Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften. Doen wat we zeggen, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf. Bekijk hieronder de bedrijfsvideo voor een impressie.

Ontstaan van Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is vijftien jaar geleden ontstaan uit Cluistra Aanhangwagens. Cluistra aanhangwagens is ruim 25 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra. Cluistra Aanhangwagens werd distributeur en onderhoudsbedrijf voor aanhangwagens in de regio Veenendaal / Ede/ Zeist. Door een gestage groei gebaseerd op kwaliteit en kennis van zaken groeide ons bedrijf uit tot dé Bovag aanhangwagenspecialist van Midden Nederland.

Verhuur van aanhangwagens, hoogwerkers en meer…

In de traditie van de familie is Diederik Cluistra vijftien jaar geleden ook bij ons familiebedrijf komen werken. Met de komst van Diederik binnen het bedrijf heeft de verhuurtak een flinke stap vooruit kunnen maken. Naast aanhangwagens is er telkens meer materieel in het verhuurassortiment opgenomen. Houd ons nieuws bij om de ontwikkelingen van ons bedrijf te volgen.

 

Teamfoto Cluistra

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten