Hoogwerker nodig om evenement op te bouwen?

evenementen-verhuur-1Wij beschikken over diverse soorten hoogwerkers, die perfect zijn in te zetten voor het op- en afbouwen van evenementen. Evenementenbureaus weten ons dan ook te vinden als het gaat om het huren van een hoogwerker. Naast hoogwerkers bestaat ons verhuuraanbod ook uit diverse soorten aanhangers, die zeer geschikt zijn voor het vervoeren van podiummateriaal en licht- en geluidsapparatuur. Bekijk gerust ons gehele aanbod hoogwerkers en aanhangers of neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Festivalpodia, kerstversiering of pagodetenten

Elk evenement is anders en daarom worden onze aanhangers en hoogwerkers door evenementenbureaus om uiteenlopende redenen gehuurd. Het kan zijn voor het opbouwen en vervoeren van festivalpodia, Layher constructies en cateringpunten. Het kan ook zijn voor het transporteren van feest- en pagodetenten voor een Ballonfiësta. In de donkere maanden voor kerst worden onze hoogwerkers juist vaak ingehuurd voor het ophangen en bevestigen van kerstversiering. Onze aanhangers zijn daarnaast prima inzetbaar voor het vervoeren van dranghekken voor terugkerende evenementen, zoals Sinterklaas en Koningsdag. Kortom, aan veelzijdigheid van onze hoogwerkers en aanhangwagens geen gebrek.

evenementen-verhuur-2    evenementen-verhuur-3    evenementen-verhuur-4

Diversiteit van ons verhuuraanbod

Sommige van onze hoogwerkers zijn perfect in te zetten op een evenemententerrein op een grasveld, weer andere zijn ideaal voor binnen werkzaamheden in stadions of grote beurshallen. We beschikken over gesloten aanhangers voor het geval het mocht regenen. Ons assortiment bevat ook koelwagens om drink- en etenswaren koel te houden tijdens evenementen. Ons aanbod is heel divers. Neem daarom gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.