Een motoraanhanger huren

Uw motor meenemen op vakantie? Een motoraanhanger huren is dan de beste oplossing. Voor het vervoeren van een motor, scooter of bromfiets huurt u bij ons een motoraanhangwagen of motortrailer. Het kan ook zijn dat u de motortrailer voor maar één of twee dagen nodig heeft, ook dat is geen probleem. Een motortrailer huren kan zelfs al vanaf een halve dag.

HAPERT motortrailers

Al onze aanhangwagens, dus ook onze motortrailers, zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk aanhangwagen, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u uw motor of scooter veilig en zonder zorgen kunt vervoeren. De motortrailer heeft een stevig chassis en een laag eigen gewicht van 315 kg. Over het ontwerp en het materiaalgebruik van de aanhangwagens is zorgvuldig nagedacht, waardoor aanhangwagens van HAPERT lang mee gaan.

Motortrailers voor twee motoren

Onze motortrailers hebben plek voor het transporteren van twee motoren tegelijkertijd, dankzij de twee kantelbare wielblokken. Een standaard oprijplank is aan de bovenzijde van de aanhanger gemonteerd, zodat het oprijden en afrijden altijd gemakkelijk is.

Als het voorste motorwiel van de motor goed in het wielblok staat, is hij heel eenvoudig vast te maken aan de aanhanger met goede spanbanden. Een ander groot voordeel van onze motor aanhanger is dat hij geremd is. Dit betekent dat de aanhanger zelf remkracht kan uitoefenen, zodat het trekvoertuig hierdoor wordt ontlast. Wel net zo prettig én veilig tijdens het rijden!

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio