Hoogwerker Rhenen

Voor een hoogwerker in Rhenen voor elke klus kun je terecht bij jekuntmijhuren.nl. Ben je glazenwasser, schilder of pleeg je onderhoud aan historische gebouwen? In alle gevallen is een hoogwerker van jekuntmijhuren.nl de juiste keuze! Wij verhuren hoogwerkers voor alle mogelijke klussen, van een eenvoudige eenpersoonsmastwerker tot een spinhoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 33 meter. Wil je advies over welke hoogwerker voor jou de beste keuze is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren Rhenen

Je wilt een hoogwerker huren in de omgeving Rhenen. Je bent niet de enige die kiest voor een hoogwerker bij jekuntmijhuren: klanten uit de omtrek in diverse bedrijfstakken gingen je al voor. Wij bedienen onder andere bedrijven in de bouwsector, de evenementenbranche, autobedrijven, glazenwassers en hoveniers. Je vindt ons op slechts een kwartier rijden van Rhenen, aan de Rondweg in Veenendaal.

Al 25 jaar veiligheid en kwaliteit

Jekuntmijhuren.nl staat al 25 jaar voor kwaliteit en veiligheid. Jouw tevredenheid staat voorop bij dit familiebedrijf. Afspraak is afspraak, zo zeggen ook onze klanten. Wij zijn dé specialist in hoogwerkers en aanhangwagens in de omgeving Utrechtse Heuvelrug (Utrecht, Amersfoort) en Ede & Arnhem (Rhenen, Renkum). Onze aanhangwagens en hoogwerkers worden uitstekend onderhouden.

Flexibel in levering en huurtermijn

Wij zijn flexibel in levering, hoogwerkers zijn altijd binnen enkele dagen beschikbaar. Wil je op zeer korte termijn een hoogwerker huren, dit kan. Sta je in de file onderweg terug naar onze werkplaats, dan doen wij niet moeilijk als je de hoogwerker een halfuurtje later inlevert. Mocht je klus tegenzitten en wil je de hoogwerker nog wat langer houden, bel ons dan even. Vaak is hier wel een mouw aan te passen.

Ophalen of bezorgen op locatie

De levering van de hoogwerker is afhankelijk van de zwaarte van de machine. Een compacte hoogwerker kun je eventueel bij ons in Veenendaal ophalen. Bij een groter model of als je dit wilt, bezorgen wij de hoogwerker bij jou op locatie. Bij levering zorgen wij voor een duidelijke uitleg over de machine die je huurt. Ga ook veilig en zonder zorgen de hoogte in voor uw klus!