1 persoonshoogwerker huren

Een 1 persoons hoogwerker huren is handig als u regelmatig installatiewerkzaamheden moet uitvoeren op moeilijk te bereiken plekken. Ook voor het schoonmaken op plekken tot 5 meter hoog is een 1 persoons hoogwerker zeer geschikt.

De eenpersoons hoogwerker komt het meest tot zijn recht in kleine ruimtes. Door zijn compacte afmetingen en zijn lage gewicht kan deze masthoogwerker gemakkelijk verplaatst worden met de lift. Zeer prettig als u werkzaamheden moet uitvoeren op verschillende verdiepingen. Daarnaast kan de eenpersoons hoogwerker ook heel eenvoudig achter in een bus of op de aanhangwagen vervoerd worden. Onze eenpersoons hoogwerkers zijn alleen geschikt voor binnen werkzaamheden.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Drie soorten hoogwerkers

In ons assortiment verhuren wij drie soorten hoogwerkers, één 1-persoons hoogwerker (5 meter) en twee masthoogwerker (5,6 meter én 10 meter). Alle hoogwerkers beschikken over een accu en zelfaandrijving. Na het uitladen van de 1-persoons hoogwerker kunt u meteen aan de slag. Het verschil tussen de hoogwerkers zit vooral in de afmeting. De 1-persoons hoogwerker is een stuk lichter en kleiner in vergelijking met de twee masthoogwerker. Hij heeft een hefvermogen van 180 kg ten opzichte van 227 kg voor de masthoogwerker.

Tot slot zit het verschil ook in het merk. De 1-persoons hoogwerker is van het merk BRAVI en het type Leonardo, een ideale hoogwerker voor kleine ruimtes. De masthoogwerkers zijn van het merk Genie die eveneens geschikt zijn voor binnen werkzaamheden in smalle ruimtes. De Genie GR 26 van 10 meter hoogte is daarnaast uniek in zijn soort vanwege zijn uitklapbaarheid van 3 meter opzij. Dit maakt de masthoogwerker erg veelzijdig. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

Speciale aanhangwagen voor 1-persoons hoogwerker

Gaat u een 1 persoons hoogwerker bij ons huren? Wij beschikken ook over een speciale aanhangwagen waar u de hoogwerker mee kunt vervoeren. We kunnen de 1-persoons hoogwerker ook op locatie laten bezorgen, als dat voor u prettiger is. Bekijk gerust onze verhuur tarieven en neem bij vragen gerust contact met ons op.