Spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker huren die zowel binnen als buiten in te zetten is? U bent bij ons aan het juiste adres. Onze spinhoogwerkers hebben namelijk een 230 volt elektromotor aandrijving én een benzineaandrijving. Buiten gebruikt u de verbrandingsmotor en binnen de elektroaandrijving. Door de rupsbanden is de spinhoogwerker makkelijk te verplaatsen op ruige en zachte ondergronden. Een ander groot voordeel van de rupsbanden is de gelijkmatige gewichtsverdeling voor extra stabiliteit.

Wij bieden diverse modellen spinhoogwerkers aan met een werkhoogte van 14, 17, 19, 20, 23 én 26 meter. De spinhoogwerker met een werkhoogte van 26 meter, heeft ook nog eens een horizontale reikwijdte van 13,5 meter. De grotere modellen beschikken over een variabele als een automatische stempeling.

Compacte spinhoogwerkers voor binnen én buiten

Dankzij het compacte formaat zijn onze spinhoogwerkers zeer breed inzetbaar. Glazenwassers gebruiken ze bijvoorbeeld om de ramen in een atrium te wassen. Ook schilders kunnen dankzij deze spinhoogwerkers eenvoudig bij het moeilijk te bereiken schilderwerk komen. Voor hoveniers is de spinhoogwerker ideaal, omdat hij eenvoudig door een poort in de achtertuin kan komen.

Accessoires huren voor de spinhoogwerker

Om het maximale uit de spinhoogwerker te halen, kunt u diverse hoogwerker accessoires bij ons huren. Van pionnen om de werkruimte te markeren tot rijplaten om door een te zacht terrein te kunnen manoeuvreren, we kunnen u er mee helpen. Geeft u bij ons aan wat uw klus is, dan geven wij u het advies voor de juiste accessoires.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio