5.6 meter Masthoogwerker

In kleine ruimtes is vaak sprake van een kleine ingang. Bovendien bevinden kleine ruimtes zich vaak op een bovenverdieping van een gebouw. In deze ruimtes moet ook wel eens werk op hoogte worden uitgevoerd. Speciaal daarvoor hebben wij deze 5,6 meter masthoogwerker in ons assortiment.

De ideale binnen-hoogwerker

Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 5,66 meter, terwijl de afmetingen slechts 1,39 bij 0,81 meter zijn tijdens transport. Daarmee is de masthoogwerker compact genoeg om door een binnendeur te passen. Omdat het eigen gewicht nog geen 950 kg is kan de masthoogwerker in veel liften. Hiermee kan de machine dus door het hele pand worden gebruikt, ook op een bovenverdieping.

De belangrijkste eigenschappen van de 5,6 meter masthoogwerker (1 persoonshoogwerker) zijn:

  • Compact
  • Licht gewicht
  • Zelfaandrijving
  • Elektrisch aangedreven (Accu)
  • Past in sommige liften
  • Transport naar locatie mogelijk!

ALLEEN VOOR BINNEN GEBRUIK

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 55,00
2 dagen € 90,00
1 (werk)week € 150,00
4 (werk)weken € 480,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 5.66 m
Eigen gewicht ± 948 kg
Platform (ingeschoven) 0.99 m
Platform (uitgeschoven) 1.40 m
Platformbreedte 0.75 m
Aandrijving Accu
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 3.66 m
Hefvermogen 227 kg
Transporthoogte 1.71 m
Transportlengte 1.39 m
Transportbreedte 0.81 m
Merk Genie GRC-12
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ± 1.430 kg
Non-marking banden JA
Uitschuifbare werkbak JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 55,00
2 dagen € 90,00
1 (werk)week € 150,00
4 (werk)weken € 480,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze genie personenlift hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de masthoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie.

 

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze genie personenlift hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de masthoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

1 persoonshoogwerker is ideaal

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom bieden we ook een eenpersoonshoogwerker aan. Met deze machine huur je voor een gunstig huurbedrag, niets te veel. Gewoon de machine die je nodig hebt en verder niets meer. Bovendien is het ook nog eens stil en schoon werken met deze elektrische hoogwerker met accupack.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.