Motoraanhanger huren

Je motor meenemen op vakantie? Een motoraanhanger huren is dan de beste oplossing. Voor het vervoeren van een motor, scooter of bromfiets huur je bij ons een motoraanhangwagen of motortrailer. Heb je een motortrailer voor maar één of twee dagen nodig, ook dat is geen probleem. Een motortrailer huren kan zelfs al vanaf een halve dag.

Je kunt de motoraanhanger ophalen in Veenendaal.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Zijn de motoraanhangers geremd?

Ja, onze motoraanhangers zijn geremd.

Zijn de motoraanhangers geschikt voor 1 of 2 motoren?

We hebben verschillende types, voor 1 of 2 motoren.

Kunnen we er spanbanden bij huren?

Jazeker. Wanneer je de motortrailer reserveert kun je dat eenvoudig aanvinken bij de accessoires.

Is het mogelijk om deze voor langere tijd te huren?

Ja, je kunt onze motoraanhangers voor langere tijd huren. Onze langste ‘standaard’ tijd is 4 weken. Mocht je ‘m liever nog langer reserveren dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Mag deze aanhangwagen met B rijbewijs bestuurd worden?

Ja, onze enkelassige motoraanhangers mag je met en B-rijbewijs besturen.

HAPERT motortrailers

Al onze aanhangwagens, dus ook onze motortrailers, zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk aanhangwagen, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je jouw motor of scooter veilig en zonder zorgen kunt vervoeren. De motortrailer heeft een stevig chassis en een laag eigen gewicht van 315 kg. Over het ontwerp en het materiaalgebruik van de aanhangwagens is zorgvuldig nagedacht, waardoor aanhangwagens van HAPERT lang mee gaan.

Motortrailers voor twee motoren

Onze motortrailers hebben plek voor het transporteren van twee motoren tegelijkertijd, dankzij de twee kantelbare wielblokken. Een standaard oprijplank is aan de bovenzijde van de aanhanger gemonteerd, zodat het oprijden en afrijden altijd gemakkelijk is.

Als het voorste motorwiel van de motor goed in het wielblok staat, is hij heel eenvoudig vast te maken aan de aanhanger met goede spanbanden. Een ander groot voordeel van onze motor aanhanger is dat hij geremd is. Dit betekent dat de aanhanger zelf remkracht kan uitoefenen, zodat het trekvoertuig hierdoor wordt ontlast. Wel net zo prettig én veilig tijdens het rijden!