen? Dan zijn onze enkelasser aanhangwagens van 250 cm lang voldoende. Wilt u meer of grotere verhuisspullen vervoeren, dan zijn de tandemasser huifwagens wellicht beter geschikt. Deze aanhangwagens hebben een groter volume met een laadbak van 605 cm lang. Klik op de verschillende type aanhangwagens met huif voor specificaties en prijzen voor het huren. Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT. Dus een topkwaliteit aanhanger voor een scherp tarief.

Het is belangrijk om op het laadvermogen te letten per aanhangwagen. Als u van plan bent om hele zware spullen te vervoeren, is het verstandig om vooraf te controleren welk gewicht is toegestaan voor de aanhanger. Daarnaast is het ook goed om te weten wat de maximale treklast van uw auto of bus is. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van uw auto of bus is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Aanhangwagen huren per dagdeel

U kunt onze aanhangwagens ook per dagdeel huren. Ideaal voor een kleine klus, waar u binnen een paar uur mee klaar bent. Uiteraard is het ook mogelijk om onze aanhangwagens met huif voor een langere periode te huren. Door op het type aanhangwagen te klikken die u graag wilt huren, klik dan op ziet u de huurtarieven.

Wilt u een aanhangwagen huren voor een langere periode? Belt u ons dan voor een speciale prijs. Naast het huren van onze aanhangwagens tijdens uw verhuizing, zijn onze verhuisliften voor u misschien ook wel interessant?