Wil je een gesloten aanhanger huren?

Voor het huren van een gesloten aanhangwagen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs kun je onze gesloten aanhangers voor verschillende periodes gebruiken. Ga je verhuizen? Dan heb je onze dichte aanhanger wellicht langer dan één dag nodig. Het kan ook zijn dat je de gesloten aanhanger maar voor een paar uur wilt gebruiken, dan is het huren van de aanhanger voor een halve dag de beste oplossing. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: je bent ervan verzekerd dat onze gesloten aanhangwagens je spullen onbeschadigd én droog op hun nieuwe bestemming brengen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Drie soorten gesloten aanhangwagens

In ons assortiment vind je drie soorten gesloten aanhangers die je kunt huren. Bij deze aanhangwagens is een B of BE rijbewijs vereist. Twee daarvan beschikken over een oprijklep. De oprijklep is zeer handig in combinatie met een steekwagen. Je spullen zijn dan nog gemakkelijker in en uit de aanhanger te plaatsen. Onze derde gesloten aanhanger beschikt juist over twee achterdeuren in plaats van een oprijklep. Ideaal om snel kleine ladingen te lossen in beperkte ruimtes.

De verschillen tussen de gesloten aanhangwagens zijn de afmetingen, de inhoud en het laadvermogen. De ene aanhanger heeft een laadbak van 350 cm lang, een inhoud van 13m3 en een laadvermogen van 1875 kg. De ander heeft een laadbak van 450 cm lang, een inhoud van 18 m3 en een laadvermogen van 1590 kg. Alle gesloten aanhangwagens zijn voorzien van een bindrails met één of twee drukstangen, zodat uw lading stevig vast blijft staan tijdens het rijden.

Meer informatie of advies nodig?

Wil je graag meer informatie over onze gesloten aanhangwagens? Of wil je een persoonlijk advies over welke aanhanger je het beste kunt huren? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord.