16 meter Zelfrijdende (4×4) Telescoop Hoogwerker

Een telescoophoogwerker is ideaal door zijn grote bereik en zelfrijdende eigenschappen. Zelfs onder maximale belasting kun je de machine nog verrijden. Mooie voorbeelden van de toepasbaarheid van de telescoophoogwerker zijn glasbewassing van gebouwen, snoeiwerkzaamheden langs wegen. Zolang er een harde ondergrond is kun je optimaal profiteren van de grote reikwijdte.

Stabiel en efficiënt

De Genie S45 machine met een werkhoogte van 15,72 meter is een stabiele machine. Het grootste deel van het gewicht van de machine is slim geplaatst voor een beter hefvermogen. Dit maakt de machine stabiel tijdens gebruik. Door de verrijdbaarheid onder belasting kan er efficiënt worden gewerkt omdat de werkbak niet steeds naar beneden hoeft.

De belangrijkste eigenschappen van de 16 meter zelfrijdende (4×4) telescoophoogwerker zijn:

  • Geen afstempeling
  • Krachtige dieselmotor
  • Zelfaandrijving (4×4)
  • Optioneel 230 V generator
1/2 dag € 180,00
1 dag € 195,00
2 dagen € 325,00
1 week € 585,00
4 weken € 1 755,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte15.72 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)11.18 m
Eigen gewicht ±6.830 kg
Platformafmeting1.83 x 0.76 / 2.44 x 0.91 m
AandrijvingDiesel
LeveringAlleen aflevering op locatie

Max. werkhoogte15.72 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)11.18 m
Eigen gewicht ±6.830 kg
Platformafmeting1.83 x 0.76 / 2.44 x 0.91 m
AandrijvingDiesel
LeveringAlleen aflevering op locatie
Vloerhoogte13.72 m
Hefvermogen227 kg
Draaibreedte (oversteek ballast)3.30 m
Transporthoogte2.49 m
Transportlengte6.80-8.50 m
Transportbreedte2.30 m
MerkGenie S45

1/2 dag € 180,00
1 dag € 195,00
2 dagen € 325,00
1 week € 585,00
4 weken € 1 755,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

 

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we u de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer u een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor u regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

U ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.