1 persoonshoogwerker huren

Een 1 persoons hoogwerker huren is handig als je regelmatig installatiewerkzaamheden uitvoert op moeilijk te bereiken plekken. Ook voor het schoonmaken op plekken tot 5,6 meter hoog is een 1 persoons hoogwerker geschikt. Daarnaast kan de eenpersoons hoogwerker eenvoudig achterin een bus of op de aanhangwagen vervoerd worden. Onze eenpersoons hoogwerkers zijn alleen geschikt voor binnen werkzaamheden.

Je kunt de hoogwerker ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Waar kan deze hoogwerker het beste gebruikt worden?

Dit type hoogwerker is een erg compacte en relatief lichte personenlift. Bij de ontwikkeling van de 1 persoonshoogwerker is specifiek rekening gehouden met werkzaamheden binnen in panden. Deze kleine hoogwerker is dan ook bedoeld voor inpandig gebruik.

Past deze hoogwerker in een lift?

Ja, door de compacte afmetingen past deze hoogwerker in een lift. Daarmee is deze eenpersoons hoogwerker ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden in een pand met meerdere verdiepingen en hoge plafonds.

Wat is het hefvermogen van deze hoogwerker?

Het hefvermogen is 227 kg. Het hefvermogen het maximale gewicht dat dit type hoogwerker veilig kan verplaatsen.

Noem je dit ook wel een genie personenlift?

Ja dat klopt. Genie is een merknaam van deze eenpersoonsliften. Vandaar dat we die termen ook wel door elkaar gebruiken. Een persoonslift, genielift, genie persoonslift, we hebben het over hetzelfde.

Drie soorten hoogwerkers

De 1 mans hoogwerker komt het meest tot zijn recht in kleine ruimtes. Door zijn compacte afmetingen en zijn lage gewicht kan deze masthoogwerker gemakkelijk verplaatst worden met de lift. Zeer prettig als je werkzaamheden moet uitvoeren op verschillende verdiepingen.

In ons assortiment verhuren wij twee soorten hoogwerkers, één 1-persoons hoogwerker (5,6 meter) en een masthoogwerker (10 meter). Alle hoogwerkers beschikken over een accu en zelfaandrijving. Na het uitladen van de 1-persoons hoogwerker kun je meteen aan de slag. Het verschil tussen de hoogwerkers zit vooral in de afmeting. De 1-persoons hoogwerker is een stuk lichter en kleiner in vergelijking met de twee masthoogwerker. Hij heeft een hefvermogen van 180 kg ten opzichte van 227 kg voor de masthoogwerker.

Personenlift huren

De personenlift, of 1-persoons hoogwerker en masthoogwerkers zijn van het merk Genie, die eveneens geschikt zijn voor binnen werkzaamheden in smalle ruimtes. De Genie GR 26 van 10 meter hoogte is daarnaast uniek in zijn soort vanwege zijn uitklapbaarheid van 3 meter opzij. Dit maakt de masthoogwerker erg veelzijdig. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

Speciale aanhangwagen voor 1-persoons hoogwerker

Ga je een 1 persoons hoogwerker bij ons huren? Wij beschikken ook over een speciale aanhangwagen waar je de hoogwerker mee kunt vervoeren. We kunnen de 1-persoons hoogwerker ook op locatie laten bezorgen, als dat voor jou prettiger is. Bekijk gerust onze verhuur tarieven en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Genie personenlift huren

Onze mini hoogwerker wordt vaak ook gezien als mobiele personenlift, of een genie personenlift. En daar zijn ze natuurlijk ook uitstekend voor geschikt. Wil je een kleine hoogwerker huren, dan is deze elektrische personenlift een uitstekend optie. Deze zogenaamde mini hoogwerker is gemakkelijk om te vervoeren, eenvoudig in gebruik, en geschikt om op lastig te bereiken plekken te komen. Dus, wil je een genie personenlift huren, en ben je ook als particulier op zoek naar een hoogwerker te huur, neem dan contact met ons op of resereer direct online. Deze hoogwerker 1 persoons hebben we gewoon op voorraad staan in Veenendaal. Zien we je gauw?