Telescoophoogwerker huren

Een telescoophoogwerker huren is wel erg eenvoudig bij JeKuntMijHuren.nl. We hebben telescoophoogwerkers staan van 16 meter tot wel 43 meter hoogte! Bel, mail of reserveer direct, je grijpt nooit mis. Onze telescoop hoogwerkers zijn in staat om op moeilijk te bereiken plaatsen te komen, vanwege de uitschuifbare telescopische arm. Werk je regelmatig op grote hoogte? Onze zelfrijdende telescoophoogwerkers hebben een maximale werkhoogte van 28 meter en wordt aangedreven door een dieselmotor. Ideaal in te zetten voor buitenwerkzaamheden, zoals het snoeien van bomen of het reinigen en wassen van de gevels van kantoorpanden.

Onze telescoophoogwerker heeft vierwielaandrijving (4×4) en is zeer geschikt voor het werken op harde ondergronden. Voor zachte ondergrond kun je het beste één van onze spinhoogwerkers huren met rupsbanden. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle andere beschikbare hoogwerkers.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.5/10
149 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ideaal voor buitenwerkzaamheden

Een kleine hoogwerker huren, zoals deze telescoop hoogwerker, is ideaal voor werkzaamheden die buiten moeten worden verricht. Voor bouwbedrijven is deze hoogwerker zeer geschikt voor werkzaamheden aan hoge gebouwen en kantoorpanden. Voor gemeenten is een telescoop huren relevant voor onderhoudswerkzaamheden aan de groenvoorziening in de wijk. Dit type hoogwerker is voor uiteenlopende doelen in te schakelen. Het voordeel is dat er twee personen tegelijkertijd in de korf kunnen werken. Het plateau heeft een ruime afmeting van 1,83 bij 0,75 meter. De telescoophoogwerkers zijn daarnaast van de kwalitatieve merken Genie en Manitou.

Accessoires voor de telescoophoogwerker

Als je je regelmatig op grote hoogte begeeft is het wel zo veilig om een veiligheidsharnas te dragen. Je kunt deze en nog meer andere accessoires bij ons huren om het werken met de zelfrijdende telescoophoogwerker veilig en gemakkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium gereedschapbak met een afmeting van 55 x 32 x1 18 cm. Bekijk gerust ons volledige aanbod aan accessoires en neemt contact met ons op als je vragen hebt of een persoonlijk advies wilt.

Zit er stroom in de bak van deze telescoophoogwerkers?

Ja, bij de meeste telescoop hoogwerkers zit er een generator in. Wanneer je specifieke wensen hebt, laat het ons dan even weten, dan denken we met je mee.

Kan deze op ruw terrein gebruikt worden?

Ja, deze telescoophoogwerker kan prima op ruw terrein gebruikt worden.

Wat is het voordeel van een telescoop hoogwerker?

Het voordeel van deze hoogwerkers is dat ze meer reikwijdte hebben, en iets simpeler in de bediening zijn.

Hebben de hoogwerkers een 4-wiel aandrijving?

De telescoophoogwerkers van Manitou hebben inderdaad 4WD.

Wat moet ik doen met diesel als we deze lang huren?

Bij langer dan 3 dagen huren krijg je een dieselcan mee.