1 persoonshoogwerker huren

Een 1 persoons hoogwerker huren is handig als je regelmatig installatiewerkzaamheden moet uitvoeren op moeilijk te bereiken plekken. Ook voor het schoonmaken op plekken tot 5,6 meter hoog is een 1 persoons hoogwerker zeer geschikt.

De eenpersoons hoogwerker komt het meest tot zijn recht in kleine ruimtes. Door zijn compacte afmetingen en zijn lage gewicht kan deze masthoogwerker gemakkelijk verplaatst worden met de lift. Zeer prettig als je werkzaamheden moet uitvoeren op verschillende verdiepingen. Daarnaast kan de eenpersoons hoogwerker ook heel eenvoudig achter in een bus of op de aanhangwagen vervoerd worden. Onze eenpersoons hoogwerkers zijn alleen geschikt voor binnen werkzaamheden.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Drie soorten hoogwerkers

In ons assortiment verhuren wij twee soorten hoogwerkers, één 1-persoons hoogwerker (5,6 meter) en een masthoogwerker (10 meter). Alle hoogwerkers beschikken over een accu en zelfaandrijving. Na het uitladen van de 1-persoons hoogwerker kun je meteen aan de slag. Het verschil tussen de hoogwerkers zit vooral in de afmeting. De 1-persoons hoogwerker is een stuk lichter en kleiner in vergelijking met de twee masthoogwerker. Hij heeft een hefvermogen van 180 kg ten opzichte van 227 kg voor de masthoogwerker.

De 1-persoons hoogwerker en masthoogwerkers zijn van het merk Genie die eveneens geschikt zijn voor binnen werkzaamheden in smalle ruimtes. De Genie GR 26 van 10 meter hoogte is daarnaast uniek in zijn soort vanwege zijn uitklapbaarheid van 3 meter opzij. Dit maakt de masthoogwerker erg veelzijdig. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

Speciale aanhangwagen voor 1-persoons hoogwerker

Ga je een 1 persoons hoogwerker bij ons huren? Wij beschikken ook over een speciale aanhangwagen waar je de hoogwerker mee kunt vervoeren. We kunnen de 1-persoons hoogwerker ook op locatie laten bezorgen, als dat voor jou prettiger is. Bekijk gerust onze verhuur tarieven en neem bij vragen gerust contact met ons op.

🔍 Waar kan deze hoogwerker het beste gebruikt worden?

Dit type hoogwerker is erg compact en relatief licht. Bij de ontwikkeling van de 1 persoonshoogwerker is specifiek rekening gehouden met werkzaamheden binnen in panden. Dit type hoogwerker is dan ook bedoeld voor inpandig gebruik.

🔍 Past deze hoogwerker in een lift?

Ja, door de compacte afmetingen past deze hoogwerker in een lift. Daarmee is deze hoogwerker ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden in een pand met meerdere verdiepingen en hoge plafonds.

🔍 Wat is het hefvermogen van deze hoogwerker?

Het hefvermogen is 227 kg. Het hefvermogen het maximale gewicht dat dit type hoogwerker veilig kan verplaatsen.