Machinetransporter huren

Het huren van een machinetransporter, oftewel vlakke aanhangwagen, werkt bij ons heel eenvoudig. Bekijk ons aanbod van machinetransporter aanhangers waarmee je snel en gemakkelijk je shovel of mini kraan kunt vervoeren. Wij bieden flexibele huurperioden aan, zodat voor grote en kleine projecten onze vlakke aanhangwagen kunt huren. Ben je bezig met de verbouwing van je huis of wil je bijvoorbeeld voor schaarhoogwerker vervoeren? Wij maken het makkelijker voor je.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Vlakke aanhangwagen voor minigravers, shovels en schaarhoogwerkers

In de basis zijn onze machine transporter aanhangers in te schakelen voor het transporteren van machines, zoals shovels, mini gravers, kleine kranen en schaarhoogwerkers. Het fijne van onze vlakke aanhangwagens is dat ze extra laag zijn, waardoor het oprijden veiliger is in vergelijking met een gewone aanhanger. Daarnaast houdt de chassis van onze machinetransporter rekening met de puntbelasting van machines.

Voor beide soorten machinetransporters is een BE rijbewijs verplicht. Je kunt kiezen uit een vlakke aanhangwagen met oprijklep van 180 cm lang of voor een vlakke aanhangwagen met doorlopende achterklep. Deze laatste aanhangwagen is ook nog eens hydraulisch kantelbaar, zodat ook hoogwerkers en heftrucks gemakkelijk op de aanhangwagen kunnen rijden.

Het voordeel van een vlakke aanhangwagen huren

Het voordeel van een vlakke aanhangwagen huren, is de flexibiliteit waarmee je er gebruik van kunt maken. Huren vanaf een halve dag tot vier weken, alles is mogelijk. Zeker als je af en toe een aanhangwagen nodig hebt, dan is huren vaak een stuk voordeliger, dan het aanschaffen van een vlakke aanhangwagen. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.