Hoogwerker huren in Maarsbergen

Heb je een hoogwerker in Maarsbergen nodig voor jouw project? Dan moet je bij Jekuntmijhuren zijn. Met ons ruime assortiment van maar liefst 44 verschillende hoogwerkers, is er altijd een machine waarmee je uit de voeten kunt. Van spinhoogwerker tot autohoogwerker, of je nu hovenier bent of glazenwasser. Kom gerust een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor advies over uw klus.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Maarsbergen bij Jekuntmijhuren.nl

Een hoogwerker in Maarsbergen en omgeving huur je bij jekuntmijhuren.nl. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, op slechts tien minuten rijafstand. Diverse organisaties hebben al tevreden gebruikgemaakt van onze hoogwerkers. Van gemeenten, autobedrijven, evenementenbureaus, tot hoveniers, schilders, glazenwassers en bouwbedrijven. Komt jouw bedrijf ook in dit rijtje te staan?

Spinhoogwerker: populaire alleskunner

Een machine die tegenwoordig steeds populairder wordt is de spinhoogwerker. Deze veelzijdige hoogwerker is te gebruiken voor diverse klussen, van schilderwerk tot snoeiwerkzaamheden. Lees meer over onze nieuwste aanwinst: onze 33 meter hoge spinhoogwerker.

Veiligheid gaat voor alles

Wij beseffen dat werken op hoogte veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Daarom huur je bij ons makkelijk accessoires bij uw hoogwerker, zoals een veiligheidsharnas, pilonnen en extra rijplaten. Wil je weten waarop je moet letten bij het gebruik van een hoogwerker? Lees dan de veiligheidsvoorschriften die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Ook krijg je wanneer de hoogwerker geleverd wordt, altijd een uitgebreide briefing over het veilig gebruik van de machine.

BOVAG-erkend bedrijf

Alle hoogwerkers die wij verhuren worden volgens de BOVAG-eisen onderhouden. Onze monteurs en keurmeester zijn gedegen opgeleid en wij verzekeren je daarmee van een hoogwerker in topstaat.

Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is 15 jaar geleden in het leven geroepen via Cluistra Aanhangwagens. Marien Cluistra heeft Cluistra 25 jaar geleden opgericht. Als eerste richtte het bedrijf zich met name op de regio Veenendaal, Ede en Zeist. Ondertussen is de zoon van Marien, Diederik Cluistra mede-eigenaar geworden bij het aanhangerbedrijf. Samen met 5 collega’s kunnen we spreken van een heus familiebedrijf dat een veel groter gebied kan bedienen. We richten ons onderhand op heel Midden-Nederland, waaronder Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Tiel en Nijmegen. Regelmatig hebben onze klanten projecten of klussen in de omgeving van Nieuwegein en Zeist, of Ederveen, Lunteren, Maarsbergen.