Gesloten aanhanger huren

Voor het huren van een gesloten aanhanger zit je bij ons goed. Voor een scherpe prijs kun je onze gesloten aanhangwagens voor verschillende periodes gebruiken. Verhuizen? Je kunt onze dichte aanhanger voor één dag huren, maar ook een paar uur. Met onze gesloten aanhangers breng je je spullen onbeschadigd én droog op hun nieuwe bestemming.

Je kunt de gesloten aanhanger ophalen in Veenendaal.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Kunnen de gesloten aanhangwagens op slot gedaan worden?

Ja, dat is mogelijk. Het is dan wel even nodig dat je dit tijdens het reserveren aangeeft. Dan zorgen wij ervoor dat er een slot bij zit waarmee je de klep of deuren op slot kunt doen. (Let op: wel even aangeven tijdens het reserveren dus.)

Is het mogelijk om met een buitenlands rijbewijs een aanhanger te huren?

Nee helaas. Om een aanhanger bij ons te huren vragen we je om je te legitimeren met een geldig Nederlands rijbewijs.

Zijn de verhuur aanhangwagens BOVAG gekeurd?

Jazeker. Al onze aanhangers zijn BOVAG gekeurd. We vinden veiligheid en berouwbaarheid enorm belangrijk, dus dat zit wel goed.

Hebben alle gesloten aanhangwagens een oprijklep?

Nee, niet alle gesloten aanhangwagens hebben een oprijklep. De tandemasser aanhangers hebben dat wel, de enkelassers hebben 2 deuren.

Hoe kun je lading vast zetten in een gesloten aanhangwagen?

In de gesloten aanhangwagen zitten standaard 2 drukstangen en een bindrails waarmee de lading vastgezet kan worden. Wanneer je daarnaast ook nog spanbanden wilt huren dan kun je dat eenvoudig aangeven tijdens het reserveren.

Gesloten aanhangers met oprijklep of deuren

In ons assortiment hebben wij 4 soorten gesloten aanhangers beschikbaar voor de verhuur. Drie daarvan beschikken over een oprijklep. De oprijklep is zeer handig in combinatie met een steekwagen. Je spullen zijn dan nog gemakkelijker in en uit de aanhanger te plaatsen. De kleine gesloten aanhanger beschikt juist over twee achterdeuren in plaats van een oprijklep. Ideaal om snel kleine ladingen te lossen in beperkte ruimtes.

Waarvoor zijn onze dichte aanhangers te gebruiken?

Naast uiteenlopende mogelijkheden voor het inladen van bijvoorbeeld dozen en meubels bij een verhuizing, zijn de dichte aanhangers ook te gebruiken voor het inladen van deense karren. In onze grootste dichte aanhangwagen passen 9 van die bloemwagens.

Wat zijn de afmetingen van de dichte aanhangers?

De verschillen tussen onze dichte aanhangers zijn de afmetingen, de inhoud en het laadvermogen. We zetten ze graag voor je op een rijtje in de tabel hieronder. Alle gesloten aanhangwagens zijn voorzien van een bindrails met één of twee drukstangen, zodat uw lading stevig vast blijft staan tijdens het rijden.

Enkelasser gesloten Tandemasser gesloten (middel) Tandemasser gesloten (groot)  Volume met oprijklep
Afmeting 276 x 154 x 154 cm 350 x 180 x 210 cm 400x180x210 cm 450 x 176 x 230 cm
Totaalgewicht 900 kg 2.700 kg 2.700 kg 2.700 kg
Laadvermogen 360 kg 1.875 kg 1.720 kg 1.590 kg
Inhoud 6,5 m3 13 m3 15 m3 18 m3
Rijbewijs B-(E) BE BE BE

Wat zijn de verhuurprijzen per dag?

De kleinste dichte aanhangwagen verhuren wij al vanaf € 35,00 per dag. De zwaardere varianten kosten tussen de € 50,00 en € 65,00 per dag. Wij zijn flexibel in onze verhuurperioden. Mocht je dus een aanhanger toch nog wat langer nodig hebben, bel ons dan even en we regelen het voor je.

Wat voor accessoires worden er bijgeleverd?

Al onze aanhangwagens zijn standaard voorzien van een aanhangerslot en een verloopstekker. Daarnaast zijn opties bij te huren zoals spanbanden, steekwagen, palletwagen of een meubelhondje. Bij het vervoeren van wat zwaardere spullen zoals meubels bij een verhuizing komen dit soort accessoires zeker goed van pas!

Heb ik voor deze aanhanger een BE-rijbewijs nodig?

Bij deze aanhangwagens is een B of BE rijbewijs vereist.

Meer informatie of advies nodig?

Wil je graag meer informatie over onze gesloten aanhangwagens? Of wil je een persoonlijk advies over welke aanhanger je het beste kunt huren? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord.