Hoogwerker opleidingen

Een certificaat bij het werken met een hoogwerker is sterk aan te raden. De Arbowet stelt als eis dat werkgevers moeten kunnen aantonen dat hun personeel voldoende getraind is om veilig te kunnen werken met een hoogwerker. Wanneer je medewerkers onze opleidingen volgen, en met goed gevolg de toetsen afsluiten, ontvangen zij een hoogwerker certificaat. Daarmee kun je aantonen dat jouw personeel voldoende opgeleid is in het veilig en deskundig besturen en bedienen van hoogwerkers.

hoogwerker verhuur Cluistra

Hoogwerker opleiding voor ervaren gebruiker (1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00))

Klassikale theoriecursus en toets, praktijkcursus met 1 machine naar keuze en een certificaat na afronding.

Bekijk deze opleiding
allround monteur gezocht

Hoogwerker opleiding voor onervaren gebruiker (1 dag)

Klassikale theoriecursus en toets, praktijkcursus met meerdere machines en een certificaat na afronding.

Bekijk deze opleiding

Vraag en antwoord

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen over onze hoogwerker opleidingen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0318-511302 of via verhuur@cluistra.com.

Waar worden de cursussen gegeven?

De cursussen kunnen bij Cluistra in Veenendaal worden georganiseerd en in-house. Interesse in een in-house training? Geef dit aan bij je aanvraag.

Wanneer worden de cursussen gegeven?

Er zijn geen vaste dagen bepaald. Na aanmelding nemen we contact op om een geschikte dag te overleggen. Een cursus kan op alle dagen worden georganiseerd, behalve op zon- en feestdagen.

Wat zit er allemaal bij de cursus inbegrepen?

Koffie, soep, frisdrank en het certificaat met een pasje. Deze laatste twee worden nagestuurd na succesvol afronden van de cursus.

Hoe werkt het met de betaling?

Betaling is op rekening op de gewenste bedrijfsnaam.

Wat kosten de cursussen?

Een halve dag training bij Cluistra kost € 225,00 ex btw incl. certificering. Een training van een hele dag € 350,00 ex btw incl. certificering. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte (Covid etc.).

In-company training zijn gelijke tarieven echter worden er reiskosten gerekend afhankelijk van de afstand. Standaard rondom een straal van 35km van Veenendaal is dit € 35,- ex btw, erbuiten worden € 80,- reiskosten berekend.

Aan welke keurmerken voldoen de cursussen?

Wij geven een zelf ontwikkelde training die voldoet aan het Arbobesluit 7.17c lid 1. Deze training voldoet aan alle eisen die worden gesteld volgens de Arbowet. Je kunt de kwaliteit vergelijken met de kwaliteit van IPAF, SOG en TUV-trainingen. Bij ons betaal je echter alleen voor de training, en niet voor de naam van het certificaat.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Na aanmelding nemen we contact op via mail of telefoon. We overleggen welke datum en tijd het beste uitkomt. We bevestigen de afspraak per mail.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten