Wil je een gesloten aanhanger huren?

Voor het huren van een gesloten aanhanger ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs kun je onze gesloten aanhangwagens voor verschillende periodes gebruiken. Ga je verhuizen? Dan heb je onze dichte aanhanger wellicht langer dan één dag nodig. Het kan ook zijn dat je de wagen maar voor een paar uur wilt gebruiken, dan is het huren van de aanhanger voor een halve dag de beste oplossing. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: je bent ervan verzekerd dat onze gesloten aanhangers je spullen onbeschadigd én droog op hun nieuwe bestemming brengen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Gesloten aanhangers met oprijklep of deuren

In ons assortiment hebben wij 4 soorten gesloten aanhangers beschikbaar voor de verhuur. Drie daarvan beschikken over een oprijklep. De oprijklep is zeer handig in combinatie met een steekwagen. Je spullen zijn dan nog gemakkelijker in en uit de aanhanger te plaatsen. De kleine gesloten aanhanger beschikt juist over twee achterdeuren in plaats van een oprijklep. Ideaal om snel kleine ladingen te lossen in beperkte ruimtes.

Waarvoor zijn onze dichte aanhangers te gebruiken?

Naast uiteenlopende mogelijkheden voor het inladen van bijvoorbeeld dozen en meubels bij een verhuizing, zijn de dichte aanhangers ook te gebruiken voor het inladen van deense karren. In onze grootste dichte aanhangwagen passen 9 van die bloemwagens.

Wat zijn de afmetingen van de dichte aanhangers?

De verschillen tussen onze dichte aanhangers zijn de afmetingen, de inhoud en het laadvermogen. We zetten ze graag voor je op een rijtje in de tabel hieronder. Alle gesloten aanhangwagens zijn voorzien van een bindrails met één of twee drukstangen, zodat uw lading stevig vast blijft staan tijdens het rijden.

Enkelasser gesloten Tandemasser gesloten (middel) Tandemasser gesloten (groot)  Volume met oprijklep
Afmeting 276 x 154 x 154 cm 350 x 180 x 210 cm 400x180x210 cm 450 x 176 x 230 cm
Totaalgewicht 900 kg 2.700 kg 2.700 kg 2.700 kg
Laadvermogen 360 kg 1.875 kg 1.720 kg 1.590 kg
Inhoud 6,5 m3 13 m3 15 m3 18 m3
Rijbewijs B-(E) BE BE BE

Wat zijn de verhuurprijzen per dag?

De kleinste dichte aanhangwagen verhuren wij al vanaf € 35,00 per dag. De zwaardere varianten kosten tussen de € 50,00 en € 65,00 per dag. Wij zijn flexibel in onze verhuurperioden. Mocht je dus een aanhanger toch nog wat langer nodig hebben, bel ons dan even en we regelen het voor je.

Wat voor accessoires worden er bijgeleverd?

Al onze aanhangwagens zijn standaard voorzien van een aanhangerslot en een verloopstekker. Daarnaast zijn opties bij te huren zoals spanbanden, steekwagen, palletwagen of een meubelhondje. Bij het vervoeren van wat zwaardere spullen zoals meubels bij een verhuizing komen dit soort accessoires zeker goed van pas!

Heb ik voor deze aanhanger een BE-rijbewijs nodig?

Bij deze aanhangwagens is een B of BE rijbewijs vereist.

Meer informatie of advies nodig?

Wil je graag meer informatie over onze gesloten aanhangwagens? Of wil je een persoonlijk advies over welke aanhanger je het beste kunt huren? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord.