Machinetransporter huren voor kleine machines en kranen

Het huren van een machinetransporter, oftewel vlakke aanhangwagens, werkt bij ons eenvoudig. Bekijk ons aanbod van aanhangers voor machinetransport, waarmee je gemakkelijk je shovel of mini kraan vervoert. Je kunt onze vlakke aanhangwagen huren voor grote en kleine projecten. Ben je aan het verbouwen of wil je een schaarhoogwerker vervoeren? Een machinetransporter maakt het makkelijker!

Je kunt de machinetransporter ophalen in Veenendaal. 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kunnen de machinetransporters elektrisch kantelen?

Nee. Onze machinetransporters kunnen wel kantelen, maar dat wordt gedaan met een handpomp.

Kunnen de machinetransporters ook bezorgd worden?

Nee, onze machinetransporters kunnen afgehaald worden bij onze vestiging in Veenendaal.

Machinetransporter voor minigravers, shovels en schaarhoogwerkers

In de basis zijn onze machinetransporter aanhangers in te schakelen voor het transporteren van verschillende soorten machines, zoals shovels, mini gravers, kleine kranen en schaarhoogwerkers. Het fijne van onze vlakke aanhangwagens is dat ze extra laag zijn, waardoor het oprijden veiliger is in vergelijking met een gewone aanhanger. Daarnaast houdt de chassis van onze machinetransporter rekening met de puntbelasting van machines.

Machinetransporters met extra lange oprijplank

Voor gemakkelijk oprijden van uw kleine machines, hebben onze machinetransporters óf een extra lange oprijplank of oprijplaten, óf zijn deze kantelbaar.

Welke soorten machinetransporters hebben wij in ons assortiment?

Wij hebben in onze showroom drie soorten machinetransporters voor je klaarstaan. Voor alledrie is een BE rijbewijs verplicht. Al onze machine transporters zijn 3500 kg zwaar. Je kunt kiezen uit:

Wat is het draagvermogen van onze machinetransporters?

  • De 3 meter versie: 2800 kg.
  • De 355 cm versie: 2600 kg.
  • De kantelbare 420 cm versie: 2550 kg
  • De 5 meter hydraulisch kantelbare versie: 2330 kg.

Wat zijn de voordelen van het huren van een machinetransporter?

Een duidelijk voordeel van een machine transporter huren, is natuurlijk de flexibiliteit waarmee je er gebruik van kunt maken. Het aanschaffen van een nieuwe machinetransporter of het inschakelen van een vrachtwagen voor het vervoer van je machines, is meestal niet rendabel. Zeker als je maar af en toe een vlakke aanhangwagen nodig hebt.

Flexibele huurtermijnen

Huren vanaf een halve dag tot vier weken, alles is mogelijk. Mocht je de aanhangwagen langer nodig hebben dan je van tevoren had gedacht, bel ons dan even, en wij denken met je mee hoe we dit kunnen regelen.

Hapert aanhangwagens: pure topkwaliteit

Bij Jekuntmijhuren werken wij met Hapert aanhangwagens. Deze robuuste aanhangers behoren tot de top in de Europese markt. Dus huur je een machinetransporter bij ons, dan ben je verzekerd van topkwaliteit! Hapert aanhangers laten je niet in de steek.

Cluistra / Jekuntmijhuren: de aanhangerspecialisten

Meer dan 25 jaar geleden richtte Marien Cluistra zijn aanhangerbedrijf op: Cluistra aanhangwagens. Zoon Diederik runt inmiddels de verhuurtak Jekuntmijhuren, die hier 10 jaar geleden uit voortvloeide. In die tijd zijn we als Cluistra/Jekuntmijhuren zelfs onze reputatie als aanhangerspecialist ontgroeid en is het huuraanbod flink verbreed. Naast aanhangwagens bieden we onder andere verhuisliften aan en hoogwerkers zoals schaarhoogwerkers, autohoogwerkers. Kwaliteit, doen wat je zegt en zeggen wat je doet zijn kenmerkend voor ons familiebedrijf in Veenendaal. En daar zijn we best trots op!