0318 - 511 302

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten zijn ideaal geschikt voor tijdelijke bescherming van de ondergrond. Ze zijn eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar d.m.v. handgrepen.

Afmetingen: 200 x 100 x 1,5 cm (LxBxH)

Vast tarief per rijplaat: € 10,00 (max 1 week)
Elke week langer € 2,00 per week

(alleen in combinatie met een gehuurde hoogwerker)

Vast tarief per rijplaat (max 1 week) € 10,00
Elke week langer € 2,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Afmeting 200 x 100 x 1,5 cm (LxBxD)

Vast tarief per rijplaat (max 1 week) € 10,00
Elke week langer € 2,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Meer verhuurmateriaal nodig?

Ben je op zoek naar ander huurmaterieel en heb je het niet op onze website kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op om je wensen met ons te bespreken. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen.