19 meter Spinhoogwerker

De rupsaangedreven spinhoogwerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons assortiment. De machines zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. De rupsaandrijving met brandstofmotor stelt de machine in staat om door moeilijk begaanbaar terrein te rijden. Door het oppervlakte van de rupsen is de bodemdruk erg weinig zodat er geen onnodige schade ontstaat.

Hoog werken waar je maar wilt

De 19 meter Hinowa Lightlift machine is in transportstand nog geen 3.000 kg inclusief aanhangwagen. Daarmee is de machine eenvoudig te vervoeren. Vervolgens kan de machine op locatie ingezet worden tot een werkhoogte van 18,85 meter. Zowel binnen in gebouwen als buiten in het bos, inzetbaar waar je maar wilt.

De belangrijkste eigenschappen van de 19 meter spinhoogwerker zijn:

  • Automatische afstempeling
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrische aandrijving voor binnen
  • Brandstof aandrijving voor buiten
  • Zelfaandrijving (rups)
  • Transport naar locatie mogelijk!

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 175,00
1 dag € 200,00
2 dagen € 370,00
1 (werk)week € 740,00
4 (werk)weken € 2.360,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 18.85 m
Reikwijdte bij 120 kg (vanaf hart machine) 6.40 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine) 5.10 m
Eigen gewicht ± 2.140 kg
Afstempelbreedte 3.50 m
Platformafmeting 1.30 x 0.60 m
Aandrijving Benzine, 230V
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 16.85 m
Knikhoogte 7.50 m
Hefvermogen 16.10 m - 200 kg / 18.85 m - 120 kg
Transporthoogte 2.12 m
Transportlengte 4.48 m
Transportbreedte 1.50 m
Transportbreedte (zonder werkbak) 0.91 m
Merk Hinowa Lightlift 19.65
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ± 2.900 kg
Reikwijdte bij 120 kg. (vanaf hart machine) 6.40 m
Reikwijdte bij 200 kg. (vanaf hart machine) 5.10 m
Afstandsbediening JA
Afneembare werkbak JA
Automatische afstempeling JA
Non-marking rupsen JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 175,00
1 dag € 200,00
2 dagen € 370,00
1 (werk)week € 740,00
4 (werk)weken € 2.360,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze spinhoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.