5.6 meter Masthoogwerker

In kleine ruimtes is vaak sprake van een kleine ingang. Bovendien bevinden kleine ruimtes zich vaak op een bovenverdieping van een gebouw. In deze ruimtes moet ook wel eens werk op hoogte worden uitgevoerd. Speciaal daarvoor hebben wij deze 5,6 meter masthoogwerker in ons assortiment.

De ideale binnen-hoogwerker

Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 5,66 meter, terwijl de afmetingen slechts 1,39 bij 0,81 meter zijn tijdens transport. Daarmee is de masthoogwerker compact genoeg om door een binnendeur te passen. Omdat het eigen gewicht nog geen 950 kg is kan de masthoogwerker in veel liften. Hiermee kan de machine dus door het hele pand worden gebruikt, ook op een bovenverdieping.

De belangrijkste eigenschappen van de 5,6 meter masthoogwerker (1 persoonshoogwerker) zijn:

  • Compact
  • Licht gewicht
  • Zelfaandrijving
  • Elektrisch aangedreven (Accu)
  • Past in sommige liften
  • Transport naar locatie mogelijk!

ALLEEN VOOR BINNEN GEBRUIK

1/2 dag € 45,00
1 dag € 50,00
2 dagen € 85,00
1 week € 140,00
4 weken € 420,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Max. werkhoogte5.66 m
Eigen gewicht ±948 kg
Platform (ingeschoven)0.99 m
Platform (uitgeschoven)1.40 m
Platformbreedte0.75 m
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte3.66 m
Hefvermogen227 kg
Transporthoogte1.71 m
Transportlengte1.39 m
Transportbreedte0.81 m
MerkGenie GRC-12
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ±1.430 kg

1/2 dag € 45,00
1 dag € 50,00
2 dagen € 85,00
1 week € 140,00
4 weken € 420,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen


Speciale aanhangwagen voor transport

Voor het transport van deze genie personenlift hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de masthoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms wil je een personenlift huren voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.