Aanhanger huren in Duiven

Wil je een aanhanger huren in Duiven voor een tijdelijke periode, dan ben je bij Jekuntmijhuren op de goede plek. Sta je eenmalig op het Remigiusplein met een kraampje, neem je de tuin eens flink op de schop, of staat je vaste aanhangwagen bij de garage voor reparatie? Dan is een aanhanger huren de ideale oplossing. Jekuntmijhuren heeft een mooi assortiment topkwaliteit aanhangers voor particulier of zakelijk gebruik. Vele typen aanhangwagens zijn uit voorraad leverbaar. Bekijk hieronder het huurassortiment voor jouw project in Duiven!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Aanhanger in de buurt van Duiven huren

Woon of werk je in de buurt van Duiven, dan is de werkplaats van Jekuntmijhuren (Cluistra) op slechts een halfuurtje rijden te vinden. Wij staan in de regio Midden-Nederland bekend om onze degelijke HAPERT-aanhangers (officiële dealer). Aanhangwagens van dit topmerk kenmerken zich door zeer duurzame kwaliteit en gaan jarenlang mee. Met één van onze aanhangers achter uw (bedrijfs)wagen, kun je met een gerust hart de weg op. Van open aanhangers tot gesloten aanhangkarren en alles ertussenin. Zowel relatief lichte enkelassers als wat zwaardere dubbelasser of tridemasser varianten zijn te huren voor diverse perioden.

Kippende aanhangers voor stratenmakers of hoveniers

Wil je losse lading zoals zand of grind transporteren en weer storten, dan is een kiepaanhanger ideaal. Of het nu gaat om het werk op een bouwterrein, het aanleggen van een zandbak in een speeltuin of tuinwerkzaamheden. Wij bieden diverse kippende aanhangwagens aan, met de mogelijkheid tot zowel achterwaarts als zijwaarts (dus ook driezijdig) kippend.

Service en onderhoud van aanhangers

Als BOVAG-erkende vakgarage voor aanhangwagens zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud van aanhangwagens, in het bijzonder van het merk HAPERT. Onze monteurs en keurmeester verstaan hun vak en zijn altijd op de hoogte van de meest up-to-date kennis. Door de zorgvuldige aanpak bij het onderhoud van onze aanhangkarren, zien wij geen details over het hoofd. Zo kun je erop vertrouwen dat je met jouw huuraanhanger niet zomaar stil komt te staan op de weg.

Flexibele huurtermijnen

Veel verhuurbedrijven voor aanhangers hanteren een vaste huurtermijn van een dag of enkele dagen. Maar het komt vast wel eens voor dat je een wat kleinere klus hebt en dan ben je direct het tarief voor een hele dag kwijt. Bij jekuntmijhuren kun je voor diverse huurtermijnen terecht. Voor kortere, of juist voor langere tijd. Loopt je klus toch niet helemaal zoals verwacht en heb je de aanhanger nog wat langer nodig? Bel ons dan gewoon, wij zijn daarin flexibel.

Overig huurassortiment

Wij verhuren niet alleen aanhangwagens. Bekijk ook onze hoogwerkers en verhuisliften. Zelfs BE-combinaties voor het zwaardere vervoerwerk behoren tot de mogelijkheden.

Cluistra en Jekuntmijhuren

Al 25 jaar is Cluistra Aanhangwagens een begrip in de regio Midden-Nederland. Onze aanhangers worden niet alleen gebruikt in de directe omgeving van Duiven en Arnhem, maar ook meer naar het westen, van Veenendaal, Ede, Lunteren en Amerongen, tot aan de buurt van Utrecht, Nieuwegein, Leusden en Amersfoort. De zoon van de eigenaar Marien Cluistra, Diederik, is 15 jaar geleden de verhuurtak begonnen met jekuntmijhuren.nl. Zowel aanhangers als hoogwerkers behoren tot het uitgebreide verhuurassortiment. Mocht je dus toch liever een tijdelijke oplossing willen, dan kun je ook voor korte of langere tijd een aanhangwagen huren.