Hoogwerker Utrecht

Voor een hoogwerker in Utrecht en omgeving kunt u terecht bij jekuntmijhuren.nl. Vanuit Veenendaal verhuren wij meer dan 40 soorten hoogwerkers. Voor elke klus hebben wij dus een passende oplossing. Of u nu als particulier uw buitenwerk gaat schilderen of met uw bouwherstelbedrijf een kerk onder handen neemt. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker verhuur Utrecht

Wilt u een hoogwerker huren in Utrecht, dan bent u bij jekuntmijhuren.nl aan het juiste adres. Een greep uit ons aanbod hoogwerkers: een eenpersoonshoogwerker, een masthoogwerker, een schaarhoogwerker (accu en diesel), een aanhanger hoogwerker, een spinhoogwerker, een knikarmhoogwerker (accu en diesel), een telescoophoogwerker en een autohoogwerker. Op onze website leest u welke hoogwerker geschikt is voor welke klus. Ook kunt u meer lezen over de belangrijkste eigenschappen werkhoogte, reikwijdte en maximaal hefgewicht.

Spinhoogwerker

Een machine die tegenwoordig steeds populairder wordt is de spinhoogwerker. Deze veelzijdige hoogwerker is te gebruiken voor diverse klussen, van schilderwerk tot snoeiwerkzaamheden. Lees meer over onze nieuwste aanwinst: onze 33 meter hoge spinhoogwerker.

Veiligheid voor alles

Werkt u op hoogte, dan gaat veiligheid voor alles. Daarom bieden we bij jekuntmijhuren.nl alle accessoires die u nodig hebt voor het veilig uitvoeren van uw klus of project. Denk hierbij aan een veiligheidsharnas, maar ook rijplaten en pilonnen en een gereedschapsbak. Huur direct een hoogwerker en bestel eenvoudig uw accessoires bij. Uiteraard geven wij u volledige instructies over een juist en veilig gebruik van de hoogwerker en het werken op hoogte. Want uw veiligheid staat voorop.

Evenementenbureaus, bouwbedrijven en glazenwassers huren bij ons

Enkele voorbeelden van klanten die bij ons een hoogwerker huren zijn bouwbedrijven, glazenwassers maar ook evenementenbureaus. In het bruisende Utrecht is altijd wat te beleven, dus podium of festival opbouw is een activiteit die aan de lopende band plaatsvindt. Ook op het gebied van vastgoed is Utrecht erg in ontwikkeling, bijvoorbeeld in Leidsche Rijn. Ook zijn er talloze renovatiewerkzaamheden waar onze hoogwerkers ideaal van pas komen. We zijn dan ook trots als wij hier met onze machines een bijdrage aan mogen leveren. Ook autobedrijven, gemeenten, of hoveniers hebben wij al mogen bedienen met één van onze mooie en nuttige machines. Wilt u meer lezen over de klussen waarvoor onze hoogwerkers worden gebruikt? Houd dan onze nieuwspagina goed in de gaten.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij leveren ook BE-combinaties voor al uw zwaardere vervoersklussen. Daarnaast verhuren wij verhuisliften en aanhangwagens. Heeft u dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons. Overweegt u een aanhanger aan te schaffen, bekijk dan het nieuwassortiment Hapert-aanhangwagens bij Cluistra.

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Lees meer over ons team van bevlogen, betrouwbare en vakkundige monteurs en keurmeester. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus in Wijk bij Duurstede niet zomaar stil komt te staan!