Een hoogwerker huren in Utrecht

Voor een hoogwerker in Utrecht en omgeving kun je terecht bij jekuntmijhuren.nl. Wij verhuren meer dan 40 soorten hoogwerkers. Voor elke klus hebben wij dus een passende oplossing. Of je nu als particulier je buitenwerk gaat schilderen in de mooie Domstad of met je bouwherstelbedrijf een historische kerk in de binnenstad onder handen neemt. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker verhuur Utrecht

Wil je een hoogwerker huren in Utrecht, dan ben je bij jekuntmijhuren.nl aan het juiste adres. In de Domstad is altijd wat te beleven, dus podium of festival opbouw is een activiteit die aan de lopende band plaatsvindt. Ook op het gebied van vastgoed is Utrecht erg in ontwikkeling, bijvoorbeeld in Leidsche Rijn. Bij de talloze renovatiewerkzaamheden komen onze hoogwerkers ideaal van pas. We zijn dan ook trots als wij hier met onze machines een bijdrage aan mogen leveren. Ook autobedrijven, gemeenten, of hoveniers hebben wij al mogen bedienen met één van onze mooie en nuttige machines. Wil je meer lezen over de klussen waarvoor onze hoogwerkers worden gebruikt? Houd dan onze nieuwspagina goed in de gaten.

Evenementenbureaus, bouwbedrijven en glazenwassers huren bij ons

Enkele voorbeelden van klanten die bij ons een hoogwerker huren zijn bouwbedrijven, glazenwassers maar ook evenementenbureaus. De hoogwerkers zijn breed inzetbaar, of je nu een grote reikwijdte nodig hebt of juist ver de hoogte in wilt, of vooral een stevige werkmast waar je veel gereedschap in kwijt kunt.
Een greep uit ons aanbod hoogwerkers: een eenpersoonshoogwerker, een masthoogwerker, een schaarhoogwerker (accu en diesel), een aanhanger hoogwerker, een spinhoogwerker, een knikarmhoogwerker (accu en diesel), een telescoophoogwerker en een autohoogwerker. Op onze website lees je welke hoogwerker geschikt is voor welke klus. Ook kun je meer lezen over de belangrijkste eigenschappen werkhoogte, reikwijdte en maximaal hefgewicht.

Spinhoogwerker

Een machine die tegenwoordig steeds populairder wordt is de spinhoogwerker. Deze veelzijdige hoogwerker is te gebruiken voor diverse klussen, van schilderwerk tot snoeiwerkzaamheden. Lees meer over onze nieuwste aanwinst: onze 33 meter hoge spinhoogwerker.

Veiligheid voor alles

Werk je op hoogte, dan gaat veiligheid voor alles. Daarom bieden we bij jekuntmijhuren.nl alle accessoires die je nodig hebt voor het veilig uitvoeren van jouw klus of project. Denk hierbij aan een veiligheidsharnas, maar ook rijplaten en pilonnen en een gereedschapsbak. Huur direct een hoogwerker en bestel eenvoudig uw accessoires bij. Uiteraard geven wij jou volledige instructies over een juist en veilig gebruik van de hoogwerker en het werken op hoogte. Want jouw veiligheid staat voorop.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij leveren ook BE-combinaties voor al je zwaardere vervoersklussen. Daarnaast verhuren wij verhuisliften en aanhangwagens. Heeft u dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons. Overweeg je een aanhanger aan te schaffen, bekijk dan het nieuwassortiment Hapert-aanhangwagens bij Cluistra.

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Lees meer over ons team van bevlogen, betrouwbare en vakkundige monteurs en keurmeester. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus in Utrecht niet zomaar stil komt te staan!

Levering in regio Midden-Nederland

Wij leveren niet alleen hoogwerkers in Utrecht, maar ook in Nieuwegein, Zeist, Wijk bij Duurstede, Leusden, SoestAmersfoort en heel Midden-Nederland.