Tandemasser gesloten (groot) met oprijklep

Deze gesloten tandemasser is een aanhanger met oprijklep. Ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld veilingkarren of verhuisspullen. Door de ruime afmeting (400x180x210 cm) passen er maar liefst zeven Deense karren in. Ook is onze tandemasser voorzien van bindrails en twee drukstangen. Deze kun je gebruiken om je lading mee vast te zetten.

Let wel op: voor het rijden met deze aanhanger is een geldig Nederlands rijbewijs BE vereist.

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 65,00
2 dagen € 120,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 720,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Afmeting (binnenmaat) 400x180x210 cm
Totaalgewicht 2.700 kg
Laadvermogen 1.720 kg
Inhoud 15 m3
Rijbewijs BE
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 65,00
2 dagen € 120,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 720,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een gesloten aanhanger slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze aanhangers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een aanhangwagen voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Gesloten aanhangwagen voor kostbaar vervoer

Wij verhuren de perfecte aanhangwagen voor jouw transport. Ook voor kostbare spullen beschikken over de juiste aanhangers. Wij hebben namelijk gesloten aanhangers met veel capaciteit en zoals deze ook met oprijklep. Kijk voor alle modellen op onze pagina gesloten aanhangwagens.

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kun je alle soorten aanhangers bij ons huren. Wil je goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wil je meer aandacht voor je bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kun je onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. Je leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Als je op pad bent met een van onze aanhangers, hoef je je geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan hoogwerkers en aanhangwagens.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al meer dan 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook in Nijmegen en Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Amersfoort, Apeldoorn, Soest, Zeist, tot aan Gorinchem, Arnhem en zelfs Duiven.

HAPERT aanhangwagens

Al onze verhuur aanhangwagens zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je veilig en zonder zorgen jouw goederen kunt vervoeren. HAPERT denkt zorgvuldig na over het ontwerp en het materiaal van haar aanhangers, waardoor ze lang mee gaan. Wij vertrouwen op aanhangwagens van HAPERT, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit aanhanger voor een scherpe huurprijs.