Hoogwerker huren in Nijmegen

Voor de verhuur van een hoogwerker in Nijmegen kun je contact opnemen met Jekuntmijhuren.nl. Met ruim 40 hoogwerkers hebben we voor ieder probleem een oplossing. Van een eenpersoonshoogwerker tot en met een autohoogwerker: voor een particulier die thuis installatiewerkzaamheden uitvoert tot en met een hoveniersbedrijf dat bomen snoeit. Advies nodig over de beste hoogwerker voor jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Nijmegen via Jekuntmijhuren.nl

Je kiest voor zekerheid bij het huren van een hoogwerker in Nijmegen via Jekuntmijhuren.nl. Niet alleen staan wij garant voor goed onderhouden hoogwerkers, ook kunnen we flexibel inspelen op jouw wensen wat betreft de termijnen. Zoals een van onze klanten aangeeft: “kan niet, bestaat niet!”. Vele tevreden klanten gingen je voor, wat je kunt zien aan de uitstekende beoordelingen op Jekuntmijhuren.nl. Onze klanten zijn particulieren en vakmensen die zich in diverse branches bevinden. Voorbeelden van bedrijven zijn autobedrijven, bouwbedrijven, evenementenbureaus, gemeenten, glazenwassers, hoveniers en schilders.

Andere materialen

Naast hoogwerkers kun je ook bij Jekuntmijhuren.nl terecht voor aanhangwagens, verhuisliften, BE-combinaties en diverse accessoires. Voorbeelden hiervan zijn een aanhangerslot, een verloopstekker, spanbanden, een gereedschapsbak en een veiligheidsharnas. Je kunt onze producten eenmalig huren of voor een langere tijd. Voor ieder project verzorgen wij een passende oplossing. Bekijk alle accessoires.

Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is 15 jaar geleden in het leven geroepen via Cluistra Aanhangwagens. Marien Cluistra heeft Cluistra 25 jaar geleden opgericht. Als eerste richtte het bedrijf zich met name op de regio Veenendaal, Ede en Zeist. Ondertussen is de zoon van Marien, Diederik Cluistra mede-eigenaar geworden bij Cluistra. Samen met 5 collega’s kunnen we spreken van een heus familiebedrijf dat een veel groter gebied kan bedienen. We richten ons onderhand op heel Midden-Nederland, waaronder Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Tiel en Nijmegen.

Belangrijke tips

Bij het huren van een hoogwerker gelden belangrijke voorschriften om jouw veiligheid te waarborgen. Je vindt ook diverse tips op onze website bij het huren van een aanhanger, bijvoorbeeld voor het beladen van de aanhanger wanneer je op vakantie gaat. Benieuwd naar onze nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten.