Rupshoogwerker huren

Een rupshoogwerker huren? Een ideale keuze als je de hoogte in moet op lastige ondergronden. Je kunt de rupshoogwerker op verschillende bodems gebruiken, of het nu drassig, zacht of ruw terrein is. De knikschuifarm maakt het compact en flexibel. Een stabiele hoogwerker!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Veelgestelde vragen bij dit product

Wat is het voordeel van een knikschuifarm?

Een knikschuifarm heeft een rechte ondermast, die knikt. Dat maakt de hoogwerker compact, maar levert het niets in op de reikwijdte. De flexibele arm kan makkelijk bij lastig bereikbare plekken kan komen.

Kunnen de rupshoogwerker ook bezorgd worden?

Je kunt de rupshoogwerker ophalen bij Cluistra, maar we kunnen het ook bezorgen op locatie. Net wat je fijn vindt! De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plek waar je de rupshoogwerker nodig hebt. Vraag naar de bezorgkosten bij het reserveren.

Hoe transporteer ik de rupshoogwerker?

Voor het transport van deze rupshoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Let op: voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Voordelen van een rupshoogwerker

Heb je een hoogwerker nodig op de bouwplaats, in de tuin- of kassenbouw? Dan is een rupshoogwerker huren een geschikte keuze! De grove banden zijn ideaal voor onverharde, ruwe ondergronden. Ook drassig terrein is geen probleem voor rupshoogwerkers. Door de lage bodemdruk is de machine bestand tegen zachte ondergronden. De dieselaandrijving maakt de machine krachtig genoeg. In elke weersomstandigheid. De rupsbanden voorkomen ook spoorvorming op de ondergrond.

Rupshoogwerker met knikschuifarm

Voor werken in beperkte ruimte, heeft u een compacte rupshoogwerker nodig. Onze machines hebben een compacte opbouw. De knikschuifarm constructie is helemaal ideaal. De flexibele arm kan makkelijk bij lastig bereikbare plekken kan komen. Door de binnendraaiende bovenwagen kan er ook geroteerd worden, als er gereden wordt.

Transport met speciale aanhangwagen

Ga je een rupshoogwerker huren, vergeet dan het transport niet. Zeker als je de rupshoogwerker over de weg vervoert, heb je een speciale aanhangwagen nodig. Huur je een rupshoogwerker bij ons, dan kunnen wij de machine bezorgen of je kunt het bij ons ophalen.

Alle accessoires die je nodig hebt

Rupshoogwerker huren? Bij elke machine leveren we standaard accessoires. Je kunt zelf ook andere opties kiezen. Denk aan een gekeurd veiligheidsharnas, pilonnen om de weg te markeren en kunststof rijplaten om de ondergrond te beschermen.

Hoogwerker voor elke klus

Weet je niet goed welke hoogwerker geschikt is voor jouw klus? We helpen je graag! We leveren niet alleen rupshoogwerkers, maar je kunt ook voor andere hoogwerkers bij ons terecht. Welke hoogwerker je nodig hebt, hangt af van de werkzaamheden. Een schilder heeft een andere machine nodig, dan een hovenier. Ons aanbod is ruim. Elke hoogwerker wordt onderhouden. Je mag een goed functionerende machine verwachten!