Spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker huren voor binnen en buiten? Onze spinhoogwerkers hebben een 230 volt elektromotor aandrijving én een benzineaandrijving. Of zijn helemaal elektrisch met een Lithium accupakket. We bieden spinhoogwerkers aan met een werkhoogte van 11 tot en met 40 meter. Deze heeft een horizontale reikwijdte van 17,5 meter. De kleinere varianten zijn te vervoeren met een aanhangwagen. De grotere modellen beschikken over zowel een variabele als automatische stempeling.

Je kunt de spinrups hoogwerker ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kan ik deze spin hoogwerker zelf besturen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Je krijgt bij deze hoogwerker spin een afstandsbediening waarmee je de machine kunt besturen.

Kunnen de spinhoogwerkers over gras heen rijden?

Ja, dat kan. Ons advies is overigens wel om er rijplaten bij te huren anders worden er sporen in het gras gereden. Hier zal niet iedereen even blij mee zijn.

Wat is de grootste spinhoogwerker die jullie kunnen leveren?

De 40m spinhoogwerker is de grootste hoogwerker in deze categorie. Deze spinhoogwerker wordt ingezet voor het onderhoud aan hoge gebouwen, zoals kerken, kantoren en dergelijken.

Zijn de spinhoogwerkers ook binnen te gebruiken?

Ja, dat is zeker mogelijk doordat de spinhoogwerkers ook op 230V kunnen draaien. We hebben daarnaast ook een 15, 17, 20, 26 en een 40 meter machine die volledig elektrisch zijn. Zo kun je dus ook de binnenkant van een hoog gebouw onderhouden.

Spider hoogwerker of spin hoogwerker?

Een andere veelgebruikte term voor onze spinhoogwerkers is spider hoogwerkers. Ook voor spider hoogwerker huren zit je dus gewoon goed bij jekuntmijhuren.nl

Compacte spinhoogwerker huren: ideaal voor schilders of hoveniers

Bij ons kun je een spinhoogwerker huren voor elke klus. De spinrups dankt zijn naam aan het feit dat deze machines inklapbaar zijn tot een zeer compact formaat, met name bijzonder smal. Door deze kleine afmetingen in transportstand, zijn onze spinhoogwerkers zeer breed inzetbaar. Glazenwassers gebruiken ze bijvoorbeeld om de ramen in een atrium te wassen. Ook schilders kunnen dankzij deze spinhoogwerkers eenvoudig bij het moeilijk te bereiken schilderwerk komen. Voor hoveniers is de spinhoogwerker ideaal, omdat hij eenvoudig door een poort in de achtertuin kan komen.

Spinhoogwerkers zijn op alle soorten ondergronden inzetbaar

Door de rupsbanden is de spinrups hoogwerker makkelijk te verplaatsen op ruige en zachte ondergronden. Of je nu op een bouwterrein rijdt, in het bos of op een stoep, deze hoogwerker kan elk terrein aan. Ook beschadigt de spinhoogwerker de ondergrond niet, zodat versgemaaide gazonnen gespaard blijven. Een ander groot voordeel van de rupsbanden is de gelijkmatige gewichtsverdeling voor extra stabiliteit.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van spinhoogwerkers?

• Compacte opbouw
• Knikschuifarm constructie
• Elektrische aandrijving voor binnen
• Brandstof aandrijving voor buiten
Optioneel ook volledig elektrische spinhoogwerkers
• Zelfaandrijving met rupsbanden
• Verschilt per type: automatische afstempeling

VIDEO: 33 meter spinhoogwerker

Bekijk hieronder de video en bewonder onze 33 meter spinhoogwerker.

Welke soorten spinhoogwerkers heeft Jekuntmijhuren?

Het aanbod spinhoogwerkers van Jekuntmijhuren bestaat uit diverse topmerken, zoals Hinowa en Oil&Steel. Wij kopen alleen in bij kwalitatief uitstekende merken die robuuste, solide machines leveren. Daarnaast zorgen onze vakbekwame monteurs samen met onze keurmeester altijd voor een uitstekend onderhoud van onze machines. Ga direct naar ons spinrups hoogwerker aanbod:

Weet je niet zeker welke van deze machines je het beste voor jouw klus of project kunt gebruiken? Leg aan ons voor wat je precies verwacht van de spinrups, en wij geven je graag persoonlijk en passend advies!

Hoe huur ik een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker online reserveren kan volgens het stappenplan hieronder:

 • Klik allereerst op het type spinhoogwerker van jouw keuze. Je krijgt dan een overzicht van alle eigenschappen en technische specificaties van de hoogwerker, en een overzicht van de huurprijzen.
 • Klik vervolgens op ‘online reserveren’.
  Je krijgt een reserveringsvenster te zien.
 • Druk dan op ‘Start’.
  Je ziet nu een kalender waarin je de gewenste startdatum van uw reservering kunt invoeren.
 • Druk op ‘volgende stap’, kies de tijd.
 • Kies vervolgens ‘volgende stap’ en kies de einddatum en eindtijd van de reservering van je spinhoogwerker.
 • Kies daarna de accessoires die je hierbij wilt huren.
 • Geef aan of je ook een aanhanger bij wilt huren voor het vervoer van de spinhoogwerker.
 • Vul je contactgegevens in en druk op ‘verzenden’.

Bij Jekuntmijhuren hebben we flexibele huurtermijnen, dus kun je altijd contact opnemen als je de hoogwerker spin huren wat langer wilt duurt dan je oorspronkelijk heeft aangegeven.

Accessoires huren voor de spinhoogwerker

Om het maximale uit de spinrups hoogwerker te halen, kun je diverse hoogwerker accessoires bij ons huren. Van pionnen om de werkruimte te markeren tot rijplaten om door een te zacht terrein te kunnen manoeuvreren, we kunnen u er mee helpen. Geef bij ons aan wat jouw klus is, dan geven wij jou het advies voor de juiste accessoires.

Spinhoogwerker huren prijs bij Jekuntmijhuren.nl?

De huurprijzen van een spinhoogwerker zijn uitgesplitst vanaf een halve dag, tot en met 4 weken.