Telescoophoogwerker huren

Bij ons bent u aan het juiste adres om een telescoophoogwerker te huren. Onze telescoophoogwerkers zijn in staat om op moeilijk te bereiken plaatsen te komen, vanwege de uitschuifbare telescopische arm. Werkt u regelmatig op grote hoogte? Onze zelfrijdende telescoophoogwerkers hebben een maximale werkhoogte van 28 meter en wordt aangedreven door een dieselmotor. Ideaal in te zetten voor buitenwerkzaamheden, zoals het snoeien van bomen of het reinigen en wassen van de gevels van kantoorpanden.

Onze telescoophoogwerker heeft vierwielaandrijving (4×4) en is zeer geschikt voor het werken op harde ondergronden. Voor zachte ondergrond kunt u het beste één van onze spinhoogwerkers huren met rupsbanden.

Ideaal voor buitenwerkzaamheden

Een telescoophoogwerker huren is ideaal voor werkzaamheden die buiten moeten worden verricht. Voor bouwbedrijven is de telescoophoogwerker zeer geschikt voor werkzaamheden aan hoge gebouwen en kantoorpanden. Voor een gemeenten is de telescoophoogwerker relevant voor onderhoudswerkzaamheden aan de groenvoorziening in de wijk. Dit type hoogwerker is voor uiteenlopende doelen in te schakelen. Het voordeel is dat er twee personen tegelijkertijd in de korf kunnen werken. Het plateau heeft een ruime afmeting van 1,83 bij 0,75 meter. De telescoophoogwerkers zijn daarnaast van de kwalitatieve merken Genie en Manitou.

Accessoires voor de telescoophoogwerker

Als u zich regelmatig op grote hoogte begeeft is het wel zo veilig om een veiligheidsharnas te dragen. U kunt deze en nog meer andere accessoires bij ons huren om het werken met de zelfrijdende telescoophoogwerker veilig en gemakkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium gereedschapbak met een afmeting van 55 x 32 x1 18 cm. Bekijk gerust onze volledige aanbod aan accessoires en neemt contact met ons op als u vragen heeft of een persoonlijk advies wilt.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio