Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkersverhuisliften en auto/opleggers. Doen wat we zeggen, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf. Bekijk hieronder de bedrijfsvideo voor een impressie.

Ontstaan van Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is vijftien jaar geleden ontstaan uit Cluistra Aanhangwagens. Cluistra aanhangwagens is ruim 25 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra. Cluistra Aanhangwagens werd distributeur en onderhoudsbedrijf voor aanhangwagens in de regio Veenendaal / Ede/ Zeist. Door een gestage groei gebaseerd op kwaliteit en kennis van zaken groeide ons bedrijf uit tot dé Bovag aanhangwagenspecialist van Midden Nederland.

Verhuur van aanhangwagens, hoogwerkers en meer…

In de traditie van de familie is Diederik Cluistra vijf jaar geleden ook bij ons familiebedrijf komen werken. Met de komst van Diederik binnen het bedrijf heeft de verhuurtak een flinke stap vooruit kunnen maken. Naast aanhangwagens is er telkens meer materieel in het verhuurassortiment opgenomen. Houd ons nieuws bij om de ontwikkelingen van ons bedrijf te volgen.

Marien Cluistra

Mede-eigenaar en Verkoop

“Alweer 40 jaar geleden heb ik dit bedrijf opgericht en nog elke dag geniet ik ervan om aan de slag te gaan voor onze klanten. Ik vind het erg leuk om nog steeds op alle fronten bij het bedrijf betrokken te zijn. Of het nou papierwerk is, het sleutelen in de werkplaats, het contact met klanten of het doen van bestellingen, het is en blijft een hobby.
Ik ben trots op het team en vind het mooi om te zien dat we dit echt met z’n allen voor onze klanten doen.”

Diederik Cluistra

Mede-eigenaar Cluistra Aanhangwagens

“Ik kom al op de zaak vanaf de tijd dat ik nog in de kinderwagen zat en als klein jochie vond ik het al mooi om mee te mogen helpen. Dat is eigenlijk nooit veranderd, werken in dit bedrijf voelt nog steeds als een hobby voor me.
Elke dag ben ik bezig met heel veel verschillende taken, zoals planning en administratie, maar ook onderhoud van hoogwerkers. Ik vind het vooral belangrijk dat het contact met onze klanten goed loopt en daarom zorg ik ook voor de juiste informatie op onze website en social media.”

Gerrit Barten

Allround monteur / keurmeester aanhangwagens

“Ik werk al ruim 13 jaar met veel plezier bij Cluistra. Als allround monteur en keurmeester van aanhangwagens zorg ik voor een uitstekende kwaliteit van alle producten die we verhuren.
Ik geniet van het adviseren van klanten en het zorgen voor een vlotte service. Werken bij Cluistra is leuk om meerdere redenen; de leuke collega’s en prettige werksfeer zijn natuurlijk belangrijk. Daarnaast houd ik van de afwisseling tussen het onderhoud van aanhangwagens, het beheren van het magazijn en het adviseren van klanten.”

JP van Dijk

Allround medewerker

“Ik werk nu zo’n 3,5 jaar bij Cluistra. Mijn werkzaamheden zijn elke dag weer anders en dat houdt het, naast de gezellige collega’s natuurlijk, leuk en interessant. Mijn specialisatie is het onderhouden en repareren van hoogwerkers. Die bezorg ik vervolgens op locatie, daar geef ik dan instructies aan onze klanten. Ik vind het belangrijk dat zij zich goed en tevreden voelen over onze producten en service, daarom pas ik ook zo goed bij Cluistra.”

Henco Teunissen

Allround medewerker verhuur

“In het halve jaar dat ik nu bij Cluistra werk heb ik al talloze klanten mogen helpen. Ik rijd bijvoorbeeld onze hoogwerkers naar de juiste locatie en geef dan ter plekke uitleg aan onze klanten. Ook zorg ik ervoor dat al het materiaal in orde en schoon is, want bij Cluistra houden we ervan om altijd kwaliteit te leveren.
Geen dag is hetzelfde en onze klanten staan centraal, en dat maakt werken bij Cluistra zo leuk.”

Jan van Beek

Allround monteur

“Als allround monteur houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden en repareren van het materieel. Wat mij enthousiast maakt, is dat niet alleen de technische staat dik voor elkaar is, maar ook de netheid van de machines. Het contact met de klanten en de omgang met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik me thuis voel bij dit sociale bedrijf. Geen enkele dag is hetzelfde waardoor ik een afwisselende baan heb. Iedere dag ben ik blij dat ik kan bijdragen aan goede en nette machines voor onze klanten.”

Tom Herder

Allround chauffeur

“Na uitgekeken te zijn op mijn werk als internationaal chauffeur, ben ik sinds maart werkzaam bij Cluistra als allround chauffeur. Mijn werk bestaat uit het transporteren van de machines naar de klanten. In veel gevallen geef ik instructie op locatie en verricht ik, indien nodig, kleine reparaties. Het werken met machines, het klantcontact en het uitleg geven vind ik het leukst, bovendien maakt het me sociaal rijker. Het bedrijf is solide en heeft alles goed voor elkaar, dat maakt mijn werk alleen maar leuker. Als chauffeur ben ik trots het visitekaartje van Cluistra te zijn bij onze klanten.”

Rik van den Hee

Medewerker bedrijfsadministratie

“Via mijn vader, een klant van Cluistra, ben ik in contact gekomen met Cluistra en ben hier aan de slag gegaan als medewerker bedrijfsadministratie. Ik houd me bezig met de verhuur van aanhangwagens en hoogwerkers, help onze balieklanten en beantwoord de telefoon. Daarnaast heb ik de verhuursoftware ingericht zodat we efficiënter kunnen gaan werken. Mijn werk is erg leuk bij dit bedrijf met mooie machines, die alles voor elkaar heeft. Het geeft me energie om iedere klant een 9+ ervaring te geven. Cluistra is een bedrijf met een gevarieerd klantenbestand, waarvan we iedereen met eigen uitdaging helpen.”

Antonie van Manen

Parttime medewerker

“Een half jaar geleden ben ik bij Cluistra binnengelopen om te vragen of zij werk voor me hadden. Toevallig stond er de vacature Zaterdagmedewerker open, die ik direct aangeboden kreeg. Inmiddels werk ik, als mijn opleiding dit toelaat, tot wel drie dagen in de week in de werkplaats en op het verhuurterrein. Ik verricht kleine reparaties en help klanten op weg, wat ik zelf het leukste aan mijn werk vind. Het werken met machines en het omgaan met klanten, sluiten mooi aan bij mijn opleiding. Cluistra is een bedrijf dat goede service verleend, daar ben ik graag onderdeel van. Ik vind het belangrijk om met elkaar kwaliteit te leveren.”

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten