Hoogwerker huren in Ede

Jekuntmijhuren.nl is gespecialiseerd in de verhuur van een hoogwerker in Ede en omgeving. Zelf zijn we gevestigd in Veenendaal, maar onze hoogwerkers worden veel verhuurd in Midden-Nederland, tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen waaronder dus ook Ede. Wij hebben maar liefst 40 verschillende soorten hoogwerkers die je kunt huren. Voor elk probleem hebben wij dus een oplossing. Naast hoogwerkers verhuren wij ook aanhangers en verhuisliften. Bekijk hieronder ons assortiment huur hoogwerkers!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Ede voor wie?

Een hoogwerker in Ede huren kan zeer flexibel bij Jekuntmijhuren.nl. Of je de hoogwerker nu een paar uur nodig hebt of enkele weken. Wie huren onze hoogwerkers?

  • Schilders: aan schilders verhuren wij vaak schaarhoogwerkers, aanhanger hoogwerkers en autohoogwerkers. Wij hebben zowel hoogwerkers voor buiten- als binnenschilderwerken. Met een hoogwerker kun je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken komen.
  • Autobedrijven: het is vrij logisch dat de autotransporters vaak gehuurd worden door autobedrijven. Zij brengen voertuigen vaak van A naar B. Dat kun je veilig doen met een van onze autotransporters of schamelwagens. Die laatste zijn met name bedoeld voor bedrijfsbusjes of lange auto’s.
  • Bouwbedrijven: gezien de brede dienstverlening van bouwbedrijven huren zij vaak verschillende hoogwerkers en aanhangwagens. Voorbeelden van hoogwerkers die bouwbedrijven huren, zijn aanhanger hoogwerkers en schaarhoogwerkers met diesel of accu aandrijving.
  • Evenementenbureaus: van het opbouwen en vervoeren van festivalpodia tot en met het ophangen en bevestigen van feestversiering: hoogwerkers en aanhangers komen vaak van pas bij het opbouwen van een evenement.
  • Gemeenten: een gemeente huurt vaak een autohoogwerker voor onderhoud van openbare wegen en groenvoorzieningen (denk aan het snoeien van hoge bomen).
  • Glazenwassers: wij hebben hoogwerkers voor glazenwassers die zowel buiten als binnen ramen moeten lappen. Hoogwerkers die wij vaak verhuren aan glazenwassers zijn schaarhoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, autohoogwerkers en spinhoogwerkers.
  • Hoveniers: hoveniers worden vaak ingezet voor het snoeien van bomen en het aanleggen van een tuin. Hoveniers gebruiken daarom vaak onze aanhanger hoogwerkers of de autohoogwerker zodat zij meerdere klussen op een dag kunnen klaren.

Ook aan particulieren verhuren wij onze hoogwerkers. Met name onze spinhoogwerkers zijn ideaal om in te zetten bij snoeiwerk in de tuin of het schilderen van kozijnen op een hogere verdieping.

Benieuwd welke hoogwerker voor jouw situatie het meest geschikt is? Vraag ons om advies.